morincimde gelmiş hoş gelmiş
Günaydınnn Kızlarrr Nerelerdesinizz
Canımmm resmenn evlisin heee :119::123: allah mutlu etsinn kuzummm rabbim ağız tadıyla bir ömür evinde güle güle oturmayı nasip etsinnn
hayırlı uğurlu olsun taatlımm tüm güzellikler seninle olsunnn
valla kimse olmiyii artıkkk ben geldimm huuuudahada gelmem ben
geliyom gidiyom kimse beni takan yok :26:
tospiğiimmm çoookk sevindim güzelimm Allah ağız tadıyla eskitmeyi nasip etsin
darısıı tüüümm bekarlarımızın başına
eylüül naber canım nasılsın ?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrben artık topiğinizin taze evli tospiği oldum artık sevgülümle resmen evliyiz:123:
evimizin her şeyini aldıkhalılar, perdeler, mobilyalar, beyaz eşyalar derken her şey bitti inanamıyorum hala evimm evimm güzel evimmmmmmm modunda dolanıyorum
çok zor geçti alışverişte çok kararsız kaldım. buzdolabını aldık tam çıkıcaz karar değiştirdim ilk beğendiğimi aldıkbiraz kaprisli bi gelin gibiydim sanki ama napim her şey içime sinsin istedim ve çok şükür ki öyle oldu bugün döndüm saat 2 gibi hemen gelinliğimin dikimini başlattık heyecanlıyım mutluyum darısı tüm bekarların başına inşallah
veeeeeeeeeee tabikisi lunnaaa görünce çok sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsun ne de güzel olmuş aniden öyle bi karar vermeniz
sorun yoksa ne güzel bebek bakalım keyfimize
ne zaman kızziyiyiz çok şükür tatlım 1 haftadır herşey çok güzell
benimde siparişşlerim gelmiştee onlara bakıyodumm
canım canımdahada gelmem ben
geliyom gidiyom kimse beni takan yok :26:
tospiğiimmm çoookk sevindim güzelimm Allah ağız tadıyla eskitmeyi nasip etsin
darısıı tüüümm bekarlarımızın başına
teşekkür ederim bebeğim, darısı senin de başına inşallah tez vakittehoşbulduk tospaam asıl sen hoşgelmişsin :)
hayırlı uğurlu olsun bebeğim allah bir ömür aynı yatsıkta kocatsın inşallah
çok çok çok mutlu olun birdeeeee
düğündaşımbebegimm hayırlı olsun tebrik ederim hep mutlu olun inşallah
canım canımdarısı senin de başına inşallah seninde güzel haberlerini alıp beraber paylaşıcaz mutluluğunu ben malum hazırlıklar yüzünden pek vakit bulamıyorum ama yine de geliyorum arada sizi yoklamaya özledim valla eski tadımızı
teşekkür ederim bebeğim, darısı senin de başına inşallah tez vakittegerçi bu gidişle o olacak öyle hissediyorum inşallah
düğündaşımteşekkür ederim darısı sana demicem çünkü sen zaten başı bağlı evli bi hatunsun ama darısı evinizi alıp eşyalarınızı gönlünüzce beğene beğene almanıza inşallah
üzme tatlı canını fıstık her ilişkide oluyo öyle allah gönlünüzdeki sevgiyi daim etsin yeter üstesinden gelirsiniz her şeyin zamanında mesafenin deaaa kim gelmiiiiiiiişşşş
inşAllah tatlımmm inşAllah ağzından bal damlıyor da biz biraz limoniyiz ama geçer
sen evinle düğününle uğraş şimdiii
yok canımm sana birşey demiyorumm zaten tatlı telaşların var
sonra resim fln gösterirsin amaaa taammıııı
canım canımdarısı senin de başına inşallah seninde güzel haberlerini alıp beraber paylaşıcaz mutluluğunu ben malum hazırlıklar yüzünden pek vakit bulamıyorum ama yine de geliyorum arada sizi yoklamaya özledim valla eski tadımızı
teşekkür ederim bebeğim, darısı senin de başına inşallah tez vakittegerçi bu gidişle o olacak öyle hissediyorum inşallah
düğündaşımteşekkür ederim darısı sana demicem çünkü sen zaten başı bağlı evli bi hatunsun ama darısı evinizi alıp eşyalarınızı gönlünüzce beğene beğene almanıza inşallah
kısmet canımmmm benimm.. inşallah
lunna şöyle bi ayağını sürüyüp gitse ardından ben düğünde ayakkabıya yazcam zaten hemen ertesi günü pembegelin yazcak ohhh kısmetler açılacak teker teker nişan düğün haberlerinizi alıcaz gör bak canım
ayy inşallahhhh
benim ismimide yazmayı unutma ayakkabının altına olur muuuuu bebeğimm
yazcam tabi tatlım isteyen özelden gerçek adını yazsın isteyeninde nickini yazarım sonra bi güzel ayağımı sürterim silinir inşallah
inşallah kuzum inşallah tayinim bi çıksın da hayırlısıyla
1 hafta sonr hersey netleşicek sonra bizde aşk yuvamızı istedigimz gibi hazırlayacagız inşallah
inşallah mutlu haberi verirsin bize canımzaten hiç aksini düşünme olumlu düşün olumlu olsun inşallah
ohh ohh maşallah canımm ne güzel anlatmışsınüzme tatlı canını fıstık her ilişkide oluyo öyle allah gönlünüzdeki sevgiyi daim etsin yeter üstesinden gelirsiniz her şeyin zamanında mesafenin degelinlik için ölçü vermeye gittim özel dikim olacağı için üzerinde yapacağımız oynamaları falan konuştuk güzel olacak inşallah. ben gelinliği katalogtan beğenmiştim gerçi burda size gösterdiğim gelinliğe çok benziyo ama olsun başka yerle anlaştım. ben gelinliği satın alıyorum diye onlarda aynısından sipariş verdiler moda evinde vitrinde dursun diye zevkli kızım ayıptır söylemesi
aslında işten çıktım daha rahat olurum bundan sonra ama yine eksikler bitmiyo koşturma sürüyo canımşimdi bi de gelinlik ölçüsü verirken bi tane kına elbisesi beğendim cuk diye oturdu üstüme sanki benim için dikilmiş daha hiç giyilmemiş boyu bedeni tam bana göre çok beğendim foto çektim bi ara size de gösteririm ama hiç toplaşamıyoruz ki artık eskisi gibi
neyse ben baya uzun yazdım sen anlat staj bitti mi yoksa devam mı?
hadi bakalım bekliyoruz bebekinsallah canım o güzel haberi herkese vermek için sabırsızlanıyorum
iyi düşünüyorum sonu da ıyı olur allahın iznıyle
dimi ya çok yorucu ama olsun bi kere oluyor bu heyecanı da yaşamak istiyor insanohh ohh maşallah canımm ne güzel anlatmışsın
insan özenmeden edemiyor hakkaten ahh keşke diyeee
gerçi bende geçende sınıf arkadaşımın kınasına gitmiştim
ilk 10dk özendim sonra bıkkınlık geldi ben bile yoruldum valla o koşturmada birde oturtmadılar hiç kızı oynada oynaa
amaaaannn canım valla ben çok bıktım artıkkk
adam dışarı çıkmasa bu sefer kuzeni eve geliyor yine beraberler
ben anlamadım ki 3 senede anca şimdi mi akıllarına geldi bu kadar takılmak
şimdiye kadar böyle g_tle don ilişkisi hiç yoktu bunlarda
okadar psikolojimi bozdu ki artık bu durum kaçtır uykumda benimkini beni aldatırken görüyorum
daa neyse tatlımm hiiiçç kafanı şişirmim bunlarlaa
veeee benim adımıda unutmaa hee yazmaya hayrına şöyle bi sürte sürte salınıver
hadi bakalım bekliyoruz bebekbenim kuzenim evli olmamasına rağmen 3-4 yılda tayin istedi memleketine ve çıktı sen daha şanslısın bu konuda eş durumundan çıkacak inşallah ben inanıyorum
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?