ivetsen de ordasın anlaşılan
ayhh şu işi öğrettiğim kız önceden ön muhasebeye bakan arkadaşın yanındaydı şimdi çıkıcam diye yanıma verdiler. iş yaparken tamam eyvallah ama iş dışında şöyle kk ya giriyorum gözü ekranda okuyo bakmasana alla alla. mesela bi sözlükte yazarım ordan gelen mesajlarımı okuyorum gözü üzerimde hiçbi özel şeye bakamıyorum sinir oldum pembem yaa
eylülcüm çok şekerler fiyatı uygunsa iki takım al derim ben 12 kişilik tabak ve 2 pasta servis tabağın olur
ben çok sinirliyimmhuzurum kaçtı resmen yaa
ayhh şu işi öğrettiğim kız önceden ön muhasebeye bakan arkadaşın yanındaydı şimdi çıkıcam diye yanıma verdiler. iş yaparken tamam eyvallah ama iş dışında şöyle kk ya giriyorum gözü ekranda okuyo bakmasana alla alla. mesela bi sözlükte yazarım ordan gelen mesajlarımı okuyorum gözü üzerimde hiçbi özel şeye bakamıyorum sinir oldum pembem yaa
eylülcüm çok şekerler fiyatı uygunsa iki takım al derim ben 12 kişilik tabak ve 2 pasta servis tabağın olur
çok cicilerrr
bende mi alsam ne kadarmış kiii
bi de 7 parca cok az degil mi ya kaç kişilik bu
Kızlarrr ben bu takımları gördümm bayıldımmalmaya karar verdim ama size de sormadan edemedim nasıl sizce alsam mı çok şirin gözüküyorlar yeni çıkmış bir dee :130::130:
Eki Görüntüle 769348 Eki Görüntüle 769347
bi daha gelir canım kampanyası takipte ol illaki gelir o zaman hemen kaparsın
35 TL fiyatı diğeri de 35 tl çook hoşuma gittiiievet aslında iki takım almak gerek çok az olur Keramikashop'a Hoşgeldiniz burdan gördüm ama trendyol a da gelmiş hatta 27 tl ye indirmişler ama bitmiş ben görene kadar :105: daha 27 temmuz da çıkmışlar yenicik
pasta takımı Ürün 7 parcadan olusmaktadır. 1 adet 27 cm servis tabağı, 6 adet 21 cm pasta tabağını içermektedir.şu şekilde az olur gerçekten de ama bayıldım alıcam kesinnn
ama benim öyle verecek işim yok ki ben genel muhasebe bölümünde çalışıyorum. dosya düzenleme fatura dizme işlemleri hep ön muhasebe kısmında. valla illallah ettirdi bi an önce işi bitirip çıkmak istiyorum. o kadar çalıştım ki ağzım yırtıldı yırtılacak esnemektenbacımm senin yapacağın ona iş vermek,dosya düzenletmek,meşgul olsun,sen bak keyfine
gelinim pembiş gelinim sana bi soru sorcam. şimdi el yüz havlusu alıyoruz ya çeyize sen şu kenerarı dantel/güpür/oyalı falan olanlardan aldın mı? benim hiç yok öyle hazır aldım hep. bi arkadaşım çeyizde olması lazım diyince sana da bi sorayım dedim:26:hey allahım yaa işle ilgili olunca o kadar bakmıyordur kimbilir
bende gelin arabası yazılarına bakıyorum çok komikler yaaa
Evet canım Istanbul'dayımmHangı semte geleceksınn?
ümraniye canım sen hangi semtesin?
hayaletladysen tık de hasnictirsen tak de
ayyy deliricemmmmkursu aradım bugün yarın gelirim dedim 1 deki derse başkada ders yok ama ben hiç giremedim diye hoca senin dersini uzatırız 3 e 4 e kadar dediiii ,
gittim şefe dedim böyle böylee o da demesin mi bugün gelmeyen arkadaşın bir yakını vefat etmiş yarın de gelmeyecek diyebende o zaman kalıyım ben sınavdan dedim yapıcak bir şey yok odada ıkınızınde olmamasını açıklayamayız onun da acısı var bir şey diyemeyiz inşallah kalmazsın dedi,
tamam şansa cenaze bu ama bir dahaki siınava da gıremem sınav ucretını yatırdım bir kere derse gidebildim kalıcam resmen ayy sinir oldummm kızlar şansıma bak 40 yılın başı izin alıcam sanki başka birini bu oadaya gönderemiyorlardı
aynen öyle canım işten çıkıcam yakın zamanda başıma birini verdiler iş bilmeyen iş öğretiyorum ona aslında girerdim gün içinde illaki ama maşallah kız ne zaman kk ya girsem gözünü kırpmadan bakıyo ekrana sinir oluyorum bende.Merter/Davutpasa canım
Cok mesgulsun galıba gec cevap yazıyorsun
eylülom bi şey de denmez hakkaten cenazesi varmiş, allah rahmet eylesin:26: kuzum akşam gitmen gereken yere gitmesen onu iptal etsen olmaz mı? hem korkma ben sana güveniyorum direksiyon hocan dememiş miydi zaten çok iyi kullanıyosun diye, daha neayyy deliricemmmmkursu aradım bugün yarın gelirim dedim 1 deki derse başkada ders yok ama ben hiç giremedim diye hoca senin dersini uzatırız 3 e 4 e kadar dediiii ,
gittim şefe dedim böyle böylee o da demesin mi bugün gelmeyen arkadaşın bir yakını vefat etmiş yarın de gelmeyecek diyebende o zaman kalıyım ben sınavdan dedim yapıcak bir şey yok odada ıkınızınde olmamasını açıklayamayız onun da acısı var bir şey diyemeyiz inşallah kalmazsın dedi,
tamam şansa cenaze bu ama bir dahaki siınava da gıremem sınav ucretını yatırdım bir kere derse gidebildim kalıcam resmen ayy sinir oldummm kızlar şansıma bak 40 yılın başı izin alıcam sanki başka birini bu oadaya gönderemiyorlardı
Bulaşıkları yıkadım da ondan geç baktım canm
Nabeer
eline sağlık canım ben de biraz nefes aldım kız mutfağa gitti biri aradı onunla konuşuyor. keşke hep telefonu çalsa
anaam bende anlamadım ki deli olmamak elde değil ne kadar şansısızm beeeEylüüüüllllll
Şanssız bedevi misin kızım sen bu ne böyle üstüste sürekli
eylülom bi şey de denmez hakkaten cenazesi varmiş, allah rahmet eylesin:26: kuzum akşam gitmen gereken yere gitmesen onu iptal etsen olmaz mı? hem korkma ben sana güveniyorum direksiyon hocan dememiş miydi zaten çok iyi kullanıyosun diye, daha ne
aynen öyle canım işten çıkıcam yakın zamanda başıma birini verdiler iş bilmeyen iş öğretiyorum ona aslında girerdim gün içinde illaki ama maşallah kız ne zaman kk ya girsem gözünü kırpmadan bakıyo ekrana sinir oluyorum bende.
Merak ediyosan seni de üye yapalm de
eline sağlık canım ben de biraz nefes aldım kız mutfağa gitti biri aradı onunla konuşuyor. keşke hep telefonu çalsa
kız sadece bu olsa neyse dicem ama yok nişanlım sözlükten mesaj atıyo bana onu bile açamaz okuyamaz oldum en sonunda git azcık havalan gel dicem kıza olcak biticek. neyse canımı sıkmıcam ben bugün ciciler aldım yatak odamızahazır istanbula gidicem kalan son bikaç bi şey vardı onları aldım giderken götürürüm evi de temizlicekler ben gelmeden ohh mis bi de ben çok acıktım be ladymmm öğlen çarşıya çıktım ya dilim damağım kurudu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?