Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Oyle canım dusunmek lazım ılerıyıı
Evlılık bır aıle olmak boyle bırsey...Fedakar ve dusuncelı olacaksın...Bız kadınlar olmasak erkekler gercekten bır hıc

Yuvayı dişi kuş kurar diye boşuna demiyorlar
Herşeyi düşünürüz en ince ayrıntısına kadar onlar bilmez ki öyle düşünmeyi bile

Yuvayı dişi kuş kurar diye boşuna demiyorlar
Herşeyi düşünürüz en ince ayrıntısına kadar onlar bilmez ki öyle düşünmeyi bile

O soz cok dogruu...Erkekler dusunmez kı bazı seylerı ama ben sanırım o konuda sanslıyım benım esım hep ılerıye donuk planlar yapar ve ne dedıyse de cıktıInsallah es konusunda sende cok sanslı olursun canım benım

İnşallahhh amin canımmm amiin Allahım mutluluğunuzu bozmasın

İnşallahhh amin canımmm amiin Allahım mutluluğunuzu bozmasın

Amınnnn ınsallahhh Tatlım yaa 2 gundur kabuslar goruyorum dudagımda ucuk var canımı cok yakıyor
Yatmadan dualar okurum tesbıhler cekerım ama nedendır bılmıyorum 2 gecedır durum bu...Dun gece yataktan kalkıp dua okudugumu hatırlıyorum ama ne gordugumu hatırlamıyorum

Alla alaaa
Canını sıkan kafana taktığın bişey mi var
Bende pek rüya görmezdim ama bu sıralar nerdeyse her gece bende çok rüya görüyorum :44:

Alla alaaa
Canını sıkan kafana taktığın bişey mi var
Bende pek rüya görmezdim ama bu sıralar nerdeyse her gece bende çok rüya görüyorum :44:

Yooo bırsey yok cok sukurr...Neden boyle oldu anlamıyorum...Son gunlerde ruya gormuyordum hıc hatta esıme anneme falan da soyledım sımdı bu cıktııBu gece de olacak dıye korkuyorum
Bu arada sahurunu yapıyor musun ? Ben yapıyorum suan

Alla Alla Hayra yor inşallah kötü düşünme
Yaptım tatlım ben afiyet olsuuuunnn

Cıkan bulasıgı yıkadım da ondan gecıktım Uyuyorr kuzucugumm
Ramazan gırdı gırelı onu da ıhmal ettımYatakta uyutuyorum sonra kalkıyorum buraya gırıyorum
Patladı patlayacak valla banaa

ayy allahtan son günler düzene girersin bundan sonra

Valla ağzından girer burnundan çıkar

ayy allahtan son günler düzene girersin bundan sonra

Valla ağzından girer burnundan çıkar

Kk bagımlılık yapıyor zaten Dun aksam annemlere gıtmıstık telefondan bır kk ya gıreyım ne var ne yok dedım Yeterrrr dedııTamam dedımm Su ramazanı hayırlısıyla atlatsakkSporuma ve bır ıse baslasam tekrar Benı zor gorursun artıkkk

Son düzenleme:

Okul başlayınca bende pek girmiyorum akşamları sadece
12de yatıyorum tavuk gibi en geç 2de falan
kışın ben çok uyuyorum ya

Adamı cinnete getircen sende hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…