Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

kıskançlıktan değil kiiii:26:

ne bileyim, evlendi gitti resmen, aynı soyadını taşıyamıcaz

şaka yaptım yaa sende hee :18:

evet bi tuhaf olur insan benim de en küçük teyzem aramızda 3-4 yaş var evlendiğinde iki sokak aşağıya gelin gitti ama çok etkilenmiştik yine de hele annem baya ağlamıştı insan tuhaf oluyo tabi

hatta teyzemin kv anneme sanki memlekete götürdük her gün görücen diye laf sokmuştu

Allah bana da nasip etsin.

Sorcam hepsini .
Siz evlenmek için neyi bkliyodunuz bebişim. babanda biliyo , işiniz de var?

Ne kadar terbiyesiz bi kadııınn!
Öyle şeyler söylenir mi ya, baba evinden çıkmak kolay mı?

Ablamın kayınvalidesini görsen, kadın bize sarıldı bizle beraber ağladı, öyle duygusal ki. Sadece kv değil,görümcesi , eltisi falanda.
böyle insanlarda var işte

ya insana bi zor gelir değil mi yaaa:26:
olsun soyadı değişsinde varsın kendisi musmutlu olsun mesut olsun.. zaten şunun şurasında birkaç sene sonra seninde soyadın değişecek ki :26:

İnsan paylaşamıyo ya. valla

banane bari bizim soyadımızı silmeseydi

gıcık oldum

balayındalar. etiketlemişler ' Maya word Otel diye

sormaa bir de annem duymamış kadının dediğini o kadaın hep öyle şakayla karışık teyzeme de hep laf sokar biz sonradan anneme söyleyip gülmüştük iki sokakta olsa baba evinden ayrılıyosun sonuçta

aa ne güzel ama yaa öyle olsunlar tabi , benim kvmde ağlar sanırsam o da çok duygusal

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben duymuş olsam ağlarken bile olsa laf sokarım hiç aşa kalmam öyle şeylerden

bence benmki ağlamaz. benmki biraz nemrut

gıcık oldum

ohh ne güzell ne büyük mutlulukturrr ben herhalde bin tane resim çektiririm her yerdee kocişimm balayııı diyee

Ben duymuş olsam ağlarken bile olsa laf sokarım hiç aşa kalmam öyle şeylerden

bence benmki ağlamaz. benmki biraz nemrut

annem o sırada kendinden geçmişti duymamış bilee sonaradan komik gelmişti ama

hadi yaa sen tanışmışmıydın annesiyle :44:

Allah bana da nasip etsin.

Sorcam hepsini .
Siz evlenmek için neyi bkliyodunuz bebişim. babanda biliyo , işiniz de var?

bebeğim evlenmek için aslında ev almasını ve herşeyini tamamen oturtmasını bekliyoruz onada çok kalmadı hararetle para biriktiriyor sürekli ek iş vs koşturuyor.. ama nişanı sorarsan eylülde düşünüyorduk aslında ama beım abim boşanıyor şuanda dava açtılar bizim aile biraz moralsiz o sebepten bizde sesimizi çıakrtmıyoruz şuanda.. birde ben ondan hadi nişan yaalım gibi bir atak bekliyorum ben zamanında eylül olsun dedim şimdi bu olaylar yüzünden azıcık askıya alındı falan ama ne olur ne biter bilmiyorum yani lunnanınki gibi bianda oluverecek gibime geliyor ama bakalım kısmet ya :26:

ohh ne güzell ne büyük mutlulukturrr ben herhalde bin tane resim çektiririm her yerdee kocişimm balayııı diyee
geziyolardı şimdi mutlu mutlu
foto atar bana.

bende her anı ölümsüzleştirirdim valla

annem o sırada kendinden geçmişti duymamış bilee sonaradan komik gelmişti ama

hadi yaa sen tanışmışmıydın annesiyle :44:
yüzyüze gelmedik hiç, telefonda konuştuk..

anlaşırız anlaşmasına da, biraz sıkıntılı işte.

biz çok ayrılıp barıştğmız için annesi kızıyo

hayırlısı olsun canımmm olur nişanınızda inşallah aaa abin neden boşanıyor kuzum bebeğini kaybetmişti dimi yanlış hatırlamıyosam :44:

aa üzüldüm şimdi. bebeği ölen abin mi boşanıyo :26:

Aman zamanı gelince olur hepsi. sonuçta biliyolar hayatında biri olduğunu, onlarda düşünüyolardır tabi nasıl olcak ne zaman olcak diye, sen sakın canını sıkma.

gezsinler tabii en güzel günlerr
bende öyle sonra o fotoları evimin en nadide köşelerine asacağımm

niye görüşmediniz kızz onca senee ben 2 yılda 2-3 kez gitmişim bilee

hee üzülürler tabii bizde ayrıldğımızda annesi ablaları çok kızmıştı benimkine

gıcık oldum

evet ya paylaşamıyor insan. bende kuzenımde aynı seyi hissetmiştim hele abla daha başka olur tabi

ama benım kuzenım faceden kendi soyadını silmedi senin abla kendisi istemiş silmeyi demekki yada enişte istemiştir.. eski soyadını facede ene aızndan kullanmaya devam edebilir aslında şimdi herkes öyle yapıyor :)

oo süper düğünden hemen sonra mı çıktılar balayına ne güzel bende öyle isterim ki

açıkçası pek sevmiyorum ya. istemeye gelene kadarda görüşüceğimi zannetmiyorum :100:

Evet eniştem yapmıştır kesiiiiiiinnn. ablamın aklına bile gelmez soyadını değiştirmek. ama eniştem sağolsun işte. biraz şeydir.
cumartesi düün oldu . bu sabah gittiler işte. 2 gün kaldılar yinede evlerinde. iyi oldu yorgunluklarını attılar en azından.
bende öyle yapcam. :103::103::103::103:

evet canım
amin cnm hayırlısı olsun artık bizde birşey diyemiyoruz :26:
aa çok üzüldüm hayırlısı evet :26:

kv ni mi pek sevmiyosun kızz görüşme tabi boşver beni de çağırıyolar ama ben sık gitmiyorum şimideden yüz göz olmıyak diye

evet canım o zaten birtane ağbim var...
aynen canım artık onun aileside benım ailemde evet bu iş olacak diye kabullendiler zaten onu ailesi çok istiyor bizimkilerde artık istiyorlar. ama şu sıralar biraz zaman geçmesi lazım. bizim ailede bir bayram havası esecek durum yok şuanda . bende herkes bu haldeyken nişanlanmak istemem zaten..
aynen öyle canım doğru diyorsun herşey olacağına varır .. hayırlısıyla olur inşallah

a
cumartesi düün oldu . bu sabah gittiler işte. 2 gün kaldılar yinede evlerinde. iyi oldu yorgunluklarını attılar en azından.
bende öyle yapcam. :103::103::103::103:

bencedee biraz dinlenmek gerekirr bende düğünün ertesi günü akşam üstü gidebilirim daha iyi sabah güzelce uyuruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…