canım maddiyata bakarsak aile olarak benimkinin ailesi bizden daha varlıklı zatencanım deden gelmiş kaç yaşına artık tek düşündüğü şey senin mutluluğun olacaktır. belki aynı maddiyat mantığı ile ilkbaşlarda gönülsüz olur ama sizin aşkınıza inanınca gerçekten gönülden razı geleceklerdir. ben kendi ailem için buna inanıyorum. sende inan ,çünkü hem maddi hem doğulu olması açısından ikimizde aynı problemden muzdaribiz aile içinde :18:
ya evet bebek yapmak güzeldir zaten bizde benımkıyle bazen konusuruz erken yapalım çok beklemeyelim diye ama bizim erkenimiz evlendikten 1 yıl sonra diye işte
canım bayramın 2. günü istanbula uçak var ama dönüş iki gün sonracanım kıyamam sana yaaa
bu bayram tatili 9 günü buluyor bayramın 2. yada 3. günü falandamı yok uçak :26:
canım maddiyata bakarsak aile olarak benimkinin ailesi bizden daha varlıklı zaten
annem meslek olarak bakıyor işte doktor olunca kral oluyosun sanki ama bazı insanlarda böyle işte annem gibi
dedem kesinlikle damadın kaç para kazandığına vs bakmaz yada atıyorum kaç altın takacaklarına
dedemin ön yargısı doğulu olmasından kaynaklanacak bence gerçi genel olarak bir kere demişti işte
doğulu bile olsa birisi işinde gücünde olduktan sonra her zaman saygı gösterilir diye
ama medya hep yanlış yansıtıyor ya doğulu olunca işte yandaşsın diye damgayı vuruyorlar hemen
ne kadar yanlış aslında ve ailemde bunlara sadece televizyondan şahit oluyorlar bire bir böyle insanlarla tanışmadıkları içinde
televizyondan etkilenip yorum yapıyorlarannem hiç sevgilimi tanımadan red etti istemiyorum dedi
ben seni bunun için mi okuttum hatta dedi çok üzüldüm ama hayat kısa ve bir kez yaşanıyor
kendimden başka kimseninde hayatımı yönlendirmesine izin vermem
canım bayramın 2. günü istanbula uçak var ama dönüş iki gün sonra
9 günlük tatilde 2 gün görüşeceksek hiç zahmet etme dedim
başka çözümde önerdim bayramın ikinci günü sizin ordan gelirsin uçakla dedim
dönerken uçakla diyarbakıra gidersin ordanda otobüzle evine gidersin dedim
ama kıvırıyor işte istanbuldan dayısı gelcekmiş dedim sen bayramda hiç bir yere gidemiceksin izin vermezler
ozm benide umutlandırıp önceden demicektin artık kendşim çalışıyorum karışanım edenim olmicak diye
şimdi bakalım edelim fln diyor hem çok özledim diyor ama bişede yapmıyor
aynen canım ama ömür akıp gidiyoren doğrusnu yaparsın canım hayat senın hayatın tabiki fikirlerini söylerler ama kararı son kararı verecek olan sensın herzaman...
sendım bu dık durusunu..... evet benımkısıde işine çok bağlıdır saygıyı hakediyor ve iyice tanıdıktan sonra bızımkılerın seveceğindende emınım aslında. ama bakalımm hersey kısmet. bız su ıkıgunde bır olan kavgalarımızı bı haleldelımde once
doğrudur canım onlarda haklılar sonuçta tanımıyorlarki fikir alabilecekleri tek yer televizyonlar malesef....
ya bu arada lady nerelerde görmüyorum kaç gündür ? :26::26:
anlamadım kım nereye ne resmı koymus..................
aynen canım ama ömür akıp gidiyor
mutluluk başkaları yüzünden ertelenmeyecek kadar değerli ve yakalandı mı sonuna kadar peşinden gidilmesi gereken birşey
ben inanılmaz mutluyum devam edeceğinede inanıyorum
Allahın taktiri devam etmesede en azından kendim ettim derim kimseyi hayatımdan sorumlu tutmak istemiyorum
canım annesiyle tatildeydi o sanırım ama bilemiyorum bende:26:
facebooka a hemen resim çekilip koymalar , ablası koymuş hemen benimkide var tabi resimdee :99::99:
gittilermiki tatile
ne çabukkkkkkkkkkkkk.
hem koysun nolmuşki bende kardeşimle çok resim koyarım facebooka
canım önce babasının yanında çalıştı baya küçükten beri eczanedehmm anladım canım orada sen kaşınmışsınkızım 2 gün falan boşver ya gel de 2 gün için bile gelsin kendini nekadar değerli hissedersin te nereden 2 günlüğüne bnm için geldi diye ben bizimki 1 saatlik yolu 5 dkk benı camda görmek için gelirdi hep ilk zamanlar. çok mutlu olurdum ... bak sen ıkı gun ıcın zahmet etme dıyorsun ama o senın diğer seceneklerın ıcın kıvırıyor .. yoksa ailesi salmıyorda gururuna yedıremeyıp sanamı soylemıyor acaba :26::26: işe yenimi girdi bu arada yani yenimi girdi derken bankadan önce calısmıyormuydu?? . öyle sadece söylemekle olmaz birşeyde yapsınz işteeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............. isteriz biz kızız herzaman isteriz
sizin burçlarınız ne canımne güzel dedin. mutluluk başkaları yüzünden ertelenmeyecek kadar değerli.....................
inşallah inandığın şey doğru çıkar...
bende çokkkkkk mutluyum ama benim hata kabul etmeyen bir yapım olduğu için ufacık bir pürüzde kavgada vs çok yıpranıyorum hemen . hiç sevmiyorum pürüz.herzaman herşey iyi olsun istiyorum.. hoş herkes aynı şeyi ister ama. benımkı kavga aşkın tuzu biberidir der bazen. bende istemem ben tuz biber derim
aynen canım bende aynı konumdayım.olmazsada kendim ettim diyeceğim... ama olsun.. en azından içim rahat olacak.tabi olur inşallah ta
yoldalar az kaldı , mola verince hemen çekilmişler
bananee gözüme sokar gibi resimler istemiyorumm, dedim zaten hele sen bi resim koy yer bildiri yorumdur bilmem neydi yaptaa
canım önce babasının yanında çalıştı baya küçükten beri eczanede
biraz kurnazdır ayıptır söylemesi babasına demiş maaş verceksen çalışırım
sonra abisi askerden geldi dükkan açtılar babasının yanından abisinin yanına transfer oldu kasaları ortaktı
al sana şukadar maaş diye değilde ne kazansalar ikisinindi
sonra bankaya girdi işte 3 ay oluyor
çalışıyorum karışamazlar demesinin nedeni ailesinden ayrı bir yerde çalışıyor işte kendi işi gibi görüyor abisiyle yada babasıyla değil ayaklarımın üstünde kendim duruyorum diyor o yüzden daha rahat olcam demişti çalışanın bir özgürlüğü vardır ya sonuçta
ama gel gör ki yine birşey değişmedi
gurur yapmıyodur canım başka zamanda izin vermeme konusu gündemdeydi çünkü
diyorum zaten istanbula gelme sebebini herkes biliyor sen ne kazar bahane uydursanda
olsun ama alenen söylemim öyle buluşcaz diye utanırım diyor babasından baya çekiniyor bu arada
canım öylede 9 gün tatil var ve biz sadece 2 gün görüşcez
zaten erken davranmadığı için fiyatlar almış başını gitmiş
yeni seferler açılcakmış şimdi onları takip etçem diyor ama hepside şans işi
ben işimi şansa bırakmayı pek sevmiyorum kesin bi karar alınsın istiyorum ama malesef elimizde değil
çok uzun oldu bu arada k.bakma canım
hmmmmmmmm... o yapmamış ama ablası yapmış.
neyse canım tatsızlık çıakrtma ... sala gitsin hani diyordun az önce umurumda değil artık diye. öyle ol gerçektende
sizin burçlarınız ne canım
bende derim öyle kavgasız gürültüsüz ilişki mi olurmuş diye
herşeye he diyen bi adam istemiyorum ben dominant olduğunu göstersin anacım azcık yönetsin beni kuvvetini kudretini hissedim
teyzem der erkek yürüdü mü yer sallanacakbende o düşüncedeyim valla
hep Allahtan diliyodum maço biri olsun ağır başlı olsun asarım keserim dalgasında olsun(tabi beni değil bana yan gözle bakanı)
derler ya ben istedim bir göz Allah verdi iki göz al sana maço dedi benimkini gönderdi karşıma
aşk nerden geleceği hiç belli olmuyor yaaa
biz netten tanıştık ya faceden ben o sabahnın akşamı arkadaşlara gitmiştim gayet güzelcene film üzledik uyuduk
sabah kalktım facemi açtım aaa bide ne görim O eklemişş
ondan sonrası malumm
siz nasıl tanıştınızz
Unutulmuş birer birer
Eski dostlar, eski dostlar
Ne bir selâm, ne bir haber
Hayâl meyâl düşler gibi
Uçup giden kuşlar gibi
Yosun tutan taşlar gibi
Unutulmuş isimlerde
Bilinmez ki nasıl, nerde
Şimdi yalnız resimlerde
kızzz gözüme batıyo ne yapayımm canım sıkıldı bi deee
kimseler yok mu konuşucekkk:111::111:
nazar nerde yaaa :44: :98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?