Çıkkmazdasın.
Bilemedim. :26:
Bu akşam gideceğin yere gitmesen?
ben ortadakini beğendim canım ama işin zor şimdi her kafadan bi ses çıkar karar vermen zor olur
boncuum günaydın gözün aydın kavuşmuşsunuz askerinle bol bol enerji depoluyosun aşk depoluyosun kalan günleri de askerin gidince yiyip bitiryoruz inşallah
Burdan kesinlikle gönderilmez tatlım tek kişi kaldım çünkü odada onun işlerini de ben yapıcam yaaakşam ki yere de gitmem lazım bayılıcam şimdi şansa bak yani böyle olacağını bilsem dünkü derse giderdim
Kimse yokmuuuBen şimdi yükliyimde sabah bakarsınız aşkolarımKına gecesi için kitap ayracı yaptım.
Bi bakın bakalım hangisi hoş olmuş.Eki Görüntüle 768845
Şans.
Ay valla bende sinir oldum yazcak bişi bulamıyorum o arkadaşa
üff ne yapıcam şimdi sınavı da geçemem ki öyle bir kere derse gitmekle yarın hem 1 deki hem 6 daki derse gidiliyo mu acaba öyle bişey yapsam :85::85:
Hocayı ara sor? :44:
saat 11 gibi arayacağım işte bir insan da şans olsun yaa :96: benimkinin tripleri de cabası tabii sabah söylemiştim bugün derse gidicem diye keşke kesinleşmeden söylemeseydim sorun yapar şimdii
Niye sorun yaıpıyomuş canım.
Senlik bi durum yok ki.
yapar tabi derse gittiğim günde mesaj atmadı o günden bir daha ertesi güne kadar
Bacım hayırlı olsun şimdiden,hepsi de çok sevimli...bence de 1. olan
A-a amacı ne?
:44::44:
2 tane 1.ci - 1 tane 2. denidli:):):) çoğunluk şu an 2 :) valla bnde 1 i istiyorum ama
2 tane 1.ci - 1 tane 2. denidli:):):) çoğunluk şu an 2 :) valla bnde 1 i istiyorum ama
Bence de 2. pembe hoş duruyor ama kına konseptine kırmızı daha çok uyar tabii
ben çok sinirliyimmhuzurum kaçtı resmen yaa
Kızlarrr ben bu takımları gördümm bayıldımmalmaya karar verdim ama size de sormadan edemedim nasıl sizce alsam mı çok şirin gözüküyorlar yeni çıkmış bir dee :130::130:
Eki Görüntüle 769348 Eki Görüntüle 769347
ayhh şu işi öğrettiğim kız önceden ön muhasebeye bakan arkadaşın yanındaydı şimdi çıkıcam diye yanıma verdiler. iş yaparken tamam eyvallah ama iş dışında şöyle kk ya giriyorum gözü ekranda okuyo bakmasana alla alla. mesela bi sözlükte yazarım ordan gelen mesajlarımı okuyorum gözü üzerimde hiçbi özel şeye bakamıyorum sinir oldum pembem yaatospikkk noldu sanaaa :26:
kim sinirlendirdi böyle
Kızlarrr ben bu takımları gördümm bayıldımmalmaya karar verdim ama size de sormadan edemedim nasıl sizce alsam mı çok şirin gözüküyorlar yeni çıkmış bir dee :130::130:
Eki Görüntüle 769348 Eki Görüntüle 769347
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?