valla canım çok kullanışlı olduğunu söleyebilirim benim de babamlarda aynen öyle ama yanında birileri varken hani sürekli etrafa bakılıyo haliyle bi elin orda kalıyo tezgahın üstü,bulaşıklar falan orda bir fazlalık bile dağınık gösteriyo ya sürekli düzen olmalı ama diğer türlü akşam ne yedin,belki bitkindin temizlik yapamadın pek göze görünmüyo
şaşırmadım
rahat hepimize batıyor
derdin neki
hmm evet tatlım o şekilde olabilir madem
çok istiyorsun öyle alın ozaman hevesin var belli içinde kalmasın
aynen canım doktorun halinden doktor anlar diyorhmm gişe memuru mu .. ailenin böyle tepki vermesine şaşırmadım. genelde aileler maddi anlamdada denk olsun istiyorlar sevgimiz aşkımızla çok ilgilenmiyorlar...
önemli olan senin sevmen bence kimin ne olacağı hiç belli olmaz bir bakmışsın bankanın genel müdürlüğünde genel müdür yardc falan olmuş... kaldıki olmasa bile önemli olan sevebilmek anlaşabilmek. bence.. bizimkilerde kafadan doğululara hiç sıcak bakmıyolardı. hatta babam ben küçükken çok büyük konuşmuş asla kızımı bi doğuluya vermem diye ama bak kısmet işte... heryerin iyisi kötüsü var. insanların genellenerek yargılanmasına çok kızıyorum.bu babam bile olsa kızdım kızacağımda...
demekki iyi kalpliymiş seninki anılınca mesaj attığına göre
olleeyyy fotoyu bekliyorum ozamaaaannn
hehe tabi canım o da var beraber yaparsınızhmm sesi düşünmemiştim :18:
bey nıye tv izliyomus canım gelsin yardım etsin bilerek gürültü yaparım ben
işleri bitirince beraber izleriz tv yi
misafirler için ayrı bi oda daha var orayı salon yapıp koltuk takımımı o ayrı odaya koyarım diye düşündüm bi de mutfakla birleşik olan odayı günlük oturdugumuz oda yaparız o zaman pek sorun olmaz belki
bendesorunda burda ya hiç bir derdim yok ilişkimde herşey güzel işte sorun bu
bi an heveslendim hoşuma gitti
ama iyi düşünüp karar vermem lazım ya sonra kocamın başının etini yerim memnun kalmazsam nıye bu evi tuttuk neden engel olmadın bana diye
aynen canım doktorun halinden doktor anlar diyor
ama geçendede beni erkek arkadaşınla ne zaman tanıştırcan dediii
zaman geçtikçe yavas yavas kabulleniyor sankiii
canım dediğin gibi hiç belli olmaz zaten gişede kalmaya niyeti yok ama daha bismillah çok yeni zaman göstercek
mulakatta buna sormuşlar zaten hedefin nelerdir bankada diye deli demiş müdürün koltuğunda müdürde tabi karşısında
ben annemede dedim zaten hayatta vazgeçmem diye inadımıda bilir
yapma etme kızım dedi ama nafile kabullenecek eninde sonunda
baban peki biliyor mu canım sevgilini tanıştılar mı yani
tepkisi ne oldu öğrenince bukadar büyük konuşmuş:26:
hehe tabi canım o da var beraber yaparsınız
ev sinmiş gibi sanki içine tek derdin mutfaksa bence içinde kalmasın yerleşin hem senin içinde birebir deneyim olur
sonuçta almıyorsunuz evi kiralicaksınız sonradan değiştirirsiniz(ev değiştirmek zor olsada)
bi an heveslendim hoşuma gitti
ama iyi düşünüp karar vermem lazım ya sonra kocamın başının etini yerim memnun kalmazsam nıye bu evi tuttuk neden engel olmadın bana diye
valla tutmazsanda niye tutmadık içimde kaldın diye yersin kocanın başının etini
kanımızda var napalım
valla tutmazsanda niye tutmadık içimde kaldın diye yersin kocanın başının etini
kanımızda var napalım
aynen canım doktorun halinden doktor anlar diyor
ama geçendede beni erkek arkadaşınla ne zaman tanıştırcan dediii
zaman geçtikçe yavas yavas kabulleniyor sankiii
canım dediğin gibi hiç belli olmaz zaten gişede kalmaya niyeti yok ama daha bismillah çok yeni zaman göstercek
mulakatta buna sormuşlar zaten hedefin nelerdir bankada diye deli demiş müdürün koltuğunda müdürde tabi karşısında
ben annemede dedim zaten hayatta vazgeçmem diye inadımıda bilir
yapma etme kızım dedi ama nafile kabullenecek eninde sonunda
baban peki biliyor mu canım sevgilini tanıştılar mı yani
tepkisi ne oldu öğrenince bukadar büyük konuşmuş:26:
hehe tabi canım o da var beraber yaparsınız
ev sinmiş gibi sanki içine tek derdin mutfaksa bence içinde kalmasın yerleşin hem senin içinde birebir deneyim olur
sonuçta almıyorsunuz evi kiralicaksınız sonradan değiştirirsiniz(ev değiştirmek zor olsada)
nedir bu çektiklerimiz böyle hiç bilmem valla ya insanoğlu cok değişik:26::26:
sizin ufukta evlilik gözüküyor mu hı
hahahahhaa o da büyük ihtimal
her şartta olan sevdicegime olacak kıyamam ben ona
evet canım gözüküyor konuşuyoruz falan ama birikim yapıyoruz şuanda hayırlısı ise 2 yıl içinde söz nişan düğün hepsi olmuş olacak inşallah
oo sizin iş baya ilerlemiş sen rahatsın valla canım sadece ciddi bi karar aldığınızda ailelere açıklamak kalmışevet evet ister istemez zamanla alışıyorlar canımmm
benım babam biliyor canım 2 yıl oldu artık e ailemle yaşıyorum bir şekilde söylemek zorundayım
geçen yıl ramazanda iftara gelmişti bizim eve annem babam dayımlar falan bizdeydi hep öylelikle tanıştılar
ve babam kabullendi. aslında bizim olaylar biraz karışık ve cetrefilli ama ben sana özet geçtim işte öyle söylüyüm :)
ama babam hala deni deli etmek için uğraşır bazen.deli oluyorum onunla ilgili bana laf sokunca... bende onun ailesi ile tanıştım yemeğe gitim falan.şimdili aramızdaki resmiyet bunla sınırlı bakalım zaman ne gösterecek inşallah mutlu oluruz hepimiz
senin annede eninde sonunda kabullenecek
seninkide iyi demiş mülakatta hedefi bilinsin belli olsun en azından değilmi ama
sen bi gez dolaş daha dediğin gibi ama adamada kıyma sonra yaa yazıkkkevet sadece mutfak kafama takıldı kuzum :26:
neyse bir iki gün daha düşüneym diğer evlere de bi bakayım da öyle karar vereyim canım
taşınmak da zor olur dediğin gibi
benimki de der sen sectin simdi niye şikayet ediyosun
oo sizin iş baya ilerlemiş sen rahatsın valla canım sadece ciddi bi karar aldığınızda ailelere açıklamak kalmış
herkes maşallah kabullenmiş tanışıyor herkes
benim daha çok yolum var
öylede canım mülakattan çıkınca müdür gelmiş yanına demiş
benim yerimde gözün var hıı diyee:26:
inşAllah canım daha çok var bize ama 3 yıl okul var dahaevet canım ilerlettik biz bayağı
inşallah sende en kısa zamnada o yolu gecersin mutlulukla
şakasına takılmıştır canım ya zannetmiyorum sinirden söyleyeceğini :26:
hehe
önce başının etini yersin
ondan sonrada kıyamazsın sıralama bu şekilde oluyor genelde
inşallah içine sinecek olan hangisi ise onu seçersin canım 2 günün var sen iyice düşünnnn
sen bi gez dolaş daha dediğin gibi ama adamada kıyma sonra yaa yazıkkk
sen ne dersen onu yapçak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?