Allah rahmet eylesin canım mekanı cennettir inşallah
dimi dimi benimde hoşuma gidiyor dalga geçiyom ana kuzusuuu senii diyorumm değilim ben diyor
ayy canımm onların çocuklukları hiç ölmesin mümkünsee
nasıl şirin oluyor anlatamam masuscuktan trip atması burun kıvırması hıhh demesi fln böyle sarılıp içime sokasım geliyor
bol bol anime film izleyin canım bize daha kısmet olmadı ama hem günün sıkıntısını stresini alıyor hemde insan garip bir şekilde mutlu oluyor
benimki pek izlemez ama ben çok izlerim bayıla bayıla hemde
anaya düşkün olunca örüz ihtimalide düşünüyoruz bizi ezerler mi diye işte ama yapmaz onlar öyle şey dimi
evlenince başka kozlarımız olcak elimizde yavrumm
tutuştururum eline yastığı yorganı hadi gülüm koltuk seni bekliyo derim
işine gelirse valla
youtubede denk geldim de çok hoşuma gitti
kapıyı sağlam yaptır haaa adam aşka gelip kapıyı kırmasınn
töbe töbe kız beni konuşturuyon burdaa
hmmm anladım canım erkekler çok güzel oynuyor yaa
yok canım okadarda değil durup dururken soğuyor mu yanii:44:
beniim annemde kova aralarında bazen benzerlik yakalamıyor da değilim hani
canım bence samimiyetten kaynaklanıyor yaa
tabi ne tür kavgalar ediyorsunuz bilemem ama ben kendimde bunu yakaladım
bi rahatlama geldi işte nasıl olsa benim diye düşündüm sanırım
hani derler ya bekarken insan daha bakımlı olur sonra amaann nasıl olsa evlendim beni alan aldı diyip biraz salıyoruz kendimizi
sanırım böyle birşey oldu işte
tez zamanda geçer tatlım inşAllah kötü bir dönem diyelim geçip gitçek
hani bu her sene burçlar için yorum yaparlar ya işte venüz marsa doğru gelmiş bilmemne
düşün ki böyle bir dönemdesiniz feraha ulaşacaksnız elbet biraz sabır sadece
youtubede denk geldim de çok hoşuma gitti
kapıyı sağlam yaptır haaa adam aşka gelip kapıyı kırmasınn
töbe töbe kız beni konuşturuyon burdaa
hmmm anladım canım erkekler çok güzel oynuyor yaa
oh oh canım ne güzel maşallah kaynanayla ana kız gibi olmak çok istemişimdir her zaman ama bana daha nasip olmadı tanışmakaynen canım bende senın hesap sevgısını kıskanıyorum ama çokkkta hoşuma gidiyor afferim diyorum yani
yok benımkının içindeki çocuk ben öldürmeye çalışsamda ölmezbazen bildiğin çocuk gibi oluyor ya birkeresinde ıhlamuru kıskanmıştı inanabiliyormusun :))))))))
ben ıhlamuru çok severim yaz kış hergün içerim, ona ben ıhlamursuz yaşayamam demiştim ciddi ciddi ıhlamuru kıskanmıştı ve sonunda kavga etmiştik
ondan başka hiçbirşey için o cümleyi kuramazmışım. komik yaaaa
bende çok severim film izlemeyi benimkiside sever film izlemeyi... ilk zamanlar çok gidiyordukta artık eskisi kadar gidemiyoruz.
az önce aradı bana diyorki senin için süpürge bakıyorumda kırmızı var mavi var sarı var ne renk istersin - aaaa neden ben napıcam süpürgeyi diyorum üstüne binip uçarsın cadısın ya bi süpürgen eksik çok üzülüyorum senin için dioyr
gıcıkkkkkkkkkkk yaaa
bende dedim bırak süpürgeyi güneş kremi al en kalitelisindenkendisi kaşındı ama
aynen canım aslında o ihtimali insan düşünmüyor değil ama mesela abilerine bakıyorum onlar hiç ezdirmiyorlar eşlerini benımkıde ezdirmez heralde hem ben ona güveniyorum hem az çok annesinide tanıdım etliye sütlüye karışmayan bir kadın ya beni ezmeye üzmeye çalışacağını aklımın ucundan bile geçirmiyorum
kızlar varmı havuzdaaaSanırım kışkançlık krizinden ölücemmhemende havuuzun resmini koymalarr dolu bir de havuz ayy ben nerelere gitsemm :99::99:
kızlar varmı havuzdaaa
oh oh canım ne güzel maşallah kaynanayla ana kız gibi olmak çok istemişimdir her zaman ama bana daha nasip olmadı tanışmak
ahahahah gıcıklığa bakvalla ben sizde bir problem görmedim canım gayette uyumlu bir çiftsiniz
senin dediğin kavga gürültü nerde ayolve bu çocuğa hala trip mi atıyon etme eyleme bacım günah
ayy ıhlamuru bende çok severimm şu türk çayına bi türlü alışamadım zehir gibi geliyor yaa:26:
kıskansın yavrum kıskansın boşver aşkı pekiştirir hem kıskanmak iyidir çocukluğu hiç tükenmez inşAllah sevgilinin hep genç kalır
bende kedi hastasıyım ama öyle böyle değil bu ise gıcık oluyor
şunları sevdiğin kadar beni sevmiyon der
halbuki ben kedileride onuda sığdırırım kalbimeeee
sağolasın canım benimtamam öyle düşüneyim gayet mantıklıhoş şuanda iyi aramız ama
hayır aramız soğumuyor çoook gülerken pat bianda durgunlaşıveriyor.aşkım noldu diyorum yok bişi diyor deli oluyorum..okumuştum kova burcunu durup dururken ruh halleri bianda değişebiliyormuş sonra normal karşılamaya başlamaya çalıştım
hee doğru belki o samimiyettende olabilir
ottan çöpten kavga ediyoruz canım biz yaa ama gereksiz yere büyütüyoruz falan işte
aslına bakarsan anlaşmamamız için hiç bir sebep yok ama biz kaşınıyoruz. çok uyumlu olabiliriz istesek
sizinde o kötü dönemlerin geçmiş olmasına çokkkkkkkkkk sevindim canım canım
evet yaa bende istiyorum aslında düğünümde değişik bir şey yapmayı misafirler içinevet onara çok yakışıyor
bende isterim evlenirken o oyunund ersini alıp düğünümüzde benimki ile oynamayı düşünüyorum
bizim yörrenin değil ama ben yinede istiyorum çok seviyorum ben
utaniimm gızz aahahah
banane kız kırsın kapıyıı gelsin bana enee ama altta kv ler olacak rezilliğimiz dibe vurur :18:
hahaha konuş ne olacamışşş:
utaniimm gızz aahahah
sağolasın canım benim
sıkma canını arada sevgi oldukça aşılmicak hiçbirşey yoktur
uzun vadeli ilişkilerde her duyguyu yaşıyor insan çok normal bence kavga etmekte normal birşey
samimi olduğumuz insanlara daha çok yükleniyoruz işte nazımız onlara geçiyor çünkü hepsi bu
aşk olduktan sonra gerisi gelir zaten zamanla hiç bir sıkıntınız kalmaz inşAllah
evet yaa bende istiyorum aslında düğünümde değişik bir şey yapmayı misafirler için
konuşulmasını istiyorum işte şunun şunun düğünü ah ne güzeldi fln diye
bi ara benimkine dedim ben eski usul istiyorum atla alcaksın beni dedim haha
nerden bulayım sana atı dedikestirip attı valla
utaniimm gızz aahahah
hıııı anladım canım o zaman iyi
bilmiyorum yine ablası resim koymuş böyle odadan manzara çekimi gibi havuzda gözüküyo kalabalık yani ama kız erkek ayrı olması lazım öyle bir oteldi çünküü :44:
ahaahha kzıım adam seviyor işte seni çaydan bile kıskanıyor daha ne istiyon adamında huyu böyle boşver sen askına baksen geri gitte kavga ettiğimiz zamannlarda yazdıklarımı oku birde anlarsın kavga gürültü nerede.....
inşallah arkadaş gibi olursunuz canım ya bende hep öyle isterim ama evlenmeden bilinmez tabi ne olacağı. bana aşkımm diyor annesi konuşurken
sorma yaa gıcık bu çocuk 2 gündür benımle uğraşıyor ama yarın bu saatlerde beraber bozcaadada olacağız... karambolegeldi resmen buseferki kavgaamız
dimi yaa bende çaayı hiç sevmem içemem pek ama ıhlamura bayılıyorum içmediğim birgün bile yoktur.yazın bile içiyorum ve adam ıhlamuru kıskanıyor yaa. içiyormusun ıhlamur diyor evet diyoru ii - diyor trip atıyor ıhlamura. gelde gülme
hadi ya bende çok severim kedileri ama uzaktan. küçükken yaşadığım bir olay sebebi ile asla dokunamamama resimden yada uzaktan uzağa çok severim
sığdırırsın tabikisideeeeeeee..... hiç şaşırmadım hadi kedi canlı bir varlık ulen ıhlamur ne len
diyorki bazen utanmasam içtiğin suyu kıskanacağım. höh diyorum bi de get yiter ya
heheheprofil resmin beni çok ürkütüyor yavrum ya resme bakmamak resmi görmemek için kırk takla atıyorum burada :26:... içimi ürpertiyor o gözler
şarkı söylemek son zamanlarda çok popüler oldu yaaevet canım uzun vadeli ilişki zor gerçekten bunu gördüm sayesinde
iyikide onun sayesinde görmüşüm. seviyorumki işte yaaa
inşallah canım benım sağol.
evet sana inanamıyorum ayyyyyyyyyyyynı şeyi bende söyledim benımkıne... ben eski usül düğün isterim deve isterim deveye binmek isterim düğünde diye o kilisli ya bana kilisten deve getirtirim senin için çok istersen demişti orada oluyormuş. ve ben ciddi ciddi istiyorum inşallah kısmet olur
bende değişik birşey hep hayal ediyorum düğünümde yaa inşallah hayallerimiz gerçekleşir kiii
mesela şarkıda söyleyebiliriz kendi sesimizle ben onu falanda düşünmüüştüm bir ara.. sesim çirkin ama olsun onun için birşey yapacağım daha ne
hıııı anladım canım o zaman iyi
ahaahha kzıım adam seviyor işte seni çaydan bile kıskanıyor daha ne istiyon adamında huyu böyle boşver sen askına bak
kavga gürültü tuz biber canım olcak okadarda siz tatilin keyfini çıkarın ohh misss
ayy aşkımda neymiş yaa okadarda istemem hanide yanına çağırsın gelin değilde kızım desin msl
ara bozuculuk yapmasın kusur aramasın birşeyleri bilmiyorum diye söylenmesin birde memleketlisi değilim diye ezmesinn
çokta şey istemiyomuşum dimii
valla ben kedi görünce ölüp ölüp dirilirim Allah kalbime öyle bir sevgi koymuş ki kedilere karşı tarif etmesi çok zor gerçektenn
yok be şimdi burda konuşmaya utanıyorumyaa ben ne yapayım alt katta herşeyi duyacaklarrr :18:
Uff kızlar kendimi zor tutuyorum bu haftasonu çok hararetli geçecek sanırsamevde durursam iyice deliririmmm kıskançlıktan ölücem bende olmalıydım bensz gitmemeliydiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?