evett öyle tabii :))
bence ben bu durumdayken gitmemesi gerekirdi ama ben anlamıyo ki ciddiyeti normal bişeymiş gibi davranıyo hasta oldum geçti sanıyo ayyyuyuz işte boşver bu tatilin dönüşü var elbet sen buraya geliceksin sonuçta dedim
kardeşim ve iki arkadaşım... ama benımkıde geliyor oda aynı sokaktan bi pansiyondan oda tutmuş. ilk izin verdi diye çok şaşırmıştım... neyse izin verdi ya kurcalama morinci dedim kendi kendime
sonra bi aradı beni nerede tatil pansyon nerede bilmemne soruyor
gitmiş aynı sokaktan yer ayarlamış kendisine
Hoşgeldin cnm kusura bakma hatırlayamadım ben ama:26:günaydınn hatunummnassın ben de geldim burdaım
fıstıklaaaarrrrr günaydın nasılsınız konuşmayalı? anammm giremiyorumki artık yoğunluğumdan.imşallah hepiniz iyisinizdir hatunlarım :)
günaydınn hatunummnassın ben de geldim burdaım
fıstıklaaaarrrrr günaydın nasılsınız konuşmayalı? anammm giremiyorumki artık yoğunluğumdan.imşallah hepiniz iyisinizdir hatunlarım :)
oo ne güzell canım iyi tatiller o zamann
seninkide sürpriz yapmış hee izin vermesinden anlamalıydın halbusiii
hoşbulduk canımm ama niden gıcığın var ki:18::18:
hoşbulduk canımm ama niden gıcığın var ki:18::18:
günaydınnn canımmmfıstıklaaaarrrrr günaydın nasılsınız konuşmayalı? anammm giremiyorumki artık yoğunluğumdan.imşallah hepiniz iyisinizdir hatunlarım :)
Hoşgeldin cnm kusura bakma hatırlayamadım ben ama:26:
Şekerim taze gelinnn naber nasıl gidiyo
hayırr kisiz tanışıyor musunuz
elbette gelecek ama o çocuk değişmeyecek işte bizim üzüldüğümüz nokta bu
:105: hayırlısıysa olur canım ne diyim, çok fazla zorlamıyorum artık bazı şeyleri olursa olur olmazsa da yapacak bişey yok durumundayım artık dediğin gibi içinden gelmesi lazım , yanındayken bir tek ilgili tabili böyle olmasını bende istemem ama bilmiyorum hep bir umut :44:
bu tatilde görücez bakalım ne olucak diye artık faceye koymadığı boy boy resimler ablasıyla etiketlenmeler yer bildirimleri yorumlar bilmem neler kalmazz bende görüp görüp üzülüğümle kalırım o da bana zarar gerçi ona zararı olmuyo
Amaann neyse yaa içim sıkılıyo artık sizi de sıkmak istemiyorum iyiki siz varsınızzz
kardeşim ve iki arkadaşım... ama benımkıde geliyor oda aynı sokaktan bi pansiyondan oda tutmuş. ilk izin verdi diye çok şaşırmıştım... neyse izin verdi ya kurcalama morinci dedim kendi kendime
sonra bi aradı beni nerede tatil pansyon nerede bilmemne soruyor
gitmiş aynı sokaktan yer ayarlamış kendisine
evet yaaaa
çok heyecanlıyım bugun jjjeeett hızıyla bitsin istiyorum kiiiiiiiiiiiii
bacılarım günaydın nasılsınız bakalım eylülll yolunda mı herşey bi terslik yok inşallah
evett farkındayımmboşverdim artık ona çok fazla takıyomuşum gibi gözükmüyorum , tamm hangi gün tatile gideceklerini bilmiyodum tam belli değildi dün telefonda konusu açıldı da yarın gidiyoruz dedi o kadar sinir oldum ki kötü bişey söylememek için kendimi tutuyorum hemen kapat konuyu dedim
iyiyim tatlım benim vallaha iyi gitsin diye mücadele ediyorum.vallaha gelin olmak düğün telaşı damadın stresi derken hafiften delirmeye doğru gidiyorum ama hayırlısı:) sen nasılsın canım..Hoşgeldin cnm kusura bakma hatırlayamadım ben ama:26:
Şekerim taze gelinnn naber nasıl gidiyo
hoşbulduk canım benim iyiyim şükür sen nasılsın?günaydın hoşgeldin canııııımm
nasılsınnn
bencede çook heyecanlııbiter biter kaç gün tatilll
Lunnaa
sevdiğime sataşanın sonu anca bu oluuurrrişteee zamanında bi konyalı kızı güzelcene benzetecektimmm
sevdiğime sataşanın sonu anca bu oluuurrr
bende 22 yaşındayım öğrenciyim daha
topicinde doktorcuğuyumdur heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?