Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

dediğinde haklı olabilirsin canım banada mantıklı geldi ama yazıklar olsun ki gözü bukadar kör olmuş beni görmüyorr
sağoll tatlıııımmmmm çok sevnirimm vallaa ay birde silinmezmişş inadımdan çatlarımm

az bile istedin kız ben kocamı istiyorum mutlu olmak istiyorum bi de birden fazla bebiş istiyorum

işi sağlama alırız şekerim merak etme silinecek yere yazarım tospaada çareler tükenmez o kör olan gözleri şak diye açıvermek senin elinde bebeğim biraz geri çek kendini hemen tepkiyi alırsın.

ondan bende istiyorum
teker teker söyliyim dedim bi anda hepsini dökmeyeyım yoksa biter mi istekler
bu arada bende gelinliğime karar verdımmm

daha masumca olur birden yüklenmeyeyim diyosun yani iyi yapmışsın pembişim az zamanımız kaldı ayy bakıyorum da millet 2-3 ay öncesinden kararını vermiş teslim alıyo gelinliğini biz daha yeni başlıyoruz bugün bi kız geldi aldı gelinliği ayaküstü biraz konuştuk düğünü kasımda kız gelinliği aldı gitti kendimden utandım:26:
ama yok ya ben çok çabuk karar değiştiriyorum alsaydım erken erken illa bi fikir değişikliği yaşardım
ayyy inşallah çok güzel olur gelinliklerimiz yakışır bize pembem ya

işi sağlama alırız şekerim merak etme silinecek yere yazarım tospaada çareler tükenmez o kör olan gözleri şak diye açıvermek senin elinde bebeğim biraz geri çek kendini hemen tepkiyi alırsın.
ohooo canım kaç kez askım canım demelerine karşılık vermedim sustumm soğuk konuştum hep
kavga çıktı her seferinde adam alttan almasını öğrenemedi gitti
uyarıyorum bi kez alttan alıyor iki kez alttan alıyor sonrasında unutuyor ılımlı davranmayı kanında olmayan şeyi zorla olduramam ya bende
eşşek iştee sonunda canıma tak edecek ayrılmak istiyorum dicem paçaları tutuşsun

aman aceleye ne gerek varmış
bende kesin kararım degişir diye son zamana kadar bekledim baktım baya bi ama bu sefer tam içime sindi çok begendim
cok güzel olucaz inşallah

valla zamanında o ayrılık lafı benim dilimde yalama olmuştu ayyhh ne çocukmuşum diyorum şimdi ama bi yandan da işe yaradı adam biraz düzeldi diyorum. yani bi ilişkinin yürümesi için tek taraflı mücadele yeterli olmuyor hep senin alttan alman olmaz ki sen de insansın allah korusun bi patlamasını yaşarsın geri dönüşü olmaz bunu düşünmeli o düşünmüyosa ona bunu hissetmelisin. ama en başından onu böyle alıştırdıysan zor be canım:26: o yüzden hep diyorum nasıl başlarsa öyle gider diye. seni seviyordur illaki ama bıraksında azcık sen trip yap azcık sen naz yap

bende kesin kararım degişir diye son zamana kadar bekledim baktım baya bi ama bu sefer tam içime sindi çok begendim
ahahahah gelinlerimizde rahatlığa bakınnn
utan tospaam utann kıza bak paketledi gelinliği gittii
sen daha diktir dur takılıyorum sana tatlımm
ama ben dayanamazdım okadar yaaa
şimdiden bile bukaddar hevesliyimm
o zaman hele hiç içimde bastıramam patlarım valla
hem bende pemgelin gibi önceden nikahı basıcamm kiiii

aynen canım zaten 1 haftaya gelecekmiş inşallah gelinliğim bi de provası falan olur anca biter çünkü ayın 10 unda kınam olacak 11 inde burdan gidiyorum. yatak odası ve mutfak yerleştirmelerini ben yapmak istiyorum büyük eşyaları halıları perdeleri falan kv.ler yapacak ama yatak odası ve mutfak benim elimden geçmeli mutlaka.

bende sabredemem diyordum da içine sinene kadar beklıyorsun canım acele karar veremiyosun ki
bas bas en güzeli
2 gün sonra 4 ay olacak biz evleneli
4. ay dönümü hediyesi isticem kocişimden

napim anacım karar vermekte çok güçlük çektim o mu bu mu derken gelinliksiz kalıcam diye korktum valla ama ne yalan söliim içime de sinmeden başlatmak istemedim çok şükür sindi içime sabırsızlıkla bekliyorum gelinliğimi
görcez bakalım seni de, kızlarrrrrrrrrrrrrr gelinliğim nasıl derken
sen tezcanlısın yavrum nikahı kıyarsın okul bitmeden

canım valla kendimden ödün verdiğim yok hatta tam aksine hiç kendimi ezdirmem
kendiside erkek ya tabi ben yaparım ederim havalarında
bak az önce ne konuştuk
o:napıyon aşkım
benturuyorum. siz napıyosunuz çifte kumrular
oturuyoruz sohbet ediyoruz aşkım(kumrular lafını hiç üstüne bile alınmıyor)
ben:Allah versin
o:saol aşkım(sakinlik diz boyu)
ben:her aksam sıkılmadan usanmadan sohbet edecek konu buluyorsunuz ya dunyaca bütün kadınlara taş çıkartırsınız helal olsun
o:hadi len:)
ben:öyle

bende sabredemem diyordum da içine sinene kadar beklıyorsun canım acele karar veremiyosun ki
bas bas en güzeli

4. ay dönümü mü ay ay kutluyosanız yandı senin koca her ay bi şey düşünsün dursun

pembişim ya senin de kocişin nikahtan sonra aynı espriyi yaptı mı? biz nikahı yaptık gündüz alışverişe devam ettik yorulduk tabi eve bi geldik oturyoruz "hanımmm bi sıcak su getir de ayaklarımı yıka" dedi getiriyim de bence sen benim ayaklarımı yıkarsın dedim ben de arkadaşıma anlatıyorum onlarda düğünden önce nikah yaptı kocası yine aynı şeyi demiş erkeklerde içgüdüsel meydana gelen bi şey heralde

sinir eder insanı bu sakinlik bilirim. ama tavırlı konuşma canım baksana sen tavırlı konuşmuşsun imalı imalı o gayet cool bi şey yokmuş havasında. harbiden hee biz kızlar bile bu kadar sık görüşüp konuşmuyoruz onlar erkek erkeğe ne konuşurlar diye merak etmiyor değilim hani

bas bas en güzeli
iste tabi tatlım istee nice daha 4 aylara yıllara senelereee torun torba sevmeleree ohhh

canım valla ben aslında çok sabırlı birisiyimdir
ama konu aşk olunca benim kelebekler coşuyor
kız hep ben açıyorum nikah olayını aklımda tarih bile var ama bizimki hiç oralı değil
kendiside hiç demiyor bana okulun sonuncu senesi nikahı yapalım bari diye
ben isteyince itiraz edersede hiç şaşmamm düğünden bir sene önce nikah mı olurmuş diye

doğru diyorsunuz hee bende acaip kararsızım
hele ki o moda evlerine ayak basınca bu mu olsun şu mu olsun derken oyalanır dururum
amaaaaa önemli olann içinize sinmesiii ve güle oynaya musmutlu bir düğün geçirmenizzz

aman canım ne konuşçaklar akıl sır ermiyor valla
araba tutkunu desem hiç öyle bir şeyi yok
karı kız desem benimkini oyarımm kuzenide zaten sözlü
bir tek fenerbahçe kalıyor o da olamaz çünkü kuzeni galatasaraylı
geriyede birşey kalmıyorsorsam havadan sudan der
her akşam havalara sulara noluyosaaa

ahahahaha bu iyimişş yaaaaa
Allah ağzınızın tadını hiçç bozmasın canımm ne tatlısınız siz

yavaştan niyetini belli et de çocuk bi anda şaşırmasın kız işte görücüler gelmeye başladı isteyenler oluyo falan filan girersin mevzuya erkek ya damarı tutar kıskanır kim oluyoda benim sevgilime görücü geliyo der harekete geçer belki
aynen öyle canım bi sürü model arasında gidip geliyorsun gerçi en başında bi iki tane deneyince bi şeyler netleşiyo kafanda ve o tip modellere yöneliyosun

şimdi bi de yaşıtı bi bu kuzeni varsa ondan bu kadar sık görüşüyolardır canım. sen bi an önce nikahı yap bak ben şimdi dedim artık evli bi adam oldun yok öyle bekar arkadaşlarınla görüşüp gezip tozmalar

ahahahaha bu iyimişş yaaaaa
Allah ağzınızın tadını hiçç bozmasın canımm ne tatlısınız siz

amin canım inşallah hep sevgili tadında yaşarız evliliğimizi

inşallah tatlımm Allah mutluluğunuzu daim etsin
valla canım biz evlenene kadar kuzeni zaten evlenecektir ki kendisi sözlüde zaten
biz 3 yıldır beraberiz bi arpa boy yol gidemedik kuzeni hemen buldu kızı taktı yüzüğü
gerçi yüzünede vuramam bunu benimde okulum var o yüzden bekliyoruz
ama şimdiden tabikide lafını ediyorum ii bari şimdi çıkıyosun
evlenene kadar hevesini al sonra iplerin bende dedim
tabi bakarıs dedi sadece ama görcez işte ayrılıkla gözünü korkutmadan adam olmicakmış gibime geliyor

ayy canımm söyledim yaa geçende sormuştu aklımda tarih var dediğimde
5.yıl dönümümüzde dedim hmmm iyimiş güzel dedi ama anca o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…