Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bu konu nereden açıldı yaa... hey gidi semra
aminnn canımmm çok sağoll
yok yaaa değmeyecek birine tırnağımı vermem
bizimkiler okadar dememişte işte bizde bir doğulu damat var zaten
ipsiz sapsızın teki kayınpederinden hep para ister kendisi bir işin ucunu tutamaz
ama ben eminimki annemler tanışınca annem çok sevicek sevgilimii
tatlımm sevdiğimden öküz diyom ben ona sümüklü de diyom aradaaben değilim sensin o diyor o da
ahahah 5 yaşında çocuklar gibiyiz hee ailelerimiz bizi görse bizi ciddiye almazlar bile

canım semra kaynanaı hatırlamış eylül ordan geldik işte bizde bu konulara

hahah bende kızınca sen kötü birisin kötüüü küstümm derim o da ben kötü biri değilim sadece sessizliği bilirim diyoo

evettt size nostaljii yaptım işteee

hahah bende kızınca sen kötü birisin kötüüü küstümm derim o da ben kötü biri değilim sadece sessizliği bilirim diyoo

evettt size nostaljii yaptım işteee
bak bak asaleti oynuyor beyfendi ben değilim sen kötüsün demiyo mu
benimki kendi küser
küstüm senle konuşmuyom hıhh yapıyor
ağzını burnunu yediğim bebek gibi şirin geliyor yaw gözümee

benimki kendi küser

güldürüyo beni işte şarkıyı söyleyerek kopuyorum bende

ben küstüm hıhh deyince o da bende küstüm der , ben küstüğüm için küsermiş sonra öpte küsmiyim derim oda öpücük gönderir barışırz ayy benimde bi içime sarasım bastırasım geldi şimdii

HE O YÜzden korkuyorlardır ama sen bukadar sevdiğinde ve hakediyor sonuna kadar dediğine göre eminim çok efendi iyi bir insandır ve inşallah ailende tanıdıklarına çok çok seveceklerdir...
hehe anladım canım bizim sevme tarzımız bu diyorsun yani bende siinirlendiğimde derim o lafları
ay maşallah aşkınızın masumluğuda şuanki haliniz gibi 5 yaşındaki masum bir çocuk gibi olsun ve öyle kalsın
görecekmiyiz sizinde söz nişan ddüğün günlerinizi
bunlar için okul bitince olur falan diye konuştunuzmu hiç .. siz bulgaristanlısınız ama ailen istanbulda mıydı canım ? okul bitincede ayrı olmayında

Morii morii mor incimm morii moriii morr morrr

benimki kendi küser

heheh
kız bu nasıl bir sevgi ilkdefa görüyorum bu derece şirin sevgi

he arada cilveleşiyorsunuzda iyi iyi hep kavga olmuyormuş bak arada böyle şirinliklerinizde olsun

bastır canım bastırr benimde bankanın tepesine konasım geldiiiama elden ne gelir
kaç bin km uzaklıkla ahh ahhh yollar dağlar taşlar utansınn

yesinler siziiiii evlilik yok mu canım ufukta sende okumuyon çalışıyorsun
neyi bekliyorsunuzzzzzz

he arada cilveleşiyorsunuzda iyi iyi hep kavga olmuyormuş bak arada böyle şirinliklerinizde olsun
tabisiii çok şirinlikler yapar yaa kıyamam bak özledim şimdii :2:

ayy aklıma ne geldiii bir keresinde benimkinin facede resmine Bal ball balll yerimmm ımmm ımmm yazmıştım ablasıda altına kocaman bir gülücük yazmıştı ıyyy ne rezillik amaa kim bilir ne düşündülerr

ahh ahh bizimde kilometreler varr 2 hafta olduu ama buluşmamıza az kaldı şükürr darısı başınaa

kızz onun okulunu bekliyoruz yaa bu sene bitiyor bakalım ne olacak seneye ekim kasım gibi söz dedik ama bilmiyorum denize giderse olur mu olmaz mıı çok karışık yaaa

saol tatlımm güzel dileklerin için Allahım duysun sesinii inşAllah görcez tatlımmm
okul var diye birşey yapamıyoruz canım 3 yılım var daha veeeeee kurban bayramında ailecek istanbula gelirsek seni annemle tanıştırcam dediiii:18::18: canım akrabalar var türkiyede ama annemler bulgaristanda yaşıyorlar
ben evlenince doğuya gitcem Allah kısmet ederse annemde istanbula taşınabilir isterse duruma bağlı işte

heheh
kız bu nasıl bir sevgi ilkdefa görüyorum bu derece şirin sevgi
keyfimiz yerindeyse böyleyiz canım
birde kavga ederken gör
kafasını tutup duvara vurasım geliyor bazen akıllan akıllan diye bağırarakkk

hmmmm anlıyorumm tatlımmm hayırlısı iştee olcak illakii

hmm okul yüzünden anladım canım olsun maşallah okul bitene kadar 6 yıllık sevgili olacaksınız
doğunun neresinde yaşıyorlar canım. sende oraya gideceksin yani anladım istanbul olsaydı daha kolay olurdu alışman açısından ama kısmet bakalıms evdiğin yanında olduktan sonra heryer cennet
eheh kavga ederken 360 derece dönüyoruz mu diyorsun yani :26:
aman sık kavga etmediğiniz sürece sorun yok ama sık kavga ediyorsan o kafasını duvara vurma isteği gerçekleşebilir yani benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…