Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Heyyy kimse beni merak etmemiş miiii

Zor günler geçiriyorum kızlar sağlıkla ilgili fırsat buldukça girmeye çalışıcam öptüm hepiniziii

Günaydın kızçelerimmm
Heyyy kimse beni merak etmemiş miiii

Zor günler geçiriyorum kızlar sağlıkla ilgili fırsat buldukça girmeye çalışıcam öptüm hepiniziii

Eylülüm ne oldu bebeğim ben takip edemedim son zmnlarda son durum ne bilgi ver:26:

bizimde herseyimiz tamamlandı mobilyalarımız halılarımız perdelerimiz çeyizimi de götürdük herşey harika oldu
sadece 1 hafta kaldı kızlar cok heyecanlıyım
düğünümde cok güzel olur insallah :123:

Yavrum rastlaşamamışız yaaa :26:

Dğüne çok az kalmış kıııız nasıl gidiyo hazırlıklar

5aydan son 7 günü gördük görüyo musun

Geçmez geçmiyo diyip duruyodun

Ayakkabının altına ismimi yaz tospikte yazdı sende yaz silinsin gerçek adımı yaz he

evet cok az kaldı
hersey tmamlandı cok sükür ve harika oldu evim esylarım gelinliğim hepsi cok içime sindi
düğünde cok güzel gecer inşallah
dış çekim fotoları için heyecanlıyım
yazarım yazarım daha onu yazmaya sıra gelmedi
sadece 7 gün inanamıorummmmmmm
haftaya bu saatlerde dğüğünümde göbek atıyo olcammmm

Şakaa gibi dimii kıız çok merak ederim evini çeker atarsın ev topiklerine
Nazar değmesin kuzuuuumm video yaptırcakmısın düğün videoları da çok güzel oluyor
Kuaföre giderkenden itibaren çekmeye başlıyolar

valla şaka gibi
nasıl geldi bu günler hala ınanamıyorum
yok canm video yaptırmıcaz sadece foto
evimi gösteririm tabi düğünden sonra inş kocişimden fırsat bulup nete girebilirsem
amin kuzucum allah nazardan saklasın hepimizi
ayy balayı rezervasyonumuzu bile yaptırdı sevdicegim cok heyecanlııııı

nereye gidiyosunuz çok aksiyonlu gnler seni bekliyo balayında pembişim

Günaydın kızçelerimmm

Eylülüm ne oldu bebeğim ben takip edemedim son zmnlarda son durum ne bilgi ver:26:

Ediyoruz canım geçmiş olsun ne oldu ki :2:
Sağolun kızlarr 1 hafta biraz rahatsızdım izindeydim , hormon testi sonuçlaırmı aldım çok kötü bir şey çıkmadı ama doktor ilaç verdi hasta olmak için 6 ay o ilacı içmem gerekiyormuş ama doğm kontrl hapı değilmiş sadece düzenleyici bir ilaçmış doktor 4-5 kilo vermen gerekiyo dedi bende istiyorum da nasıl olacak bilmiyorum bir de ilerde bebek düşündüğüm zaman öncesinde ilaç kullanmam gerekiebilirmiş ama çok korkulacak bir şey değil sadece ilaçla hamile kalmam gerekebilir belkide gerekmeyebilirde dedi işte kızlarrr

öyle kuzum onun için iyi düşünmek öyle bi adım atmak lazım, rabbim hayırlısını versin ne diyelim
pembegelin , tospaaa gözünüz aydınnn çok az kalmışşş çok mutlu olun inşallahh herşey mükemmel olsun tüm güzellikler sizinle olsunnnn
Lunnaa nişanlanmışsın kuzummm hayırlı olsunn allah tamamına erdirsin gelin olduğun günleri de burda görürüz inşallahh darısı başımızaa ben pissko nazar lady ve morinciminn

Günaydın Kızlarrrr Ben Geldimmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarım günaydınnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmm

nasıl keyifler bakayım

hmmmmmmmmmm kimse yok mu
eylül canımmm nasılsın sonuçlar ne oldu sağlığın nasıl :44:

sağol canımm ama nasıl kilo vereceğimi düşünüyorumm sen neler yaptınnn :13:

verirsin canım ne var onda ekmeği tuzu şeketri azalt bukadar basit
ne yapayım cnm ya süper bir tatil sonrası işe geldim bön bön çalışıyorum adapte olamadım bi acayipim :)

tospaaaanın gelinliğini gördünüzmüüüüüüüüüü
merak ediyorum bennnn :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…