Sana atmış olduğum linkteki topiğe5 dakika olduğu için cevap yazamadım kusura bakma
Anladın demi ?
Eylül oy kullanıcaksınSayfayı tıkladığında yukarıdaki anketi görmüyor musun deli etme beni
kız zaten oy u çoktan kullandım yaaa yazma kısmını anlamadım
Karı koca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kampkurarlar. Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar. Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır. Adam uyku sersemidir; güzel bir rüyadan
uyandırıldığı için de biraz kızgındır: 'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar. Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle.' Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir: -'Bunun için mi uyandırdın beni?.Baktım işte. Bir sürü yıldız görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca
yıldız. Karısı tekrar sorar.Peki, bu sana neyi gösteriyor? Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir: 'Teolojik olarak Allah'ın kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum. Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum. Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların,gezegenlerin varlığını görüyorum. Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum. Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını görüyorum. Niye sordun bunu bana? Sana neyi gosteriyor? 'Gerizekalı Necatii, çadırımızı çalmışlar!!!!!!
Esshaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm
bir zamanlar Renitsa diye bi arkdaş vardı.
düğününe 4 gün kalmışş
zamannnnnn
ne cabuk gecmişş
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrben artık topiğinizin taze evli tospiği oldum artık sevgülümle resmen evliyiz:123:
evimizin her şeyini aldıkhalılar, perdeler, mobilyalar, beyaz eşyalar derken her şey bitti inanamıyorum hala evimm evimm güzel evimmmmmmm modunda dolanıyorum
çok zor geçti alışverişte çok kararsız kaldım. buzdolabını aldık tam çıkıcaz karar değiştirdim ilk beğendiğimi aldıkbiraz kaprisli bi gelin gibiydim sanki ama napim her şey içime sinsin istedim ve çok şükür ki öyle oldu bugün döndüm saat 2 gibi hemen gelinliğimin dikimini başlattık heyecanlıyım mutluyum darısı tüm bekarların başına inşallah
veeeeeeeeeee tabikisi lunnaaa görünce çok sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsun ne de güzel olmuş aniden öyle bi karar vermeniz
Canımmmmmm çok çok çok sevindim hadi hayırlı uğurlu olsun sende nikahlandın:123: Yeni evinde güle güle otur çook mutlu olursunuz inşallah.
Gelinliğini çok merak ediyorum. En azından modelini göstersene noluuuuur:26:
Çok sağ ol tatlım inşallah hayırlısı olur. Birden karar verdik perşembe akşamı tanışmaya geliyolar çok heyecanlıyımmmm
Çok şükür topiğimizde kara bulutlar dağıldı hepimiz mutluyuz
günaydın ballı lokma tatlılarımmmmmm
Günaydınnn Kızlarrr Nerelerdesinizz
Canımmm resmenn evlisin heee :119::123: allah mutlu etsinn kuzummm rabbim ağız tadıyla bir ömür evinde güle güle oturmayı nasip etsinnn
hayırlı uğurlu olsun taatlımm tüm güzellikler seninle olsunnn
evet canım, artık bende evliyimdarısı senin de başına inşallah eylülüm buralar yine sessiz sedasız gidiyo olmuyo böyle ama
aminn inşallah canımm
evet çook sessiz buralar kimseler uğramaz oldu artık buralaraaa tadı yokkk
neyse onlar gelene kadar biz tatlandırırızanlat bakalım görüştün mü seninkiyle gittiğimde yine canını sıkıyodu var mı bi durum düzeldiniz mi inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?