Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ayy merak ettim faceye mi koymuş
Eveeet aramıza dönsün artık bee özletti iyice kendni
Çekicem kulağını bi gelsin de

yok bebeğim whatsapa profil fotosu koymuş oradan gördüm bende bizde düğün olduğundan beri pek görüşemedik daha
ama oradada belli zaten nekadar güzel olduğu :)
az kaldı inşallah aramıza temelli dönmesine

ihihihi bende utanmış gibi yaparımm

tiii allah senii benimde 4 yaaa :82:

kırmızı evlenmiş dimekk allah mutluu etsinn darısı başımıza inşallahhhh

ahh aah amin cnaım inşallah
bende aranıza kızlaaar ben nişanlandımmmm diye gelmek istiyorumki birgün

canımm çok geçmiş olsun bak çok şükür çaresiz bi şey değilmiş 4-5 kiloyu da dert etme morincimin dediği gibi accık şeker ekmek ve asitli içecekleri abur cuburu kestin mi verirsin.

tospaaaanın gelinliğini gördünüzmüüüüüüüüüü
merak ediyorum bennnn :26:
incimmmmmmmm incimmmm morincimmmmm gelinliğimi kimse görmedi daha düğünden sonra göstericem artık kuzum kaç gündür koştur koştur bitmiyoooooo:18::18: yarın benim kına gecemmmmmmmmmmm

piskom allah zihin açıklığı versin canını sıkma inşallah vericeksin o sınavı sadece çalış kötü düşünme tatlım

tospammmm seni tebrik ediyorum topiğin en vefalı topiğe en bağlı üyemiz olaraktan
yarın kına gecen var ve sen aramızdasın . kız sen balayındada gelirsin aramıza senden o performansı bekliyorum
ama ben çok merak ediyorum senın gelinliğiiii hiç yokmu fotoğrafııı:26:
ozaman düğünden sonra güzell bir albüm yap bize güzel güzel görelim seni o musmutlu gününde

Gelsin de yapar albümü bize

ahh aah amin cnaım inşallah
bende aranıza kızlaaar ben nişanlandımmmm diye gelmek istiyorumki birgün

Bende bendee nişan tarihimiiz belli olduuuuuu diyip burda gün saymak istiyorum ya

he ondannnnnnnnnn
bazı yazılar yamuk yumuk gözüküyor bende bi acayip bende diyorum noluyor... neyse güzelleşsin bakalım kk mız

İçelim güzelleşelim
Amaaa su içelim

Öyle diyorum ama hiçte içmem su günde 1 bardak belki

Erken yaşlanıp porsicem ben

YAA CİDDİMİSİN SENNNNNNNNNNNNN
ama çok zararlı vücuduna yazık biranda çöküverirsin valla. hoş minnacık pııtrcık birşeysin öyle biranda çökermisin bilemedim ama böbrek sorunları falan yaşarsın ileriki dönemlerde hemde su cildi güzelleştirir çokta sağlıklıdır yani içmeye çalış kuzum günde bir bardakta neymiş susamasanda iç sen bak demedi deme sonra

Valla doğru diyosun canım yanıma küçük bi sürahi koyıyım gördükçe içesim gelir belki

Valla doğru diyosun canım yanıma küçük bi sürahi koyıyım gördükçe içesim gelir belki

aynen canım ben öyle yapıyorum... gördükçede içesim geliyor

yine gitti herkesler bu arada..... hadi kış gelsinde şuralar şenlensin
bende çıkıyorum kuzum yarın görüşürüz öpüyorum çok çok

Görüşürüzz kuuzuum bende temizlik yapıcem zaten çkıcam

Günaydınnn Milletttt

Nerelerdesiniz yahuu havalar soğudu hadi gelin artıkkk

Eneeemm tospaanın kınası bugün müydü öyle hatırlıyorum koşturuyodur şimdi gelinnn hanımmm

hoşgeldinn kuzummm napıyosunnn :13: ben nişan konularını hiç bilmiyorum seninnn

İyiyim tatlım sen napıyosun çok geçmiş olsun bu arada. Nişanı ben bile bilmiyodum zaten kuzum 2 günde karar verildi oldu bitti herşey Çokta güzel oldu

İyiyim tatlım sen napıyosun çok geçmiş olsun bu arada. Nişanı ben bile bilmiyodum zaten kuzum 2 günde karar verildi oldu bitti herşey Çokta güzel oldu

sağol tatlımm iyiyim bende diyetteyim hımm niye öyle aceleye geldi ki kız hayırlı olsun nasıl geçti evde mi yaptınız aile arasında mıı anlat bakalım tecrübe edinelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…