Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Çok merak ediyorum..
Bu kadar hır gürden sonra, bu kadar hakaret yedikten sonra.
Sen nasıl devam edebiliyosun? :26:
Evlenmeyi düşünüyosun onunla ..
Ne derece sağlılıklı bi evlilik olur sence? :26:

Günaydın bebişim
Sen patronu dımdızlak bırakmıcak mıydın ya
bi nevi öyle oluyo canım sadece bi ay öncesinden söylemiş oldum hani buradakilerle tartışmıştım sinirlenip işten çıkıcaktım anlatmış olmam lazım:26: henüz kimse gelmiş değil benim yerime ve önümüzdeki hafta çarşamba gününe kadar geliyorum işe sonra istanbula gidiyorum. dönünce bi hafta kadar tekrar gelirim ama günlük bikaç saatlik iim var diyip çıkarım muhtemelen

yaa eylül valla ne diceğim belli ama niyeyse susmayı tercih ediyorum bikaç gündür okuyodum yazdıklarını:26: kendide çıkıp geziyo hatta yüzüğü bile çıkarıp geziyo ama sen ailenle gittiğin bi yer yüzünden bi sürü ağır hakarete maruz kalıyorsun ne olacak böyle?

Hahahahhh neee seneye evlenin mi diyo. Neyin kafasını yaşıyo bu adam Adam çaresizlikten ne yapıcağını şaşırmış ohh olsun ona. Öyle kuş kadar maaş bi de sigortasız işçi çalıştırmak nasıl oluyomuş kimse işe girmek istemez tabi şimdi. Sonuç olarak sen amacına ulaşmışsın kuzum. Onu dumurlardan dumurlara koşturmuşsun

Çok merak ediyorum..
Bu kadar hır gürden sonra, bu kadar hakaret yedikten sonra.
Sen nasıl devam edebiliyosun? :26:
Evlenmeyi düşünüyosun onunla ..
Ne derece sağlılıklı bi evlilik olur sence? :26:

bilmiyorum ne olacak tüm heveslerim hayallerim güvenim kırıldı , bana gram güvenmiyomuş öyle dedi ama benimd e ona güvenim kırıldı artık verdiği sözlere de inanmam çok onurum kırıldı çok iftiralar attı çook :85: hiç bişey istemiyorum artıkk

Anlattın anlattın. Patrona evlenicem dediğini unutmuşum
Resmen son 5 he.
sonra Tosbağaya

Üzülüyorum..
Hayırlısı neyse o olsun senin için.

günaydın güzelleikler
tospik 5 battaniye niye fazla olsun ki lazım olur bence erkekler anlamaz bu işlerden
eylülcüm bu cocuk kendi yaptıklarını sana yansıtıp ayrılmaya bahane arıyor bence kişi kendinden bilir işi misali :26:

Hoşgeldin kız gelin

zannediyo ki iki üç kuruş para verip köle bulabilecek ama ohh olsun kimse gelmiyo işte ön muhasebedeki çocukta gidecek kasımda ne yapıcak tahmin edebiliyorum az buçuk geceler dururlar eskisi gibi

haklısın canım tüm bunları hissetmekte. ne desem ki bilmiyorum valla :26: onla da olmuyo onsuz da yapamıyosun. düzelicem dediği bu kadarcık mıydı yani

Anlattın anlattın. Patrona evlenicem dediğini unutmuşum
Resmen son 5 he.
sonra Tosbağaya

Üzülüyorum..
aynen öyle bebeğim

ohh be içim rahatladı resmen diyo ki git madem kk daki arkadaşlarına sor bakalım kime hak verecekler. misafire niye battaniye verilmez onu anlamadım gitti battaniyeyi anca yatağa serer öyle yatırabilirmişim insanları. bazı zamanlar pike yeterli olmuyo yorgan fazla geliyo battaniye kullanıyorum ben. istanbulda bunu gayet yapabilirim diye düşünüyordum.

ne alakaymış ya istanbulda kimse battaniye kullanmıyomuymuş
kullanılır canım ya misafir gelince herkese sadece yorgan mı örtüceksin bazılarına battaniye verirsin
erkeklere göre cogu şey gereksiz oluyor bazen benimki de diyoki kullanmayacagın seyler için yorma insanları nerden biliyosa kullanmayacagımı

Üzülüyorum..

eylülcüm bu cocuk kendi yaptıklarını sana yansıtıp ayrılmaya bahane arıyor bence kişi kendinden bilir işi misali :26:

haklısın canım tüm bunları hissetmekte. ne desem ki bilmiyorum valla :26: onla da olmuyo onsuz da yapamıyosun. düzelicem dediği bu kadarcık mıydı yani
.
bende bilmiyorum ne olacağını artık zorlamamak gerek heralde bir insan söz veripte ağza alınmayacak küfürler haakretler eder mi bela da okudu yazdıklarını gören ben onu gerçekten aldatmışım sanar :105:

valla dün akşam dedim ki öyle bişey olsa da bari pembegelinin dediği gibi kendi yaptıklarını söylese en azından anlardım bend e yaa bu onun son şansıydı söz verirken de biliyodu dün de dedim bir daha affı olmıycak biliyosun ona göre devam et dedim bıktım çünkü artık bıktımm :85:

bugünde biraz yoğunum tek olduğum için off

tatlım daha önce de dedim kesinlikle yanlış anlamanı üzülmeni istemem ama erkekler böyle seyleri itiraf etmezler
ve ben bütün anlattıklarından sadece bunu anlıyorum malesef
bence artık kendini geri çekmenin zamanı geldi geciyor bile bu cocuğun düzelmesi çok zor gibi:18:
insan sevdigi kıza ailesiyle bi yere gtti diye beni aldatmaya gidiyosun der mı ya ne demek bu allah aşkına

bencede öyle canım zor yani son şansını da tüketti eğer yine affedersem ömür boyu çekmeyi kabul ettim demektir , gerçekten başka biri varsa da bunu bilsem daha çok iyi olucak benim için en azından sebebi biliirim derim ki başkası varmış o yuzden derim yani o noktaya geldim artık :105:daha ne kelimeler söyledi de dilim varmıyo en kötü küfürleri hakaretleri etti ne yapıcam ben bıktım artıkk sürekli şüphe sürekli laf sokma evden çıkmayınca benden iyisi yok :85:

eksilerini ve artılarını belirle kafanda ona göre davran ve kendini daha fazla yıpratma
2 yıl az degil bitirmek hiç kolay olmaz
ama bi de küfür diyosun insan sevgilisine küfür eder mi benim aklım almıyo böyle şeyleri
sen ne diyosun peki o böle sana agzına geleni söylerken

Küfür derken ağza alınmayacak şeyler işte allah belanı cezanı versin vb. şeyler dün pek bişey diyemedim zaten gelmiştik gideceğimiz yere atamadım cevap o da saydırmış mesajda bir sürü bişey söylemiş daha da atmadı ,

bende allahından bul demiştim ben o lafları edince şaşkınlık ve üzüntüden diyecek bişey aklıma gelmiyo ki donup kalıyorum dua ediyorum sadece içimden , yine face şifremi değiştirmiş amaç ne analmıyorum ki en ufak şeyde zırt pırt haakaretler şifre değişmeleer resimler silmeler bilmem ne insan gibi konuştuğumuz ibir gün yok kii yokk :85:

Son düzenleyen: Moderatör:

valla bazen yorum yapamıyorum canım bnm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur herşey
ama ileriyi düşünerek karar ver bence bu şekilde bi ömür sabredebilecek misin onu düşün:26:
ve bu ne cüret nerden buluyo seni bu kadar kıracak sözleri söyleme cesaretini bence kendini topla ve agzının payını ver bi şekilde yoksa nasıl olsa eylül beni idre ediyor diye her gecen gün daha da ileri gider gibi geliyor bana

bacılar günaydın,sersemlikten sadece yaıları okudum,elimi klavyeye uzatamadım,uyumuşum neyseki fotomu çekip memurlar uyuyo diyen olmamış eylülüm işi sorcam ne zamandır berabersiniz,bizim ilk 1,5 yıl böle geçmişti de,ikimiz de yaptık,yalanlar oldu,pembe yalanlar oldu.öğrenildi hep karşılıklı oldu ama ,yıllar geçtikçe oturuyo herşey,hani bazen olur o yüzden,ama tanıyınca azalır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…