bu konu nereden açıldı yaa... hey gidi semra
oyş pardon ben bian öyle bulgarisyanlı bulgar öyle çağrışım şey etti
aynen öyle benım babam çok büyük konuşmuş zamanında ben ozaman küçükmüşüm ama ölürümde kızımı bir doğuluya vermem demiş. öyle demesinin kendine göre sebepleri var ama sonuçta her insan bir olmazki işte öyle dememesi gerekirdi. büyük konuşmuş
ooo cidden maşallah yaa ne güzel seviyorsun sen öyle bu çocuuuunazar değmesin ikinizedeeee :)ama hakediyorsada süper yani
bak kendinde hakediyor diyorsun kimisi var hiç haketmediği halde deli gibi seviyor onlara yazık.. siz çifte kumrusunuz
bayağı sazl şiir söz olaylarına girdin aşk deyince bakıyorumda
hehe öküz deme kız sevdiceğine
sev tabikide sev sev çok çok daha sev ve sevil
aminnn canımmm çok sağollbu konu nereden açıldı yaa... hey gidi semra
aminnn canımmm çok sağoll
yok yaaa değmeyecek birine tırnağımı vermem
bizimkiler okadar dememişte işte bizde bir doğulu damat var zaten
ipsiz sapsızın teki kayınpederinden hep para ister kendisi bir işin ucunu tutamaz
ama ben eminimki annemler tanışınca annem çok sevicek sevgilimii
tatlımm sevdiğimden öküz diyom ben ona sümüklü de diyom aradaaben değilim sensin o diyor o da
ahahah 5 yaşında çocuklar gibiyiz hee ailelerimiz bizi görse bizi ciddiye almazlar bile
canım semra kaynanaı hatırlamış eylül ordan geldik işte bizde bu konulara
bak bak asaleti oynuyor beyfendihahah bende kızınca sen kötü birisin kötüüü küstümm derim o da ben kötü biri değilim sadece sessizliği bilirim diyoo
evettt size nostaljii yaptım işteee
bak bak asaleti oynuyor beyfendiben değilim sen kötüsün demiyo mu
benimki kendi küser
küstüm senle konuşmuyom hıhh yapıyor
ağzını burnunu yediğim bebek gibi şirin geliyor yaw gözümee
aminnn canımmm çok sağoll
yok yaaa değmeyecek birine tırnağımı vermem
bizimkiler okadar dememişte işte bizde bir doğulu damat var zaten
ipsiz sapsızın teki kayınpederinden hep para ister kendisi bir işin ucunu tutamaz
ama ben eminimki annemler tanışınca annem çok sevicek sevgilimii
tatlımm sevdiğimden öküz diyom ben ona sümüklü de diyom aradaaben değilim sensin o diyor o da
ahahah 5 yaşında çocuklar gibiyiz hee ailelerimiz bizi görse bizi ciddiye almazlar bile
canım semra kaynanaı hatırlamış eylül ordan geldik işte bizde bu konulara
HE O YÜzden korkuyorlardır ama sen bukadar sevdiğinde ve hakediyor sonuna kadar dediğine göre eminim çok efendi iyi bir insandır ve inşallah ailende tanıdıklarına çok çok seveceklerdir...
hehe anladım canım bizim sevme tarzımız bu diyorsun yanibende siinirlendiğimde derim o lafları
ay maşallah aşkınızın masumluğuda şuanki haliniz gibi 5 yaşındaki masum bir çocuk gibi olsun ve öyle kalsın
görecekmiyiz sizinde söz nişan ddüğün günlerinizi
bunlar için okul bitince olur falan diye konuştunuzmu hiç .. siz bulgaristanlısınız ama ailen istanbulda mıydı canım ? okul bitincede ayrı olmayında
bak bak asaleti oynuyor beyfendiben değilim sen kötüsün demiyo mu
benimki kendi küser
küstüm senle konuşmuyom hıhh yapıyor
ağzını burnunu yediğim bebek gibi şirin geliyor yaw gözümee
güldürüyo beni işte şarkıyı söyleyerek kopuyorum bende
ben küstüm hıhh deyince o da bende küstüm der , ben küstüğüm için küsermiş sonra öpte küsmiyim derim oda öpücük gönderir barışırzayy benimde bi içime sarasım bastırasım geldi şimdii
güldürüyo beni işte şarkıyı söyleyerek kopuyorum bende
ben küstüm hıhh deyince o da bende küstüm der , ben küstüğüm için küsermiş sonra öpte küsmiyim derim oda öpücük gönderir barışırzayy benimde bi içime sarasım bastırasım geldi şimdii
Morii morii mor incimm morii moriii morr morrr
aklıma geldi yaa ne günlerdiiii
tabisiii çok şirinlikler yapar yaa kıyamam bak özledim şimdii :2:he arada cilveleşiyorsunuzda iyi iyi hep kavga olmuyormuş bak arada böyle şirinliklerinizde olsun
bastır canım bastırr benimde bankanın tepesine konasım geldiii ama elden ne gelir
kaç bin km uzaklıklaahh ahhh yollar dağlar taşlar utansınn
yesinler siziiiii evlilik yok mu canım ufukta sende okumuyon çalışıyorsun
neyi bekliyorsunuzzzzzz
uuu cıstak cıstakk diyosunnneylülüüüüğğğğmm :118::118:
ay cidden yaa o dönem canerle tülin vardı hey gidi ne desteklemiştim onların ilişkisini ben ... ay ne saçma işler yaa
saol tatlımm güzel dileklerin için Allahım duysun sesinii inşAllah görcez tatlımmmHE O YÜzden korkuyorlardır ama sen bukadar sevdiğinde ve hakediyor sonuna kadar dediğine göre eminim çok efendi iyi bir insandır ve inşallah ailende tanıdıklarına çok çok seveceklerdir...
hehe anladım canım bizim sevme tarzımız bu diyorsun yanibende siinirlendiğimde derim o lafları
ay maşallah aşkınızın masumluğuda şuanki haliniz gibi 5 yaşındaki masum bir çocuk gibi olsun ve öyle kalsın
görecekmiyiz sizinde söz nişan ddüğün günlerinizi
bunlar için okul bitince olur falan diye konuştunuzmu hiç .. siz bulgaristanlısınız ama ailen istanbulda mıydı canım ? okul bitincede ayrı olmayında
heheh
kız bu nasıl bir sevgi ilkdefa görüyorum bu derece şirin sevgi
hmmmm anlıyorumm tatlımmm hayırlısı iştee olcak illakiitabisiii çok şirinlikler yapar yaa kıyamam bak özledim şimdii :2:
ayy aklıma ne geldiiibir keresinde benimkinin facede resmine Bal ball balll yerimmm ımmm ımmm yazmıştım ablasıda altına kocaman bir gülücük yazmıştı ıyyy ne rezillik amaa kim bilir ne düşündülerr
ahh ahh bizimde kilometreler varr 2 hafta olduu ama buluşmamıza az kaldı şükürrdarısı başınaa
kızz onun okulunu bekliyoruz yaa bu sene bitiyor bakalım ne olacak seneye ekim kasım gibi söz dedik ama bilmiyorum denize giderse olur mu olmaz mıı çok karışık yaaa
hmmmm anlıyorumm tatlımmm hayırlısı iştee olcak illakii
saol tatlımm güzel dileklerin için Allahım duysun sesinii inşAllah görcez tatlımmm
okul var diye birşey yapamıyoruz canım 3 yılım var daha veeeeee kurban bayramında ailecek istanbula gelirsek seni annemle tanıştırcam dediiii:18::18: canım akrabalar var türkiyede ama annemler bulgaristanda yaşıyorlar
ben evlenince doğuya gitcem Allah kısmet ederse annemde istanbula taşınabilir isterse duruma bağlı işte
keyfimiz yerindeyse böyleyiz canım
birde kavga ederken gör
kafasını tutup duvara vurasım geliyor bazen akıllan akıllan diye bağırarakkk
inşallah tatlımm o günleri görmeyi çok istiyorumhepimiz inşallahhh
uuu cıstak cıstakk diyosunnn
ahahahaben hiç oy falan atmadım yaa ama desteklerdik tabii hakketen ne saçma programlardıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?