Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Tamam tatlım bizim LG led tv memnunuz yani

Bız samsung 7000 serısını dusunuyoruz ve memnun kalan cok Lg hıc dusunmedık memnunsanız ıyı barı o da aklımızda olsun...

LG de kötü bir marka değildir yani arkasında hdmı giriş yerine dikkat edin ama pcyi bağlayablmek için

Gerçi hepsinde vardr artk herhalde :44:

Bilemedim :26: Reklamını yapıyolarsa olacak aynısından arkadaş kandırmasınlar bizi kırarım ağızlarını burunlarını

Bence reklam sadeceee
Mesela hanı bır telefon reklamı vardı klavyeyı masaya ındırıyorsun masanın uzerınde yazıyorsun mesajını vs...Esımle cok merak ettık gıdıp soralım dedık Oyle bırsey yooookkk

Hmmm evet hatırladım hangi telefondu o

Türk insanını kandırmaya bayılıyorlar zaten

Yeter ki tv satılsın

Herkezin ellerinde son model telefonları yemeğe yemeği yok ama telefon almaktan da vazgeçmiyor bizim insanımız bir garip

Evet cunku herkes gosterıs meraklısı maalesef...Cok yakınlarımdan bılıyorum cıdden parası yok cepte ama son model telefon o da taksıtle almıs...Aylarca taksıt odeyenlerın mantıgını hıc anlamıs degılım

Sormaa Rabbim milletimize akıl fikir versin gerçekten

Bende 1 ay önce falan tablet alıyım diye düşündüm 200 tl işbankası öğrenci kredi kartım var ondan taksit yaparım 3 veya 6 öderiz diye snra dedim greksiz tableti napcam ki

Cidden insana bir heves geliyor sonra mantıklı dşününce anlıyorsun olayı

Filmmm aşkım depreşti hemen 1 kaç film indiriyorum şmdi sahurdan snra izlicem

Dün 6 buçukta yattım

Uykum gelmedi bi türlü bgnde blur herhalde yine bi 6yı

Evet canım kesınlıkle taksıt olayına hıc gırme benden sana tavsıye Paran varsa nakıt al ne alacaksan...Bız evlenırken herseyı nakıt aldık hee cok mu zengınız ? Hayır ama muhtac degılız cok sukurEvlenıp yıllarca taksıt odeyenler var...Hıc tasvıp etmıyorumParan yoksa da bırıktırıp alacaksın...

Gerçekten öyle taksit insanın ömrünü yiyorrr

Allahın izniyle bende bi işe falan girersem biriktirmek istiyorum bankada inşallahhh
Yarın birgün evime istediğimi alabileyim diye

Gerçekten öyle taksit insanın ömrünü yiyorrr

Allahın izniyle bende bi işe falan girersem biriktirmek istiyorum bankada inşallahhh
Yarın birgün evime istediğimi alabileyim diye

Mutlaka paranı bırıktır...Madem bu konu acıldı buna da degıneyımEsımden habersız bırıktırıyorum hesap annemın uzerıne
Esımden habersız bırıktırme sebebım ıse yarın bırgun sıkısırsak hanı bellı mı olur cıkarır verırım dıye...Daha yenı evlenmıstık hesabımda 900 tl vardı sadece bır baktım sıkısmısız sonra cıkardım o parayı verdım nasıl mutlu oldu anlatamamHala bırıktırırım bılmıyor ama

Düşünceli hatunun hali bir başka oluyorrr yaaaaaaaa

Valla bravo kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…