Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

günaydın canımm yok biraz rahatsızım bu aralar pko yla uğraşıyorum

sende ne var ne yok :13:

sağol canım nasıl olayım işlere devam,yoğun geçiyodu ne zamandır akşa uyumuyom resmen bayılıyom :)
sen neler yaptın sevgilin mi sıktı canını yaa

komşuuuuuuummmmm
Bebeğimmmm nasılsın
[/QUOTE]
bende
[/QUOTE]
O zmn çok sıcak kanlısın sevdim seni
Eylülüm hiç konuşamadık seninle çok geçmiş olsun bitanem kafana takma olur mu tatlım. Kulüpte pco ile ilgili bir sürü topic var kafana takılan bişey olursa ordalardan bilgi alabilirsin
Az kaldı kuzum azcık daha sık dişini düğündenden sonra sonsuza dek mutlu yaşadılar yazısı çıkacak Sen hala çalışıyormusun ne zmn izne çıkacaksın bütün hazırlıklar tmm mı ? Tam tarih ne zmndı?
Alyaaaaa biliyomusn 1-2 haftaya benide isteme geliyolar çok heyecanlıııı

sağol canım nasıl olayım işlere devam,yoğun geçiyodu ne zamandır akşa uyumuyom resmen bayılıyom :)
sen neler yaptın sevgilin mi sıktı canını yaa
hımm kolay gelsin canımm
amann onun her zamanki şeyleri işte asıl canımı sıkan kadın hastalıklarına gittim polikistik over gözüküyo dedi kısaca pco diyolarmış yeni öğrendim

sağol lunnamm inşallah geçer tatlımm :105:
Evet o topiklere baktım baya ama işte yarın ki testten sonra belli olacak net olarak :18:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebeğimmmm nasılsın

bende
[/QUOTE]
O zmn çok sıcak kanlısın sevdim seni

Eylülüm hiç konuşamadık seninle çok geçmiş olsun bitanem kafana takma olur mu tatlım. Kulüpte pco ile ilgili bir sürü topic var kafana takılan bişey olursa ordalardan bilgi alabilirsin

Az kaldı kuzum azcık daha sık dişini düğündenden sonra sonsuza dek mutlu yaşadılar yazısı çıkacak Sen hala çalışıyormusun ne zmn izne çıkacaksın bütün hazırlıklar tmm mı ? Tam tarih ne zmndı?
Alyaaaaa biliyomusn 1-2 haftaya benide isteme geliyolar çok heyecanlıııı[/QUOTE]

haklısın balım.ev tmm,eşyalar tmm,düğün salonu tmm,gelinlik ayın 3 eylülde bitiyor,damatlık tmm,gelin-damat aykakkabıları tmm,sinirlerim hassas,damat stresli,aileler rakip bulvarda :),ben gergin bekleyişteyim.:))) düğün 8 eylülde tatlım .bu arada senin adına çoooooooooooooooookkkk sevindim bebeğim Rabbim tamamına erdirsin çok mutlu ol inşallah ..

evet canm baktım yazına cevap da yazdım,ben de de varmış dr minik minik var dedi d kontrol hapı da ben kullanma istemedim,bebişe engel olmamak için,hem adet düznsizliği de var da işte soğan kürüne başlıycam artık deneyem de bakammm inşallah düzelir çoğu kadında var canm sıkma canını düzeliriz inşallah :18:

ohoo akşam skypede bile konuştukkk sesini duyduummmm
şimdi çalışıyo yazamıyo bankada kamera var tepesinde

afferim sizeeeeeee
aa bankadamı çalışıyordu o...
iyi güzelmiş biri bankacı biri doktor . hmmm evet makul
sizin fotonuzu merak ediyorum ben yaaa:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…