tamam canım benım lütfen sen moralini yüksek tut dersini çalış hiçbirşeyi ama hiçbirşeyi düşünme ve bu sınavı geç. olumsuz düşünüp kendini korkutup yok yere stres yapma cnm. gececeksin
Düzeldik canım , sağolasıncanım canım nazarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnn
evet gördüm herşey çok güzel olmuş belli. rabbim mutlu mesut etsin inşallahdarısı senin benim bizim başımıza artık
hem arayı düzeltmişsiniz onada çok sevindim canım birdaha yok yere birbirinizi üzmeyin inşallah
Hoşgeldin gızam kimin düğünüydü gız resimler var mı
Bende Allahima siginiyorum iste canim((
Dua ediyorum kurtulim su sinavdan diye
pfff annemde aradi simdi o da aglatti beni o da.sakin ol.kendine.yuklenme.bukadar diyo(((
Offff icim cok fena daraliyooo...
burdayız bebeğim, koşKimsecikler yok ya burda
düğünümüz vardı canım, 4 gün kayıptım sadece.Sağolun kızlarr inşallah biraz kilo da verebilirimmm
Nazarrr nerelerdeydinnn
hoşgeldinizmakara var dediler geldik
varr varr olmaz mııııyokmuş ki kimse
burdayız bebeğim, koş
düğünümüz vardı canım, 4 gün kayıptım sadece.
hoşgeldinizşuan pek kimse yok
tanıyabilr miyiz sizi
varr varr olmaz mıııı
hee nereye gelin gitti ablan canım hayırlı olsunnn :13::13:
geldim o zamannnn 6 günüm kaldı nikahıma 3 kınaa geceme 4 gün :) çok heyecanlıyım kızlarrrrrr
Sağol kuşum, darısı başımıza .
İzmit içinde o da. yakınız çok şükür
aminn inşallah kuzummm
hımm ne güzel o zaman , bizimki de istanbulda oturma sinyalleri yaktı birazzeğer istanbulda işe girersem ayarlayabilirsem ist.da otururuz sende işindne çıkmamış olursun diyooo
öyle miii hadi inşallaaahh
sağlığın ne durumda?
gerçi ben işi bırakmak istiyorum ama olsun burda kalırsak daha iyi olur inşallahh
yıl dönümümüzü de kutladık bu arada harikaydıkuzumm kurabiyelerimm hele tam bir şahaneydii
sağlığım işte doktor 4-5 kilo vermen gerekiyo ve bundan sonra dikkat etmen gerekiyo dedi ilaç verdi bir de hamile kalmak için ilaç gerekebilir ilerde diyor
Daha çok var acele etme diyoduk sana, ne çabuk geçmiş zamann.
Beğendimi sevdiceğin, o sana ne almış
yapcak bişey yok vericeksin, gerçi boğazını nasıl tutucan o da var
evet sorma çok çabuk geçiyo zamannevet çok beğendi şaşırdı hiç beklemiyordum böyle bişey dedi annemle birlikte yaptık aynı hazırlar gibi oldu o da bana altın bileklik almışş çok hoşş
vericem de işte göbek gitmiyo bir türlüüü egzersize başladım öğle yemeğini de baya bi kıstım bugün sadece çorba salata yedim mesela , bir yürüyüş yapabilsem güzel olacaktaaazaten kilo vermek istiyordum
sen ne yaptın aranız nasıll :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?