Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ya yaa başka işimiz yok sanki havlu danteli ütülicez bi de
allahtan sevdicegim sivil çalışıyor öyle kumaş pantolonları klasik gömlekleri pek yok olsa ben baş edemezdim zaten

Utu yapmayacak mısınYıkayıp katlama zahmet olmasın

ya yaa başka işimiz yok sanki havlu danteli ütülicez bi de
allahtan sevdicegim sivil çalışıyor öyle kumaş pantolonları klasik gömlekleri pek yok olsa ben baş edemezdim zaten

Ben havluları da utuluyorum Bence kendı evınız olmadııgıı ıcın boyle dusunuyorsunuz kızlarr

Manyaklıkla ılgıısı yok kızz Kıyafetlerde mutlaka utu ızı olmalıı temızlıgın sımgesı benceeBoxera gelınce evet sadece ben goruyorum ama o da dumduz olmalı

İlginç bir teori

karsılığında biz de prenses olcaz tabi
yok öyle bedavadan prenslik

O zaman olur

Ben havluları da utuluyorum Bence kendı evınız olmadııgıı ıcın boyle dusunuyorsunuz kızlarr

Olabilitesi yüksek

Allahım bu lafı bugünlerde ne kadar söylüyorum günlük hayatta ne alakaysa

Olablir demiyorum da olabilitesi yüksek

İlginç bir teori

O zaman olur

Olabilitesi yüksek

Allahım bu lafı bugünlerde ne kadar söylüyorum günlük hayatta ne alakaysa

Olablir demiyorum da olabilitesi yüksek

sonradan fikrim degişir mi dersiniz
bilemiyorum zaten okuldu yemekti temizlikti yeterınce yorulcam havlulara sıra gelmez gibi
seneye yazıyormusum bi de buraya kızlar havlu ütülüyorum ne gülerim kendime o zaman
belki dedigin gibi insanın kendi evi olunca farklı olur

Son düzenleme:

Canım valla lady le hep konusuyoruz bu konularıı...Sana soyle soyleyeyım ben evlenmeden once derdım kı ''Acaba yapabılır mıyım?''
Evlendım sonra...Ise gıttım,aksam spor,oradan eve gel yemek,temızlık,kocan gelsın onunla ılgılen,hafta sonu utu..vs...Bu boyle uzar gıderrr ... Herkes ımrenır bana o konuda cok sukurr yetısebılıyorum herseyee

Yok kız ben bişi bakınıyodum
Çıkcam birazdan zaten misafir gelicek ya hazırlık yapıcem

İyiyimmm kuzuuuuuuuummmm sen nasılsın ?
Çok yoğunsun herhalde bu sıralar

Evet tatlm niye anlamıyorum bu ara hiç işim bitmiyo bide bayram tatili var ya 2 haftalık işleri de şimdi yapmam gerekiyor Arada size bakıp kaçıyorum işte bazen kimse olmuyor boynum bükük çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…