Yok kız ben bişi bakınıyodum
Çıkcam birazdan zaten misafir gelicek ya hazırlık yapıcem
Evet tatlm niye anlamıyorum bu ara hiç işim bitmiyo bide bayram tatili var ya 2 haftalık işleri de şimdi yapmam gerekiyorArada size bakıp kaçıyorum işte bazen kimse olmuyor boynum bükük çıkıyorum
Evet bu sıralar topik çok ıssız kuzum kmse gelmiyor düzgün
Ramazanında etkisi var cnm kimsenin bişey yapmaya hali yok. Bayramdan sonra coşturucaz topiği inş
Hadi innş nazar biraz zor gelir yarii gidene kadar
Aaa doğru Nazarın askeri 1 ay kalıcaktı dimi. Ayy ne güzel sevgi depolasın bol bol. Gerçi bitti onun askerliğide azıcık bişey kaldı
Valla öyle kuzum bişicik kalmıcak
Allah herkesin askerine hemencik kavuştursun
Askerine öğrencisine çalışanına sevdiğine kavuştursun amiiiiiiin
Bn kaçıyorum kuzum misafir gelck yardm edeyim
boxer ütülemeyeceğime eminim canım o kadar uğraşmam gibi geliyo ya da pek emin olamadım sıkıntı basarsa ütüye vururum kendimi belkiUtu yapmayacak mısınYıkayıp katlama zahmet olmasın
Ramazanında etkisi var cnm kimsenin bişey yapmaya hali yok. Bayramdan sonra coşturucaz topiği inş
Canım valla lady le hep konusuyoruz bu konularıı...Sana soyle soyleyeyım ben evlenmeden once derdım kı ''Acaba yapabılır mıyım?''
Evlendım sonra...Ise gıttım,aksam spor,oradan eve gel yemek,temızlık,kocan gelsın onunla ılgılen,hafta sonu utu..vs...Bu boyle uzar gıderrr ... Herkes ımrenır bana o konuda cok sukurr yetısebılıyorum herseyee
gittin mi sevimli hayalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?