Dmi en ufacık tartışsan hemen duyuluyor
Offf ya ele girmek çok zor
Heyyy kimse beni merak etmemiş miiii
Zor günler geçiriyorum kızlar sağlıkla ilgili fırsat buldukça girmeye çalışıcam öptüm hepiniziii
Heyyy kimse beni merak etmemiş miiii
Zor günler geçiriyorum kızlar sağlıkla ilgili fırsat buldukça girmeye çalışıcam öptüm hepiniziii
aynen tatlım eşyalar geldikçe daha bi ısınıyorum ben şu an için fotoğraflarla görebiliyorum anca evimi ama yine içim içime sığmıyorbugün salon takımımız da geldi çok şükür bizim gelecek bi şeyimiz kalmaadı bi tek ben burdan çeyizi götürücem ve yerleştirmeler başlayacak
lunnammmmmmmm balımmmmmmm hayırlı uğurlu olsun canım benim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahama ben de isterim fotoğraf
ladyyyyyyy
Yavrum rastlaşamamışız yaaa :26:
Dğüne çok az kalmış kıııız nasıl gidiyo hazırlıklar
5aydan son 7 günü gördük görüyo musun
Geçmez geçmiyo diyip duruyodun
Ayakkabının altına ismimi yaztospikte yazdı sende yaz silinsin gerçek adımı yaz he
evet cok az kaldı
hersey tmamlandı cok sükür ve harika oldu evim esylarım gelinliğim hepsi cok içime sindi
düğünde cok güzel gecer inşallah
dış çekim fotoları için heyecanlıyım
yazarım yazarım daha onu yazmaya sıra gelmedi
sadece 7 gün inanamıorummmmmmm
haftaya bu saatlerde dğüğünümde göbek atıyo olcammmm
Şakaa gibi dimii kıız çok merak ederim evini çeker atarsın ev topiklerine
Nazar değmesin kuzuuuumm video yaptırcakmısın düğün videoları da çok güzel oluyor
Kuaföre giderkenden itibaren çekmeye başlıyolar
valla şaka gibi
nasıl geldi bu günler hala ınanamıyorum
yok canm video yaptırmıcaz sadece foto
evimi gösteririm tabi düğünden sonra inş kocişimden fırsat bulup nete girebilirsem
amin kuzucum allah nazardan saklasın hepimizi
ayy balayı rezervasyonumuzu bile yaptırdı sevdicegim cok heyecanlııııı
Günaydın kızçelerimmm
Eylülüm ne oldu bebeğim ben takip edemedim son zmnlarda son durum ne bilgi ver:26:
Sağolun kızlarr 1 hafta biraz rahatsızdım izindeydim , hormon testi sonuçlaırmı aldım çok kötü bir şey çıkmadı ama doktor ilaç verdi hasta olmak için 6 ay o ilacı içmem gerekiyormuş ama doğm kontrl hapı değilmiş sadece düzenleyici bir ilaçmışEdiyoruz canım geçmiş olsun ne oldu ki :2:
bizimde herseyimiz tamamlandı mobilyalarımız halılarımız perdelerimiz çeyizimi de götürdük herşey harika oldu
sadece 1 hafta kaldı kızlar cok heyecanlıyım
düğünümde cok güzel olur insallah:123:
pembegelin , tospaaa gözünüz aydınnn çok az kalmışşşöyle kuzum onun için iyi düşünmek öyle bi adım atmak lazım, rabbim hayırlısını versin ne diyelim
hmmmmmmmmmm kimse yok mu
eylül canımmm nasılsın sonuçlar ne oldu sağlığın nasıl :44:
Günaydın kuzummm naberrr :13::13:
kızzz yukardaki mesajımı görmüyon muuu
he evet gördüm şimdi cnm tamam çok çok geçmiş olsun tekrar sevindim birşey olmamasına
sağol canımm ama nasıl kilo vereceğimi düşünüyorummsen neler yaptınnn :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?