ben benim rahat olduğumu bilsin istedim o yüzden söyledim aklı bende kalmasın diye
bazen istemeyerekte olsa izin veriyorum ve seziliyor yani sırf kırılmasın diye tamam dediğim
kuzeninide çok sever kuzenide aynı şekilde onu beraberken kaliteli vakit geçirsinler istedim
aklı bende olmasın ay pisko izin verdi ama eve erken gideyim surat yapmasın fln böyle düşünceler olmasın aklında istedim
ve inanki bunu söylerken arada görüşüyolardı yine öyle devam etçek sanıyordum ama erkeğin ipini gevşek bırakmaya gelmiyor kulağıma küpe oldu bari birdaha asla aynı hatayı yapmammmm
canım biz şu meşhur facebooktan tanıştık sohbet muhabbet diye diye 7 ay sonra teklif geldi 3 ay sonrada 3 yıl olcak evet dediğimden beriannemle tanışma durumları fln da olmadı daha erken zatende ben anneme söylemiştim annem kesinlikle istemiyordu şimdi susuyor birşey demiyor ama beni vazgeçiremez aslaa
bu arada sen nerelisin canım
bakalım canımm araştırcam ben bunu olursa çok hoş bir hediye olcakbilmem ki alırlar belki :26:
canım biz bulgaristanlıyız balkanlar türkleri hesabı işteaynen aynen bende aynı sebepten öyle söyledim. trip atacağımı suratımın düşeceğini düşünmesin istemiştim ve onlarda önceden haftada bir iki haftada bir falan görüşürlerdi
gerçekten kesinlikle katılıyorum hiç ama hiç ipi gevşetmeye gelmiyor anında iyi niyeti suistimal ediyorlar sonra istesende eskiye döndüremiyorsun.. ay sinir oldum yine
bende birdaha yapmammmm aynı hatayııı
aaa gerçektenmi hadi yaaa facebook aşkları gerçekten gerçekmiiiiş... iyi ne güzel iyice tanıyabilmişsinizdir ama inşallah birbirinizi canımm...
seviyorsan vazgeçme zaten canım.. ama arada olmaması için gecerli bir nedende yok gibi ki zaten
ben sinopluyum sen nerelisin
bu ne gııı bişe çıkmıyooo[video=facebook;325767630798018]https://www.facebook.com/video/video.php?v=325767630798018[/video]
vurun tuşlaraaa hahaha
bu ne gııı bişe çıkmıyooo
bende çıkmadı tatlımm ben mi arızalıyım acepenee semra hanımın vurun tuşlara şarkısını paylaşmıştım yaaa
bende çıkmadı tatlımm ben mi arızalıyım acep
olsunn açim youtubeden dinliyim ohhbilemedim ki ne olduu
olsunn açim youtubeden dinliyim ohh
bakalım canımm araştırcam ben bunu olursa çok hoş bir hediye olcak
canım biz bulgaristanlıyız balkanlar türkleri hesabı işte
valla canım 3 yıldır didişip duruyoruz aşka geliyoruz sonra yine didişiyoruzz böyle böyle geçiyor
inanaılmaz dürüst bir insan asla güvenimi sarsmadı öyle birşey olsada kendi kaybeder zaten
benim gibi kimse sevemez onu annesi hariç ki en az annesi kadar üstüne düşüyorum
duyanların bazılarına saçma gelebiliyor uzaktan uzağa ilişki mi olur diye
illa mı tenine dokunmam lazım gönlüme dokunmuş ötesi var mııbak efkarlandım yinee
tatlımm annemin geçerli sebebi yok tabiki gayet efendi terbiyeli yerini lafını bilen birisi
ama annem sırf doğulu diye istemiyor(türk değil diye anladın sen işte):26:
öhö öhö yavrum bulgar değilim bulgaristanlıyımanaa bulgar mısın seeenhiç bulgaristanlı arkidişim olmamıştııı
benımkıde doğulu diye baştan ailem istememişti tutturdular karadenizli olsa keşke diye ama ne bu canım siparişlemi bulunuyor kader kısmet herşey
bizde çok didişiyoruz . ben yalanınıdda yakadım aslında ama devam ediyor işte çok zararlı bir yalan değildi arada aşk olunca herşey aşılıyor ... aranızda aşk varsa aşamayacağınız birşey olamaz
okadar çokkkk mu seviyorsun yani. maşallahinşallah hakediyordur enişte bey bu büyük sevgini ilgini alakanı:116::116:
bence saçma değil insan sevdikten sonra sabreder bekler herşey dokunabilmek değil yani
evet anladım canım
Allah düşmanıma böyle kaynana vermesinnaşık olduğunda ben sana söylerimmmaşıkımm aşıkkk
Allah düşmanıma böyle kaynana vermesinn
ömrünü yer la bu
kamerayı gören kim olsa coşuyor zatennaminn cnaım aynen öyle ama tabii tv de olmanın etkisiyle bşraz şımarma da vardı o kadında
aklıma geldikçe gülmekten ölürüm aşıkımmm vurun tuşlaraa
kamerayı gören kim olsa coşuyor zatenn
olan oğluna oldu mekanı cennettir inşallah:26:
öhö öhö yavrum bulgar değilim bulgaristanlıyımbulgar diyince buranın hristiyanları oluyor
memleketimi öğrenen herkes böyle diyor zatenn ne mutlu banaaa
benimde hiç arkadaşım yoktu sinopluu
canım boşuna demiyolar işte istemediğin ot dibinde biter diye kader kısmet işte anneme inat olsun diye yapmadım ki
gönlüm ona kaydı yapçak birşey yok kii:101:
tatlım valla çok klişe sözler vardır ama hakkaten parmağını kesse benim içim acıyor
inanılmaz değerli benim için hani böyle ömür billah göğüsümde uyutasım var onu rahatsız olmasın diye kılımı kıpırdatmam bile
hakediyor tatlım sonuna kadarrölümden korkmam onu yalnız bırakmaktan korktuğum kadar bensiz ne yapar ne eder diye
akşam konuşuyoruz kendisinin yüksek tansiyonu var hep erteliyor doktora gitmeyi akşam söz verdirdim bu cumartesi gidecek doktora diyorum beni hiç mi düşünmüyorsunn yaaa niye dul mu kalcan diyorr eşşekk yaaaasevmiyim de napim ben bu öküzü
evet allah rahmet eylesin , olan gerçekten oğluna oldu yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?