İnşallah geç olmadan bu kararların vazgeçerler.aynen öyle canım
üstelik birde 4 yaşında kızları var görsen dünya tatlısı
insan önce ona üzülüyor artık... kolay mı yuva yıkmak.şimdi ev eşyaları ne olacak vs onlar konuşuluyor cidden çok zor bir durum rabbim kimseye yaatmasın...
hahahayaparız valla panpaaa benimkine diyorum zaten oraya gelirsek ortamı kurarım ben arkideş edinirim hemen
aminn inşallah rabbim tek tek yüzümüzü güldürsün hayaller gerçek olsunnn
Ay inşallah. aramızın limoni olmasıda hiç çekilmez çünkü.
dimi dimii
baştan biz senle pek konuşmuyorduk, sonradan kaynaştıke iyi de oldu.
kırmızı da evlenmiş. ay gelinliğiyle görmeyi çok istiyoruum. merak ediyorum . balayına nereye gitmiş ki.
evet yaa neydi acep
ben onu hatırlamıyorum... ama bir yıl olacak neredeyse ve inşallah birbirimizin çocuklarınıda göreceğimiz günlere kadar hep iletişim halinde oluruz
ne güzel
kızz ya o zamanlar bu forum olmazsa yada internetim olmazsa eneemm :18:
amin inşallahh ne de güzel olurrrzaman zaman diyoruz ama aslında çabuk geçiyo bee
bencede hiç hiç çekilmez.. ama olmaz ya zannetmem sen uyumlu kızsın
evet cnm oda evlendi bende vhatsaptan fotosunu gördüm ama daha tam görmedim çokta özledim zaten inşallah bian önce dönsün bol bol foto gönderir bizeantalyada voyage diye bir oteldeler canım netten baktım ben müthiş biryer
Ay inşallah. aramızın limoni olmasıda hiç çekilmez çünkü.
dimi dimii
baştan biz senle pek konuşmuyorduk, sonradan kaynaştıke iyi de oldu.
kırmızı da evlenmiş. ay gelinliğiyle görmeyi çok istiyoruum. merak ediyorum . balayına nereye gitmiş ki.
evet biz baştan pek konuşmuyorduk nezaman nasıl neden kaynaştık hatırlamıyorum ama iide olmuş işte
İnşallah geç olmadan bu kararların vazgeçerler.ama mutsuzlarsa da yapacak bişey yok, herşey cocuk için..
Amin canım amin..
Ben başka şehire gitsem asla arkadaş bulamam, çok yabaniyim :26:
İlla biri bana gelicek, ben ona gidemem
Evet sen hemen ortam yaparsın, ona buna laf atar arkadaş olursun, keşke bende öyle olabilsem.
İnşallah geç olmadan bu kararların vazgeçerler.ama mutsuzlarsa da yapacak bişey yok, herşey cocuk için..
Amin canım amin..
Ben başka şehire gitsem asla arkadaş bulamam, çok yabaniyim :26:
İlla biri bana gelicek, ben ona gidemem
Evet sen hemen ortam yaparsın, ona buna laf atar arkadaş olursun, keşke bende öyle olabilsem.
bende tanımadğım insanlara karşı çok soğumdur ama bir şeyler yapıcaz artık :26: benimkide diyo bizim orda senin yaşlarında yok anca gelin gelenler olursa senin gibi öyle arkadaş bulursun işte diyo ayy hıhh
hehe bizim babalarda hep böyle o versiyon o kafa demekki hep aynı.... sende gönlünü yapmaya bak ozaman babanın
sevsin damadı bir şekilde canım
Antalya'dan direkt Fransa ya mı gecicek?
Albüm yapsın evlenen tüm kızlar
düşüncen içinde teşekkür ederim fıstığım
Ben hatırlıyorum
biz margişle bozuşmuştuk. daha doğrusu margiş benim takıldğım topiğe gelip bana baya bi saymıştı. sizde ona tepki göstermiştiniz. ondan sonra biz de samimi olmuş idik efenim
hm yok cnm önce istanbula gelecekler bir süre daha burada kalacaklar sanırım kırmızı fransızca dersi alıyor.. oraya gitmek için belli bir seviyede fransızca bilmek şartmış onu tamamlamaya çalışıyor şuanda kırmızı. ama az kaldı onuda öğrenince ver elini fransa
evet ya tüm evlenenler albüm yapsınlar biz merak ediyoruz burada
aynen öyle valla çok çabuk geçiyor heee
aaa evet yaa hatırladıııııımmm
maşallah hafızandan dolayı seni tebrikk ediyorum canımm süpersin
e olmuş çok ii olmuş
çalışırsan iş arkadaşların oolur, akraba gelinleri kızları olur. olur illa ki ya.
enn kötü koskoca NAZAR var burda ööhhhöö
yani elbet birileri olacakk zaten kuzenlerimde var orda oturan , görümceler varr
Evet tek umudum nazarrro günleri görecek miyiz acepp
walla sevmesi için tanışmaları lazım bakalım biraz zaman gecsin kardeşim rahatsz biraz onun anasının da böbrekleri kötü ilk önce sağlık durumları iyileşsin öyle tanışsınlar gari tak dedi
Geç olsun güç olmasın .
ama yaş 26 olmadan olsun dermişim, morinciyi kızdırırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?