- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
boxer ütülemeyeceğime eminim canım o kadar uğraşmam gibi geliyo ya da pek emin olamadım sıkıntı basarsa ütüye vururum kendimi belki
şaka bi yana canım o günler gelsin hayırlısıyla tabiki yapıcaz evimizin işlerini temizliği ütüyü
bazı ev hanımları abartıyor ya bazı işleri o kadar yapamam ben
son 1 buçuk ay bakalım neler yapıcam yuvamda
Ben mı abartıyorum yanıAma oyle olmazsa rahatlayamıyorum tamam cok yoruluyorum,detayına cok ınıyorum kabul edıyorum
günaydın bebekler gelince tıklatın
Aa işi bıraktın mı yoksa hayır ya adamın tepkisini çok merak ediyodum böyle geç öğrenmiş olmamalıyım bunuboxer ütülemeyeceğime eminim canım o kadar uğraşmam gibi geliyo ya da pek emin olamadım sıkıntı basarsa ütüye vururum kendimi belki
ama bende bayramdan sonra yokum istanbula uçuyorum
günaydın bebekler gelince tıklatın
Günaydın canım ne yapıyosunn :97:
napim canım aldığım 5 battaniyenin gereksiz olduğunu düşünen nişanlımla dünden beri battaniye kavgası yapıyoruzGünaydın canım ne yapıyosunn :97:
Aa işi bıraktın mı yoksa hayır ya adamın tepkisini çok merak ediyodum böyle geç öğrenmiş olmamalıyım bunu
Günaydın günaydn günaydın sizeeeeeee
Aa işi bıraktın mı yoksa hayır ya adamın tepkisini çok merak ediyodum böyle geç öğrenmiş olmamalıyım bunu
Günaydın günaydn günaydın sizeeeeeee
hımm niye gereksiz olsun canım siz varsınız misafirler olucak lazım olur tabiki , hem almışsın artıkk böyle küçük şeyler için kavga etmeyinnapim canım aldığım 5 battaniyenin gereksiz olduğunu düşünen nişanlımla dünden beri battaniye kavgası yapıyoruz
:
İnanmıyorum ya yıkıldım şuan. Peki nasıl tepki verdi nasıl söyledin anlatsana çok merak ediyorumnapim canım aldığım 5 battaniyenin gereksiz olduğunu düşünen nişanlımla dünden beri battaniye kavgası yapıyoruz
yavrum çok oldu ben patronla işten çıkma mevzusunu konuşalı başta gitmem sandı inanamadı ama şimdi fıldır fıldır birini arıyo yanıma gelenlerle malum ücret konusunda anlaşamıyo her gelen kaçıyo bi de ön muhasebede bi kız vardı ya işi öğrenmeye gelen onu şimdi başıma verdiler sinir krizleri geçiriyorum tüm gün tepemde allahtan daha oturuyo karşımda gelmedi yanıma
Günaydın tatlımm ne yapıyosunn
günaydın tatlımmm hoşgeldinnnGood morning
İyiyim bebeğim işe geldim tek gözüm kapalı çalışmaya çalışıyorum sen napıyosun
günaydın tatlımmm hoşgeldinnn
açılır birazdan açılır :) bende iyi olmaya çalışıyorum tatlım
Hoşgördüm bebişim.
Naptın kursu? Sevgilin pürüz çıkardı mı?
kursa bişey yapamadım bugün de gidemiyorum akşam eğer ayarlayabilirsek dayımla sürücez biraz göstericek bana başka yapıcak bir şey bulamadık umarım geçerim sınavda :85: kurs konusunda değil dün akşam ailemle gittiğim bir yer için çok sorun çıkarttı beni onu aldatmakla suçladı hakaretler,kötü sözler havada uçuştu çok kötü oldu barışmadan söz vermeden önceki haline aynen döndü :105:
battaniye misafire verilmezmiş o iş yorganla olurmuş bilmem ne. şimdi aradı konuştuk ama benim canım sıkkın hala günüm yaklaştı sinirlerim gerginliğim tavan yapıyohımm niye gereksiz olsun canım siz varsınız misafirler olucak lazım olur tabiki , hem almışsın artıkk böyle küçük şeyler için kavga etmeyin
günaydın aşk böcükümmmGood morning
kız adam uyumak üzereydi nerdeyse odaya bi girdim neyse dedim sonra gelirim yok yok dedi anlat noldu. işten ayrılıcam bi ay sonra dedim. gözler fal taşı açıldı elini sigarasına götürdü sen ne yaptın dedi bütün uykumu kaçırdınİnanmıyorum ya yıkıldım şuan. Peki nasıl tepki verdi nasıl söyledin anlatsana çok merak ediyorum
İyiyim bebeğim işe geldim tek gözüm kapalı çalışmaya çalışıyorum sen napıyosun
battaniye misafire verilmezmiş o iş yorganla olurmuş bilmem ne. şimdi aradı konuştuk ama benim canım sıkkın hala günüm yaklaştı sinirlerim gerginliğim tavan yapıyo
günaydın aşk böcükümmm
kız adam uyumak üzereydi nerdeyse odaya bi girdim neyse dedim sonra gelirim yok yok dedi anlat noldu. işten ayrılıcam bi ay sonra dedim. gözler fal taşı açıldı elini sigarasına götürdü sen ne yaptın dedi bütün uykumu kaçırdınkonuştuk baya olmaz dedi bırakmam önce işi yeni elemana öğreticeksin ondan sonra evlenemezsin yoksa dedi hani seneye olacaktı düğün falan niye değişti biz kendimizi ona göre ayarladık. ön muhasebedeki askere gidecek kasımda o gelince senin düğünün olacaktı boş kadromuz olmayacaktı bık bık bık. dedim askere gidecekti nişanlım ama vazgeçtik yüksek lisansa başlayacak. iyi tamam yükseği yapsin seneye evlenirsiniz dedi bildiğin saçmalamaya başladı beni vazgeçirmek için neyse ben olmaz çıkıcam falan diyince bu birilerini aramaya başladı her gelen bak daha sıfır tecrübe iş bilmeyen insanlar geldi direk maaş konusunu konuştular şu kadar isterim diye bu başladı olmaz önce 2-3 ay deneme süresi yapıcaz belki memnun kalmayız belki siz memnun kalamzsını falan. sigortada yapmam diyince kimse gelmedi var olan bi kız vardı ön muhasebe öğreniyordu şimdi benim yanıma verdiler kimse gelmeyince totomdan ayrılmıyo kk ya giremez oldum özel hiçbi şeyime bakamaz oldum netten gözü hep pc de neyse ki dünkü hal ve tavırlarımdan anlamış olacak ki henüz işe başlamadığım için gelmedi yanıma karşımda oturuyo sandalyede
7 sine kadar geçici vergileeri tamamlayıp bayram sonrası işe gelmeyip istanbula gidecem. ama dönünce en azından bi hafta daha gel bari ön muhasebedeki çocuğa mükellefleri tanıt neyi var neyi yok ne nasıl işleniyo biraz bilgi ver not tuttur dedi ben de yok mok dedim ama olmaz illa geleceksin diyo. bakalım duruma bağlı dedim işlerimi halledebirsem. o da diyo ki işin olduğu zaman çıkarsın izin sıkıntı değil dedi. bu şartlarda bi hafta daha gelebilirim
Kurs olayını bi şekilde çözmüşsün, okey.
Peki ya bu çocukla nereye kadar gidicek böyle.
Sen evlilik hazırlığı yapıp duruyosun, heyecanlanıyosun bazı şeyler için. Dilinnden adı düşmüyo.
Ama beyfendi resmen sana pürüz çıkarmak için yaratılmış.
Kızma ama, bu cocuk seni daha çok üzeceğe benziyo güzelim.
Nazarım Boncuğum sen sarı totonu nasıl güzel sallıyosun öyleGood morning
günaydın tatlımmm hoşgeldinnn
açılır birazdan açılır :) bende iyi olmaya çalışıyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?