Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

İnşallah geç olmadan bu kararların vazgeçerler. ama mutsuzlarsa da yapacak bişey yok, herşey cocuk için..

Amin canım amin..

hahaha yaparız valla panpaaa benimkine diyorum zaten oraya gelirsek ortamı kurarım ben arkideş edinirim hemen

aminn inşallah rabbim tek tek yüzümüzü güldürsün hayaller gerçek olsunnn

Ben başka şehire gitsem asla arkadaş bulamam, çok yabaniyim :26:
İlla biri bana gelicek, ben ona gidemem

Evet sen hemen ortam yaparsın, ona buna laf atar arkadaş olursun, keşke bende öyle olabilsem.

bencede hiç hiç çekilmez.. ama olmaz ya zannetmem sen uyumlu kızsın

evet cnm oda evlendi bende vhatsaptan fotosunu gördüm ama daha tam görmedim çokta özledim zaten inşallah bian önce dönsün bol bol foto gönderir bize antalyada voyage diye bir oteldeler canım netten baktım ben müthiş biryer

evet yaa neydi acep

ben onu hatırlamıyorum... ama bir yıl olacak neredeyse ve inşallah birbirimizin çocuklarınıda göreceğimiz günlere kadar hep iletişim halinde oluruz
ne güzel

kızz ya o zamanlar bu forum olmazsa yada internetim olmazsa eneemm :18:

amin inşallahh ne de güzel olurrr zaman zaman diyoruz ama aslında çabuk geçiyo bee

Antalya'dan direkt Fransa ya mı gecicek?
Albüm yapsın evlenen tüm kızlar

düşüncen içinde teşekkür ederim fıstığım

Son düzenleme:

evet biz baştan pek konuşmuyorduk nezaman nasıl neden kaynaştık hatırlamıyorum ama iide olmuş işte

evet biz baştan pek konuşmuyorduk nezaman nasıl neden kaynaştık hatırlamıyorum ama iide olmuş işte

Ben hatırlıyorum

biz margişle bozuşmuştuk. daha doğrusu margiş benim takıldğım topiğe gelip bana baya bi saymıştı. sizde ona tepki göstermiştiniz. ondan sonra biz de samimi olmuş idik efenim

bende tanımadğım insanlara karşı çok soğumdur ama bir şeyler yapıcaz artık :26: benimkide diyo bizim orda senin yaşlarında yok anca gelin gelenler olursa senin gibi öyle arkadaş bulursun işte diyo ayy hıhh

inşallah canım inşallah.. bu sefer biz hjiç karışmadık bakalım inşallah çözerler sorunlarını dua ediyoruz sadece bol bol...

hadi yaa bende öyle pek arkadaş canlısı değilim he biri gelip benle arkidiş olmaya çalışmazsa bende pek arkadaş olamam öyle kimseyle

çalışırsan iş arkadaşların oolur, akraba gelinleri kızları olur. olur illa ki ya.

enn kötü koskoca NAZAR var burda ööhhhöö

Son düzenleme:
hehe bizim babalarda hep böyle o versiyon o kafa demekki hep aynı.... sende gönlünü yapmaya bak ozaman babanın
sevsin damadı bir şekilde canım

walla sevmesi için tanışmaları lazım bakalım biraz zaman gecsin kardeşim rahatsz biraz onun anasının da böbrekleri kötü ilk önce sağlık durumları iyileşsin öyle tanışsınlar gari tak dedi

Antalya'dan direkt Fransa ya mı gecicek?
Albüm yapsın evlenen tüm kızlar

düşüncen içinde teşekkür ederim fıstığım

hm yok cnm önce istanbula gelecekler bir süre daha burada kalacaklar sanırım kırmızı fransızca dersi alıyor.. oraya gitmek için belli bir seviyede fransızca bilmek şartmış onu tamamlamaya çalışıyor şuanda kırmızı. ama az kaldı onuda öğrenince ver elini fransa

evet ya tüm evlenenler albüm yapsınlar biz merak ediyoruz burada

Ben hatırlıyorum

biz margişle bozuşmuştuk. daha doğrusu margiş benim takıldğım topiğe gelip bana baya bi saymıştı. sizde ona tepki göstermiştiniz. ondan sonra biz de samimi olmuş idik efenim

aaa evet yaa hatırladıııııımmm
maşallah hafızandan dolayı seni tebrikk ediyorum canımm süpersin
e olmuş çok ii olmuş

valla evlerinin fotolarını bile isteriz dimi morincim

hey gelinler, sesimizi duyun

anaa, demek frns. şartmış. kzın başına o çıktı şimdide
zamanla öğrenirdi yahu, sıkılıyo mu acaba derslerde. bana Fransızca sevimsiz gelmiştir her zaman. Ama italyanca öğrenmek isterdim.

gidiyore geliyoreeee, sinyoreeee
ahahaahhahahahahahahahaha

aaa evet yaa hatırladıııııımmm
maşallah hafızandan dolayı seni tebrikk ediyorum canımm süpersin
e olmuş çok ii olmuş

Aslında ben balık hafızalıyım biliyo musun?
Böyle abuk sabuk , gereksiz , önemsiz, ve ayrıntıları unutmam hiç.

ama unutulmıcak ne varsa unutrum

çalışırsan iş arkadaşların oolur, akraba gelinleri kızları olur. olur illa ki ya.

enn kötü koskoca NAZAR var burda ööhhhöö

yani elbet birileri olacakk zaten kuzenlerimde var orda oturan , görümceler varr

Evet tek umudum nazarrr o günleri görecek miyiz acepp

yani elbet birileri olacakk zaten kuzenlerimde var orda oturan , görümceler varr

Evet tek umudum nazarrr o günleri görecek miyiz acepp

Geç olsun güç olmasın .

ama yaş 26 olmadan olsun dermişim, morinciyi kızdırırmışım

walla sevmesi için tanışmaları lazım bakalım biraz zaman gecsin kardeşim rahatsz biraz onun anasının da böbrekleri kötü ilk önce sağlık durumları iyileşsin öyle tanışsınlar gari tak dedi

hadi bakalım güzel haberleri sendende bekliyoruz..
ailesi gelmişti ama size değil mi... ne konuşuldu ozaman biraz yumuşama olmadı mı ki:26:

Geç olsun güç olmasın .

ama yaş 26 olmadan olsun dermişim, morinciyi kızdırırmışım

aminnn, kızdırma yaa

uff size de oluyo mu yaa sanki ben hiç evlenemiycekmişim çocuklarım olamıycakmış gibi geliyo niye böyleee :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…