ahh arkideşimm neler çektim bee
bnm beynım zonkluyo onun dısında ıyıyım
benimde bitmez kızz gell
hımm memnun oldum canımm evet eski topikte çok duymuştum adını
ah ahheski günler
Morincimmmm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydın tabıkıdeee gelebilirsinn
hoşgeldinnn nasılsın,kaç yaşındasın nerede yaşıyorsun evli misin
geçmiş olsun tatlım onun en iyi lacı arvelestir atıver ağızına bir tane
Günaydın şekerim hoşbuldum cok teşekkür ederimmmm
dur anacım bu ne teker teker soraydın
20 yaşındayım konyada yaşıyorum çalışıyorum değilim bekarım evde kaldım
20 yaşındasın... sen evde kaldıysan biz ölelim ozaman
kendimi 40 yaşında gibi hissediyorum yegen sormakk sayesinde içici olduk bee
Sen anlat bakalım birazda
ya eylülllllllllllllllllllll
ben bu seninkini döveceğim sonunda
ya tamam bizimkide arra ara sapıtıyor saçmalıyor ama bukadar sürekli ve bukadar gaddar değilki yaa....
ben sana diyorum bu cocukta başka bişey var bırak gitsin ya uğraşma ne kendini yiyip bitiriyorsun o dengesiz için
ben 25 yaşındayım tatlım.istanbulda yaşıyorum.içmedende mutlu olabiliyorum2 yıllık bi ilişkim var.. yarında tatile çıkıyoruz ......... ve bugün hemen bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn istiyorummmmmmmmmmmmmm
bende döveceemmmkuduruyorum şu an tatile gidiyo diye ama yapacak bişeyim yok umrunda olmaz çünkü ailesiyle gidiyo diye , ama otel kötüymüş biraz pek memnun kalınmamış internetten yorumlara baktım ohh olsun hiç söylemedim bilee
annem de sen ne karışıyosun giderse gider evli değilsiniz diyoo ama banane çok sinir oldum aynı şekilde ben gitseydim o bin beterini yapardı ama dimiiben yarın testler yaptırırken o deniz kum güneşş dün baya yağ yaptı işte ilgilenmeye devam edicem üzmiycem falan diye amaa orda sonuçta ne kadar ilgilenicek ki benle :96::96:
öyle deme dur bakalım diye diye ömrün geçecek eylülcüm haberin olmicaköyle deme canımm yaa ne yapaym seviyorum işteedur bakalım dün baya yağ yaktı , tatille benim hasten işlerim aynı zamana denk geldi elimde değil falan dedi işte ilgili olmaya devam edicekmiş tabiki beni yalnız bırakmıycakmış destek olacakmış falann görücez dedim sadece
hoş geldinizztamam gelmiyomm
keşke yanında olsa... tatile gitmesine birşey diyemem ama sana olan tavırları çok yanlış.çocuk azarlar gibi azarlıyor sürekli snei.offfffffff neyse sen kabulleniyorsun zaten bana laf düşmezki ....
biz bile ondan daha çok destek olduk ama sana yalan mı :))
ben 25 yaşındayım tatlım.istanbulda yaşıyorum.içmedende mutlu olabiliyorum2 yıllık bi ilişkim var.. yarında tatile çıkıyoruz ......... ve bugün hemen bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn istiyorummmmmmmmmmmmmm
Günaydın günaydın günaydın bebekler
kimle tatile çıkıyosunnn :44:
öyle deme dur bakalım diye diye ömrün geçecek eylülcüm haberin olmicak
sen seviyorsun aşıksında adam değil illaki evlilik planı kuruyosun bu adamla...arkama bakmadan kaçarım ben
zerre kadar inanmıyorum hiç bir sözüne bunun
söylemekle ilgili olcam yapçam demekle olmuyor sen baskı yapıyon öyle harekete geçiyor
içinden gelmesi lazım ama gelmiyor bunun bu saatten sonra aklı başına hiç gelmez
affettiğindede onu hata yaptığını düşünüyodum zaten değmez çünkü
ama neyse kapatalım konuyu zaten bir kulağından gircek diğerinden çıkacak hayat senin hayatın
]
hoşbulduk canımm ama niden gıcığın var ki:18::18:[/QUOTE]memnun oldum canım Rabbim tamamını erdirsin inşallahkiminle çıkıyon kız tatile seni gidi seni
hoş geldinizz
konyalılara gıcığım vardır aslında
sizde anlaşırız inş
günaydıııınnn hatunlarımmm
hoşbulduk canımm ama niden gıcığın var ki:18::18:[/QUOTE]memnun oldum canım Rabbim tamamını erdirsin inşallahkiminle çıkıyon kız tatile seni gidi seni
hoş geldinizz
konyalılara gıcığım vardır aslında
sizde anlaşırız inş
günaydıııınnn hatunlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?