bilmiyorum tüm inancım güvenim kırıldı artık gördük işte olmuyo düzelmiyo bana söyledği lafları burda yazsam ban yerim öyle şeyler söyledi ki anlatamam ben onu aldatmaya gidiyomuşum dedi başka birini bulup beni unutacakmış falan :105: bilmiyorum o da gezmedeydi sonuçta ve bir yere gittim diye nasıl olabilir ki böyle bir şey :99:
Nazarım Boncuğum sen sarı totonu nasıl güzel sallıyosun öyle
Gözler açılmaya mecbur patron iş beklerSenin ki yine bi odunluk yaptı galiba:26:
bi nevi öyle oluyo canım sadece bi ay öncesinden söylemiş oldum hani buradakilerle tartışmıştım sinirlenip işten çıkıcaktım anlatmış olmam lazım:26: henüz kimse gelmiş değil benim yerime ve önümüzdeki hafta çarşamba gününe kadar geliyorum işe sonra istanbula gidiyorum. dönünce bi hafta kadar tekrar gelirim ama günlük bikaç saatlik iim var diyip çıkarım muhtemelenGünaydın bebişim
Sen patronu dımdızlak bırakmıcak mıydın ya
bilmiyorum tüm inancım güvenim kırıldı artık gördük işte olmuyo düzelmiyo bana söyledği lafları burda yazsam ban yerim öyle şeyler söyledi ki anlatamam ben onu aldatmaya gidiyomuşum dedi başka birini bulup beni unutacakmış falan :105: bilmiyorum o da gezmedeydi sonuçta ve bir yere gittim diye nasıl olabilir ki böyle bir şey :99:
battaniye misafire verilmezmiş o iş yorganla olurmuş bilmem ne. şimdi aradı konuştuk ama benim canım sıkkın hala günüm yaklaştı sinirlerim gerginliğim tavan yapıyo
günaydın aşk böcükümmm
kız adam uyumak üzereydi nerdeyse odaya bi girdim neyse dedim sonra gelirim yok yok dedi anlat noldu. işten ayrılıcam bi ay sonra dedim. gözler fal taşı açıldı elini sigarasına götürdü sen ne yaptın dedi bütün uykumu kaçırdınkonuştuk baya olmaz dedi bırakmam önce işi yeni elemana öğreticeksin ondan sonra evlenemezsin yoksa dedi hani seneye olacaktı düğün falan niye değişti biz kendimizi ona göre ayarladık. ön muhasebedeki askere gidecek kasımda o gelince senin düğünün olacaktı boş kadromuz olmayacaktı bık bık bık. dedim askere gidecekti nişanlım ama vazgeçtik yüksek lisansa başlayacak. iyi tamam yükseği yapsin seneye evlenirsiniz dedi bildiğin saçmalamaya başladı beni vazgeçirmek için neyse ben olmaz çıkıcam falan diyince bu birilerini aramaya başladı her gelen bak daha sıfır tecrübe iş bilmeyen insanlar geldi direk maaş konusunu konuştular şu kadar isterim diye bu başladı olmaz önce 2-3 ay deneme süresi yapıcaz belki memnun kalmayız belki siz memnun kalamzsını falan. sigortada yapmam diyince kimse gelmedi var olan bi kız vardı ön muhasebe öğreniyordu şimdi benim yanıma verdiler kimse gelmeyince totomdan ayrılmıyo kk ya giremez oldum özel hiçbi şeyime bakamaz oldum netten gözü hep pc de neyse ki dünkü hal ve tavırlarımdan anlamış olacak ki henüz işe başlamadığım için gelmedi yanıma karşımda oturuyo sandalyede
7 sine kadar geçici vergileeri tamamlayıp bayram sonrası işe gelmeyip istanbula gidecem. ama dönünce en azından bi hafta daha gel bari ön muhasebedeki çocuğa mükellefleri tanıt neyi var neyi yok ne nasıl işleniyo biraz bilgi ver not tuttur dedi ben de yok mok dedim ama olmaz illa geleceksin diyo. bakalım duruma bağlı dedim işlerimi halledebirsem. o da diyo ki işin olduğu zaman çıkarsın izin sıkıntı değil dedi. bu şartlarda bi hafta daha gelebilirim
Çok merak ediyorum..
Bu kadar hır gürden sonra, bu kadar hakaret yedikten sonra.
Sen nasıl devam edebiliyosun? :26:
Evlenmeyi düşünüyosun onunla ..
Ne derece sağlılıklı bi evlilik olur sence? :26:
yaa eylül valla ne diceğim belli ama niyeyse susmayı tercih ediyorum bikaç gündür okuyodum yazdıklarını:26: kendide çıkıp geziyo hatta yüzüğü bile çıkarıp geziyo ama sen ailenle gittiğin bi yer yüzünden bi sürü ağır hakarete maruz kalıyorsun ne olacak böyle?
Anlattın anlattın. Patrona evlenicem dediğini unutmuşumbi nevi öyle oluyo canım sadece bi ay öncesinden söylemiş oldum hani buradakilerle tartışmıştım sinirlenip işten çıkıcaktım anlatmış olmam lazım:26: henüz kimse gelmiş değil benim yerime ve önümüzdeki hafta çarşamba gününe kadar geliyorum işe sonra istanbula gidiyorum. dönünce bi hafta kadar tekrar gelirim ama günlük bikaç saatlik iim var diyip çıkarım muhtemelen
yaa eylül valla ne diceğim belli ama niyeyse susmayı tercih ediyorum bikaç gündür okuyodum yazdıklarını:26: kendide çıkıp geziyo hatta yüzüğü bile çıkarıp geziyo ama sen ailenle gittiğin bi yer yüzünden bi sürü ağır hakarete maruz kalıyorsun ne olacak böyle?
bilmiyorum ne olacak tüm heveslerim hayallerim güvenim kırıldı , bana gram güvenmiyomuş öyle dedi ama benimd e ona güvenim kırıldı artık verdiği sözlere de inanmam çok onurum kırıldı çok iftiralar attı çook :85: hiç bişey istemiyorum artıkk
günaydın güzelleikler
tospik 5 battaniye niye fazla olsun ki lazım olur bence erkekler anlamaz bu işlerden
eylülcüm bu cocuk kendi yaptıklarını sana yansıtıp ayrılmaya bahane arıyor bence kişi kendinden bilir işi misali :26:
zannediyo ki iki üç kuruş para verip köle bulabilecek ama ohh olsun kimse gelmiyo işte ön muhasebedeki çocukta gidecek kasımda ne yapıcak tahmin edebiliyorum az buçuk geceler dururlar eskisi gibiHahahahhh neee seneye evlenin mi diyo. Neyin kafasını yaşıyo bu adamAdam çaresizlikten ne yapıcağını şaşırmış ohh olsun ona. Öyle kuş kadar maaş bi de sigortasız işçi çalıştırmak nasıl oluyomuş kimse işe girmek istemez tabi şimdi. Sonuç olarak sen amacına ulaşmışsın kuzum. Onu dumurlardan dumurlara koşturmuşsun
haklısın canım tüm bunları hissetmekte. ne desem ki bilmiyorum valla :26: onla da olmuyo onsuz da yapamıyosun. düzelicem dediği bu kadarcık mıydı yanibilmiyorum ne olacak tüm heveslerim hayallerim güvenim kırıldı , bana gram güvenmiyomuş öyle dedi ama benimd e ona güvenim kırıldı artık verdiği sözlere de inanmam çok onurum kırıldı çok iftiralar attı çook :85: hiç bişey istemiyorum artıkk
aynen öyle bebeğimAnlattın anlattın. Patrona evlenicem dediğini unutmuşum
Resmen son 5 he.
sonra Tosbağaya
Üzülüyorum..
Hayırlısı neyse o olsun senin için.
günaydın güzelleikler
tospik 5 battaniye niye fazla olsun ki lazım olur bence erkekler anlamaz bu işlerden
eylülcüm bu cocuk kendi yaptıklarını sana yansıtıp ayrılmaya bahane arıyor bence kişi kendinden bilir işi misali :26:
hoşgördüm naber fıstığım
ohh be içim rahatladı resmen diyo ki git madem kk daki arkadaşlarına sor bakalım kime hak verecekler. misafire niye battaniye verilmez onu anlamadım gitti battaniyeyi anca yatağa serer öyle yatırabilirmişim insanları. bazı zamanlar pike yeterli olmuyo yorgan fazla geliyo battaniye kullanıyorum ben. istanbulda bunu gayet yapabilirim diye düşünüyordum.
Harikayım.
Sen nasılsın bakalım?
Nasıl gidiyo düğün telaşı
Üzülüyorum..
Hayırlısı neyse o olsun senin için.
bende bilmiyorum ne olacağını artık zorlamamak gerek heralde bir insan söz veripte ağza alınmayacak küfürler haakretler eder mi bela da okudu yazdıklarını gören ben onu gerçekten aldatmışım sanar :105:haklısın canım tüm bunları hissetmekte. ne desem ki bilmiyorum valla :26: onla da olmuyo onsuz da yapamıyosun. düzelicem dediği bu kadarcık mıydı yani
.
bende bilmiyorum ne olacağını artık zorlamamak gerek heralde bir insan söz veripte ağza alınmayacak küfürler haakretler eder mi bela da okudu yazdıklarını gören ben onu gerçekten aldatmışım sanar :105:
valla dün akşam dedim ki öyle bişey olsa da bari pembegelinin dediği gibi kendi yaptıklarını söylese en azından anlardım bend e yaa bu onun son şansıydı söz verirken de biliyodu dün de dedim bir daha affı olmıycak biliyosun ona göre devam et dedim bıktım çünkü artık bıktımm :85:
bugünde biraz yoğunum tek olduğum için off
tatlım daha önce de dedim kesinlikle yanlış anlamanı üzülmeni istemem ama erkekler böyle seyleri itiraf etmezler
ve ben bütün anlattıklarından sadece bunu anlıyorum malesef
bence artık kendini geri çekmenin zamanı geldi geciyor bile bu cocuğun düzelmesi çok zor gibi:18:
insan sevdigi kıza ailesiyle bi yere gtti diye beni aldatmaya gidiyosun der mı ya ne demek bu allah aşkına
bencede öyle canım zor yani son şansını da tüketti eğer yine affedersem ömür boyu çekmeyi kabul ettim demektir , gerçekten başka biri varsa da bunu bilsem daha çok iyi olucak benim için en azından sebebi biliirim derim ki başkası varmış o yuzden derim yani o noktaya geldim artık :105:daha ne kelimeler söyledi de dilim varmıyo en kötü küfürleri hakaretleri etti ne yapıcam ben bıktım artıkk sürekli şüphe sürekli laf sokma evden çıkmayınca benden iyisi yok :85:
eksilerini ve artılarını belirle kafanda ona göre davran ve kendini daha fazla yıpratma
2 yıl az degil bitirmek hiç kolay olmaz
ama bi de küfür diyosun insan sevgilisine küfür eder mi benim aklım almıyo böyle şeyleri
sen ne diyosun peki o böle sana agzına geleni söylerken
Küfür derken ağza alınmayacak şeyler işte allah belanı cezanı versin vb. şeylerdün pek bişey diyemedim zaten gelmiştik gideceğimiz yere atamadım cevap o da saydırmış mesajda bir sürü bişey söylemiş daha da atmadı ,
bende allahından bul demiştim ben o lafları edince şaşkınlık ve üzüntüden diyecek bişey aklıma gelmiyo ki donup kalıyorumdua ediyorum sadece içimden , yine face şifremi değiştirmiş amaç ne analmıyorum ki en ufak şeyde zırt pırt haakaretler şifre değişmeleer resimler silmeler bilmem ne insan gibi konuştuğumuz ibir gün yok kii yokk :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?