evet canımm ne mutlu sizeeeyok yok kıyamam ben kocacığıma kızlar
ay cok heyecanlı 17 gün sonra evimizde olucaz sadece ikimiz
resmen yeni bi aile olucaz :103::81:
evet canımm ne mutlu sizeee
bebek düşünüyomusunuz
oh oh hadi bakalım inşAllah tatlımmallah nazardan saklasın hepimizin mutlulugunu
düşünüyoruz inşallah canım kısmet olrsa 2 3 ay sonra
inşAllah canım daha çok var bize ama 3 yıl okul var daha
bayramda anasıyla tanıştırcaktı ama gelemiyor biliyosun
bakalım kısmet artıkk geç olsunda güç olmasın
kimse engel olmaya çalışmasında ben razıyım herşeye
yok yok kıyamam ben kocacığıma kızlar
ay cok heyecanlı 17 gün sonra evimizde olucaz sadece ikimiz
resmen yeni bi aile olucaz :103::81:
allah nazardan saklasın hepimizin mutlulugunu
düşünüyoruz inşallah canım kısmet olrsa 2 3 ay sonra
dimi yaaaa aynennn tek sıkıntım sadece dedemi üzmemek güzellikle olsun istiyorum ama olcak inşAllahaynen öyle canım
ama yok yok sende bu inat bu aşkkkkkkkkkk varken kimse engel olmaya cesaret edemez sen merak etme
olsun olsun bebek yapmak güzeldiraaaaaaaaaaaa nekadar çabukk düşünüyorsunuz bebeğiiiiiiii
oh oh hadi bakalım inşAllah tatlımm
evet canm cok sükür tayinim cıktı ya mutfagı da seceriz artık en büyük derdi atlattık çok şüküray evet canım yaa gerçekten çok çok heyecanlı maşallah :):):)
tüm sorunlar halloldu ya daha ne olsun
tek derdin mutfak seçmek olsun
aaaaaaaaaaaa nekadar çabukk düşünüyorsunuz bebeğiiiiiiii
kızlar siz ne düşünüyosunuz amerikan mutfak konusunda kullanışlı olur mu sizce
inşallah canım allah nasip eder saglıcakla
pazartesi cizreye gidiyorum biliomusun
Pembegelinim naber?
Kuzum bizde amerikan mutfak kullanıyoruz ve böyle bir rahatlık olamaz. GÜnlük oturmak için orayı kullanıyoruz ayrıca samimi olduğumuz arkadaşlar fln gelincede orta oturuyoruz o yüzden yanında işte yapsan problem olmuyor. Özel misafir gelirse yada kalabalık olursa salona geçiriyoruz. Koku olur mu diye sormuşsn havalandırma zaten var bi de bizim balkonda var orda o yüzden bizde hiç koku sorunu olmadı. Bizim amerikanmutfak dfeğildi odayla aradaki duvarı kırdırdık öyle yaptık annem çok memnun
benide alsana yanınaaaaaa
biz buluşamıyoruzzz yaaaabayramda uçak yok hepsi dolu istanbula gelecektii ama olmicak
yarın resmi tatilmiş 2 gün önce söyledi unutmuşmuş
ben bilseydim hatırlatırdım bilet alırdı ama şimdi o da yok uçaklar dolu
bankadan anca 1 sene sonra izin alabilcek
dedim 1 sene ben dayanamam ne yapçan etçen gelceksin dedim ama elimdende bişe gelmiyo sen gel diyor bana dalga geçer gibi
hehe cansın cansınnncanımmm iyiym sen nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyo 10 gün kalmısss
benim tayinim cıktı biliyo musun
artık allahın izniyle hep kocişimin yanındayım tekrar uzaklara gitmekten kurtuldum
mutfak için söylediklerin de içimi rahatlattı
bi ev begendm de mutfagı kafamıza takılmıstı tatlım orayı tutarsak bende sorun yasamam inş bende sizin gibi yapmayı düşündüm salonu ayrı olan oda yapıcam mutfagın yanını günlük kullanıcam yakınlarım geldiğinde falan
seni de götüreyim kuzucum atla gel hemen birlikte gidelim
1 yıl çok ama yaa bi yolunu bulursunuz görüşürsünüz inşallah :26:
ben senden selam götüreyim o zaman sevdicegine
olmazsa işyerini söle sen bana müdürüne diyim sen biliyo musun bu aşıkların neler cektiğini ne acımasız adamsın
dimi yaaaa aynennn tek sıkıntım sadece dedemi üzmemek güzellikle olsun istiyorum ama olcak inşAllah
olsun olsun bebek yapmak güzeldir:78:
inşallah canım allah nasip eder saglıcakla
pazartesi cizreye gidiyorum biliomusun
evet canm cok sükür tayinim cıktı ya mutfagı da seceriz artık en büyük derdi atlattık çok şükür
beklemeye gerek yok dedik canım
seneye evlilik yıldönümümüze falan doğar diye planlıyoruz rabbim nasip ederse inşallah
Yaaaahemen başladı ama ablası boy boy resimler koymaya pofff :99::99:
hehe cansın cansınnn
sonunda aricam zatenn dicem insaf insafff
vallahi 1 yıl dayanamam canıma tak edecek geliyorum dicem benimkine gitçem valla
sen neden gidiyosun canım cizreye esyalarını fln mı alcaksın
ve orda öğretmen evleri varmış sen orda mı kaldın canım yoksa kiralık ev mi tuttun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?