Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

aynen öyle canım
ama yok yok sende bu inat bu aşkkkkkkkkkk varken kimse engel olmaya cesaret edemez sen merak etme

yok yok kıyamam ben kocacığıma kızlar
ay cok heyecanlı 17 gün sonra evimizde olucaz sadece ikimiz
resmen yeni bi aile olucaz :103::81:

ay evet canım yaa gerçekten çok çok heyecanlı maşallah :):):)
tüm sorunlar halloldu ya daha ne olsun
tek derdin mutfak seçmek olsun

aynen öyle canım
ama yok yok sende bu inat bu aşkkkkkkkkkk varken kimse engel olmaya cesaret edemez sen merak etme
dimi yaaaa aynennn tek sıkıntım sadece dedemi üzmemek güzellikle olsun istiyorum ama olcak inşAllah
aaaaaaaaaaaa nekadar çabukk düşünüyorsunuz bebeğiiiiiiii
olsun olsun bebek yapmak güzeldir:78:

oh oh hadi bakalım inşAllah tatlımm

inşallah canım allah nasip eder saglıcakla
pazartesi cizreye gidiyorum biliomusun

ay evet canım yaa gerçekten çok çok heyecanlı maşallah :):):)
tüm sorunlar halloldu ya daha ne olsun
tek derdin mutfak seçmek olsun
evet canm cok sükür tayinim cıktı ya mutfagı da seceriz artık en büyük derdi atlattık çok şükür

aaaaaaaaaaaa nekadar çabukk düşünüyorsunuz bebeğiiiiiiii

beklemeye gerek yok dedik canım
seneye evlilik yıldönümümüze falan doğar diye planlıyoruz rabbim nasip ederse inşallah

kızlar siz ne düşünüyosunuz amerikan mutfak konusunda kullanışlı olur mu sizce

Pembegelinim naber?
Kuzum bizde amerikan mutfak kullanıyoruz ve böyle bir rahatlık olamaz. GÜnlük oturmak için orayı kullanıyoruz ayrıca samimi olduğumuz arkadaşlar fln gelincede orta oturuyoruz o yüzden yanında işte yapsan problem olmuyor. Özel misafir gelirse yada kalabalık olursa salona geçiriyoruz. Koku olur mu diye sormuşsn havalandırma zaten var bi de bizim balkonda var orda o yüzden bizde hiç koku sorunu olmadı. Bizim amerikanmutfak dfeğildi odayla aradaki duvarı kırdırdık öyle yaptık annem çok memnun

inşallah canım allah nasip eder saglıcakla
pazartesi cizreye gidiyorum biliomusun
benide alsana yanınaaaaaa
biz buluşamıyoruzzz yaaaa
bayramda uçak yok hepsi dolu istanbula gelecektii ama olmicak
yarın resmi tatilmiş 2 gün önce söyledi unutmuşmuş
ben bilseydim hatırlatırdım bilet alırdı ama şimdi o da yok uçaklar dolu
bankadan anca 1 sene sonra izin alabilcek
dedim 1 sene ben dayanamam ne yapçan etçen gelceksin dedim ama elimdende bişe gelmiyo sen gel diyor bana dalga geçer gibi

Yaaaa hemen başladı ama ablası boy boy resimler koymaya pofff :99::99:

canımmm iyiym sen nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyo 10 gün kalmısss
benim tayinim cıktı biliyo musun
artık allahın izniyle hep kocişimin yanındayım tekrar uzaklara gitmekten kurtuldum
mutfak için söylediklerin de içimi rahatlattı
bi ev begendm de mutfagı kafamıza takılmıstı tatlım orayı tutarsak bende sorun yasamam inş bende sizin gibi yapmayı düşündüm salonu ayrı olan oda yapıcam mutfagın yanını günlük kullanıcam yakınlarım geldiğinde falan

seni de götüreyim kuzucum atla gel hemen birlikte gidelim
1 yıl çok ama yaa bi yolunu bulursunuz görüşürsünüz inşallah :26:
ben senden selam götüreyim o zaman sevdicegine
olmazsa işyerini söle sen bana müdürüne diyim sen biliyo musun bu aşıkların neler cektiğini ne acımasız adamsın

hehe cansın cansınnn
sonunda aricam zatenn dicem insaf insafff
vallahi 1 yıl dayanamam canıma tak edecek geliyorum dicem benimkine gitçem valla
sen neden gidiyosun canım cizreye esyalarını fln mı alcaksın
ve orda öğretmen evleri varmış sen orda mı kaldın canım yoksa kiralık ev mi tuttun

dimi yaaaa aynennn tek sıkıntım sadece dedemi üzmemek güzellikle olsun istiyorum ama olcak inşAllah

olsun olsun bebek yapmak güzeldir:78:

canım deden gelmiş kaç yaşına artık tek düşündüğü şey senin mutluluğun olacaktır. belki aynı maddiyat mantığı ile ilkbaşlarda gönülsüz olur ama sizin aşkınıza inanınca gerçekten gönülden razı geleceklerdir. ben kendi ailem için buna inanıyorum. sende inan ,çünkü hem maddi hem doğulu olması açısından ikimizde aynı problemden muzdaribiz aile içinde :18:
ya evet bebek yapmak güzeldir zaten bizde benımkıyle bazen konusuruz erken yapalım çok beklemeyelim diye ama bizim erkenimiz evlendikten 1 yıl sonra diye işte

aynen canım sen en en ennnnn büyük problemini atlattın birkere
aman iyi yapmışsınız canım sonuçta az değil kaç yıllık sevgilisiniz rabbim hayırlısını versin

canım kıyamam sana yaaa
bu bayram tatili 9 günü buluyor bayramın 2. yada 3. günü falandamı yok uçak :26:

olleeey günün yarısı bitti kaldı diğer yarısııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…