el örgüsü dantel olanlardan mı diyosun canım eger oysa bi tane bile yokgelinim pembiş gelinim sana bi soru sorcam. şimdi el yüz havlusu alıyoruz ya çeyize sen şu kenerarı dantel/güpür/oyalı falan olanlardan aldın mı? benim hiç yok öyle hazır aldım hep. bi arkadaşım çeyizde olması lazım diyince sana da bi sorayım dedim:26:
tam arkamda oturuyo ya o böyle baktıkça sandalyemi önüne çekiyorum eşek olan anlardı bakmaması gerektiğini ama bu anlamıyo neyse az kaldı 5 gün sonra bay bay diyorum herkese istanbula gidiş hazırlığıma başlıcamAy ne sınır bozucu bırsey
Ne bakıyorsun desene
kızz bu çocuk söz vermemiş miydianaam bende anlamadım ki deli olmamak elde değil ne kadar şansısızm beee
amin kuzum ama başka birini bir günlüğüne ayarlayabilirlerdi malesef canım şimdi iş yerinden çıkıp oraya gidicem mecbur , iyi kullanıyorum ama o ılk dersti daha bir çok şeyi göstermedim demişti sınavda ne yapıcam bir kere sürmekle sınava mı girilir
ve ailemle birazdan gideceğim yer için sevgilim şu an kötü sözler ediyo bana yalan söylüyomuşum başka yerlere gidicekmişimm diyoo
Sende gıt kımınle ne konusuyor dınlee anlasın senı
tam arkamda oturuyo ya o böyle baktıkça sandalyemi önüne çekiyorum eşek olan anlardı bakmaması gerektiğini ama bu anlamıyo neyse az kaldı 5 gün sonra bay bay diyorum herkese istanbula gidiş hazırlığıma başlıcam
kızz bu çocuk söz vermemiş miydihiç cevap verme eylülom bırak yazsın pişman olacak yine ama bu böyle çekilmez aklı başına gelmemiş belli ki
benimde hiç yok onlardan dedim illa şartsa gidiyim bi iki tane alıyım ama haklısın hem onların kullanımı bile zor danteli kırışacak ütü ister bilmem ne uğraşamam öyle zaten nişanlım maşallah donuna kadar ütüye alışmış bi de havlu danteliyle hiç uğraşamamel örgüsü dantel olanlardan mı diyosun canım eger oysa bi tane bile yok
kayınvalidem görümcelerim falan cok güzel yaparlar elişini onlar yapmıstır bana muhtemelen cok lazımsa onları kullanırım
benim pek tarzım deil acıkcası
hazır cok şık gösterişli havlular var boşwerrr
hem eskidenmiş o ceyizde olması lazım falan artık kime ne ev benım evim istedigim havluyu alırım
Kıyamaammm kuzummm Allah sabrını versn ben hasta oldum sabah :18:
Ohhh temize koncan yani sen ne ballısın hee
Sende gıt kımınle ne konusuyor dınlee anlasın senı
tam arkamda oturuyo ya o böyle baktıkça sandalyemi önüne çekiyorum eşek olan anlardı bakmaması gerektiğini ama bu anlamıyo neyse az kaldı 5 gün sonra bay bay diyorum herkese istanbula gidiş hazırlığıma başlıcam
benimde hiç yok onlardan dedim illa şartsa gidiyim bi iki tane alıyım ama haklısın hem onların kullanımı bile zor danteli kırışacak ütü ister bilmem ne uğraşamam öyle zaten nişanlım maşallah donuna kadar ütüye alışmış bi de havlu danteliyle hiç uğraşamam
biraz öyle olacak ama tekrar temizlerim canım şimdi daire yeni yapıldı onun için hiç temizliği yapılmış değil onlar güzelce bi kabasını alsın camalrı silsin ben yine gidince siler süpürürüm içim rahat etmez başka türlü
dimi ya gidiim mutfakta oturayım
güldürdün kız beni
Yaaa sende niiye hiç laf söylemiyosun kıza iyilik meleği mi oldun
güldürdün kız beni
ne bakıyosun da denmez diye düşünüyorum :26::26: hareketlerimle belli etmeye çalışıyorum ama anlaması kıt biraz
Karsı tarafın senı anlaması ıcın bazen onun gıbı davranman gerekebılırr
eylülcüm bu cocuk senın sabrını mı deniyo acaba :18:anaam bende anlamadım ki deli olmamak elde değil ne kadar şansısızm beee
amin kuzum ama başka birini bir günlüğüne ayarlayabilirlerdi malesef canım şimdi iş yerinden çıkıp oraya gidicem mecbur , iyi kullanıyorum ama o ılk dersti daha bir çok şeyi göstermedim demişti sınavda ne yapıcam bir kere sürmekle sınava mı girilir
ve ailemle birazdan gideceğim yer için sevgilim şu an kötü sözler ediyo bana yalan söylüyomuşum başka yerlere gidicekmişimm diyoo
benimde hiç yok onlardan dedim illa şartsa gidiyim bi iki tane alıyım ama haklısın hem onların kullanımı bile zor danteli kırışacak ütü ister bilmem ne uğraşamam öyle zaten nişanlım maşallah donuna kadar ütüye alışmış bi de havlu danteliyle hiç uğraşamam
Ayyy ne güzel tatlış telaşlar ya benmde evim olsa hiç üşenmem hergün temizlik yaparım kii mecbur yapıcam bana bakıcak her iş
üşenme gibi bir lüksüm kalmıcak artık değil mi kızlar
sanmıyorum canım üşenmeyiz o zaman düşünsene şimdi arkamızı toplayan annelerimiz var o zaman kimse olmıcak aksine arkasını toplıcağımız bi kocamız olacakAyyy ne güzel tatlış telaşlar ya benmde evim olsa hiç üşenmem hergün temizlik yaparım kii mecbur yapıcam bana bakıcak her iş
üşenme gibi bir lüksüm kalmıcak artık değil mi kızlar
Neyse sık dısını azıcık zaman kalmıssAllah guc kuvvet versın canım evlılık hazırlıgı vs zor ama cok guzelll
Usenme'nın kelıme anlamı neydııı
sanmıyorum canım üşenmeyiz o zaman düşünsene şimdi arkamızı toplayan annelerimiz var o zaman kimse olmıcak aksine arkasını toplıcağımız bi kocamız olacakçok hazırladım kendimi şimdiden ev hanımı moduna girdim en çokta güzel güzel yemekler pişirip kocamı bekleyeceğim günlerin gelmesini istiyorum
o kadar çok şey var ki yapmam gereken sanki yetişmicekmiş gibi geliyo ama bakalım allah bi kolaylığını verir elbetne kadar oldu sen evleneli? senden de tecrübe edinelim çeyizin olmazsa olmazlarından bahset mesela ya da şunu alma gereksiz dediğin bi şeyler var mı?
o kadar çok şey var ki yapmam gereken sanki yetişmicekmiş gibi geliyo ama bakalım allah bi kolaylığını verir elbetne kadar oldu sen evleneli? senden de tecrübe edinelim çeyizin olmazsa olmazlarından bahset mesela ya da şunu alma gereksiz dediğin bi şeyler var mı?
Poponu yerden kaldırmama isteği
Kııız bişicik kalmadı biz napalım
Eveet herkes diyor kendi evinde yapar merak etme falan diye de mecbur yapcan kim yapcak
Kııız don ütülemek de ne be
Prens mi onlar don bile ütülenir mi ya
yine insaflıymışım kız benAmaaan bırak be kuzuuumm anlamıyor belki izin verirsen özel işlerim var ekrana girmessen sevinirim de morarsın
Ya da lafı sokucaksın uzatmaya grek yok
havlu danteli ütülemek ne gerekli bişi dimi yaaeylülcüm bu cocuk senın sabrını mı deniyo acaba :18:
aynen öyle canım boşwer bence olmasa da olur
ütüsü zaten ayrı bii dert benim en son zaman bulacagım iştir heralde havlu danteli ütülemek
hiç deme ya benimkini de alıstırmışlar herşeyini ütülü giymeye ablalarına diyorum artık bırakın ütülemeyi yoksa evlendikten sonra da size getiririz
ben ütülemeyi pek düşünmüyorum valla yıkar kurutur katlar yerine koyarım benim totom patlıcan mı ben benimkileri ütülemiyorum hiçPoponu yerden kaldırmama isteği
Eveet herkes diyor kendi evinde yapar merak etme falan diye de mecbur yapcan kim yapcak
Poponu yerden kaldırmama isteği
ladyyyyyyy
kocanı evinin prensi yapcan artık yapcak bişey yok
yine insaflıymışım kız ben
ben ütülemeyi pek düşünmüyorum valla yıkar kurutur katlar yerine koyarım benim totom patlıcan mı ben benimkileri ütülemiyorum hiç
şimdi çıkıyorum bebekler patron erken çıktı bende hemen ardından kaçıyım
Evlenınce oyle bır ıstek olmuyor canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?