ya yaa başka işimiz yok sanki havlu danteli ütülicez bi deyine insaflıymışım kız ben
havlu danteli ütülemek ne gerekli bişi dimi yaaben kararımı verdim ayda bi ütü günü ayarlıcam kendime maşallah bi sürü gömlek pantolon var zaten hepsini ütülerim bi gün ölürüm diğer günler rahat ederim
ben ütülemeyi pek düşünmüyorum valla yıkar kurutur katlar yerine koyarım benim totom patlıcan mı ben benimkileri ütülemiyorum hiç
şimdi çıkıyorum bebekler patron erken çıktı bende hemen ardından kaçıyım
Ben kocamın boxerına kadar utulerım
ben ütülemeyi pek düşünmüyorum valla yıkar kurutur katlar yerine koyarım benim totom patlıcan mı ben benimkileri ütülemiyorum hiç
şimdi çıkıyorum bebekler patron erken çıktı bende hemen ardından kaçıyım
Gelinim hiçte bile
Prens falan olmasınlar lan totoları kalkar
Ütü manyağı mısın kız sen
ya yaa başka işimiz yok sanki havlu danteli ütülicez bi de
allahtan sevdicegim sivil çalışıyor öyle kumaş pantolonları klasik gömlekleri pek yok olsa ben baş edemezdim zaten
Ben havluları da utuluyorumBence kendı evınız olmadııgıı ıcın boyle dusunuyorsunuz kızlarr
Manyaklıkla ılgıısı yok kızzKıyafetlerde mutlaka utu ızı olmalıı temızlıgın sımgesı bencee Boxera gelınce evet sadece ben goruyorum ama o da dumduz olmalı
karsılığında biz de prenses olcaz tabi
yok öyle bedavadan prenslik
Ben havluları da utuluyorumBence kendı evınız olmadııgıı ıcın boyle dusunuyorsunuz kızlarr
HasnictirR isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için HasnictirR isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
İlginç bir teori
O zaman olur
Olabilitesi yüksek
Allahım bu lafı bugünlerde ne kadar söylüyorum günlük hayatta ne alakaysa
Olablir demiyorum da olabilitesi yüksek
İlginç bir teori
Valla bende durum bu sızı bılemıyorum
Olabilitesi yüksek
Allahım bu lafı bugünlerde ne kadar söylüyorum günlük hayatta ne alakaysa
Olablir demiyorum da olabilitesi yüksek
sonradan fikrim degişir mi dersiniz
bilemiyorum zaten okuldu yemekti temizlikti yeterınce yorulcam havlulara sıra gelmez gibi
seneye yazıyormusum bi de buraya kızlar havlu ütülüyorum ne gülerim kendime o zaman
belki dedigin gibi insanın kendi evi olunca farklı olur
Olabılıtesı yuksekk
Sen evlen olabılıteyı gorursun
dmii ayy bi evleniyim de
Evlen sekerım
Az once kursla gorustum ehlıyet ıcın alsam da kurtulsam artık hayırlısıylaPazartesı gunu ıslemler yapılacakmıs herhalde
Şekerler nerdesiniz kimse yok mu:26:
Hadi hayırlısıyla kuzum
Ben burdayııımmm
Saatler ılerledıkcee enerjınız dusuyor kızlarr
Tatlm ballım nasılsın herşey yolunda mı
Yok kız ben bişi bakınıyodum
Çıkcam birazdan zaten misafir gelicek ya hazırlık yapıcem
İyiyimmm kuzuuuuuuuummmm sen nasılsın ?
Çok yoğunsun herhalde bu sıralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?