Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

eylüül naber canım nasılsın ?

dahada gelmem ben
geliyom gidiyom kimse beni takan yok :26:

tospiğiimmm çoookk sevindim güzelimm Allah ağız tadıyla eskitmeyi nasip etsin
darısıı tüüümm bekarlarımızın başına
valla kimse olmiyii artıkkk ben geldimm huuuu
eylüül naber canım nasılsın ?

iyiyim canımm sen nasılsınnn nerelerdesinnnn

bebegimm hayırlı olsun tebrik ederim hep mutlu olun inşallah

ne zaman kızz iyiyiz çok şükür tatlım 1 haftadır herşey çok güzell

benimde siparişşlerim gelmiştee onlara bakıyodumm
sorun yoksa ne güzel bebek bakalım keyfimize
dahada gelmem ben
geliyom gidiyom kimse beni takan yok :26:

tospiğiimmm çoookk sevindim güzelimm Allah ağız tadıyla eskitmeyi nasip etsin
darısıı tüüümm bekarlarımızın başına
canım canım darısı senin de başına inşallah seninde güzel haberlerini alıp beraber paylaşıcaz mutluluğunu ben malum hazırlıklar yüzünden pek vakit bulamıyorum ama yine de geliyorum arada sizi yoklamaya özledim valla eski tadımızı

hoşbulduk tospaam asıl sen hoşgelmişsin :)
hayırlı uğurlu olsun bebeğim allah bir ömür aynı yatsıkta kocatsın inşallah
çok çok çok mutlu olun birdeeeee
teşekkür ederim bebeğim, darısı senin de başına inşallah tez vakitte gerçi bu gidişle o olacak öyle hissediyorum inşallah

bebegimm hayırlı olsun tebrik ederim hep mutlu olun inşallah
düğündaşım teşekkür ederim darısı sana demicem çünkü sen zaten başı bağlı evli bi hatunsun ama darısı evinizi alıp eşyalarınızı gönlünüzce beğene beğene almanıza inşallah

aaa kim gelmiiiiiiiişşşş
inşAllah tatlımmm inşAllah ağzından bal damlıyor da biz biraz limoniyiz ama geçer
sen evinle düğününle uğraş şimdiii

yok canımm sana birşey demiyorumm zaten tatlı telaşların var
sonra resim fln gösterirsin amaaa taammıııı

üzme tatlı canını fıstık her ilişkide oluyo öyle allah gönlünüzdeki sevgiyi daim etsin yeter üstesinden gelirsiniz her şeyin zamanında mesafenin de gelinlik için ölçü vermeye gittim özel dikim olacağı için üzerinde yapacağımız oynamaları falan konuştuk güzel olacak inşallah. ben gelinliği katalogtan beğenmiştim gerçi burda size gösterdiğim gelinliğe çok benziyo ama olsun başka yerle anlaştım. ben gelinliği satın alıyorum diye onlarda aynısından sipariş verdiler moda evinde vitrinde dursun diye zevkli kızım ayıptır söylemesi
aslında işten çıktım daha rahat olurum bundan sonra ama yine eksikler bitmiyo koşturma sürüyo canım şimdi bi de gelinlik ölçüsü verirken bi tane kına elbisesi beğendim cuk diye oturdu üstüme sanki benim için dikilmiş daha hiç giyilmemiş boyu bedeni tam bana göre çok beğendim foto çektim bi ara size de gösteririm ama hiç toplaşamıyoruz ki artık eskisi gibi
neyse ben baya uzun yazdım sen anlat staj bitti mi yoksa devam mı?

kısmet canımmmm benimm.. inşallah

ayy inşallahhhh
benim ismimide yazmayı unutma ayakkabının altına olur muuuuu bebeğimm

inşallah kuzum inşallah tayinim bi çıksın da hayırlısıyla
1 hafta sonr hersey netleşicek sonra bizde aşk yuvamızı istedigimz gibi hazırlayacagız inşallah

ohh ohh maşallah canımm ne güzel anlatmışsın
insan özenmeden edemiyor hakkaten ahh keşke diyeee
gerçi bende geçende sınıf arkadaşımın kınasına gitmiştim
ilk 10dk özendim sonra bıkkınlık geldi ben bile yoruldum valla o koşturmada birde oturtmadılar hiç kızı oynada oynaa

amaaaannn canım valla ben çok bıktım artıkkk
adam dışarı çıkmasa bu sefer kuzeni eve geliyor yine beraberler
ben anlamadım ki 3 senede anca şimdi mi akıllarına geldi bu kadar takılmak
şimdiye kadar böyle g_tle don ilişkisi hiç yoktu bunlarda
okadar psikolojimi bozdu ki artık bu durum kaçtır uykumda benimkini beni aldatırken görüyorum
daa neyse tatlımm hiiiçç kafanı şişirmim bunlarlaa

veeee benim adımıda unutmaa hee yazmaya hayrına şöyle bi sürte sürte salınıver

insallah canım o güzel haberi herkese vermek için sabırsızlanıyorum
iyi düşünüyorum sonu da ıyı olur allahın iznıyle
hadi bakalım bekliyoruz bebek benim kuzenim evli olmamasına rağmen 3-4 yılda tayin istedi memleketine ve çıktı sen daha şanslısın bu konuda eş durumundan çıkacak inşallah ben inanıyorum
dimi ya çok yorucu ama olsun bi kere oluyor bu heyecanı da yaşamak istiyor insan
kuzucum bırak biraz kendi haline bakalım anlayacaktır illaki senin bu duruma bozulduğunu yani seninde ilgisizliğin onun dikkatini çekecektir. ya da noluyo biliyo musun canım bu erkekler bi süre sonra şöyle ilişki baya yol aldıktan sonra mesafe olsun olmasın biraz geri çekiliyorlar bizim gibi mesaj yazmaktan ya da her an iletişim halinde olmaktan pek hoşlanmıyorlar. seni kuşkulandıracak bi hali tavrı olmadığı müddetçe sıkma canını seni sevmediğini falan düşünme çünkü onlar bi şeyleri yoluna koyduklarını görünce gevşiyolar hemen.
veee senin de ismin mutlaka yazılacak merak etme kuzum

hadi bakalım bekliyoruz bebek benim kuzenim evli olmamasına rağmen 3-4 yılda tayin istedi memleketine ve çıktı sen daha şanslısın bu konuda eş durumundan çıkacak inşallah ben inanıyorum

:

bende inanıyorum inanmak istiyorum düğünden sonra kocacıgımı bırakıp gitmek istemiyorum hep onun yanında mutlu olmak istiyorum daha neler neler
cok mu bişey istedim bnce hayır
ama bakalım devlet baba ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…