açıkçası pek sevmiyorum ya. istemeye gelene kadarda görüşüceğimi zannetmiyorum :100:
Evet eniştem yapmıştır kesiiiiiiinnn. ablamın aklına bile gelmez soyadını değiştirmek. ama eniştem sağolsun işte.biraz şeydir.
cumartesi düün oldu . bu sabah gittiler işte. 2 gün kaldılar yinede evlerinde. iyi oldu yorgunluklarını attılar en azından.
bende öyle yapcam. :103::103::103::103:
aa çok üzüldüm hayırlısı evet :26:
kv ni mi pek sevmiyosun kızzgörüşme tabi boşver beni de çağırıyolar ama ben sık gitmiyorum şimideden yüz göz olmıyak diye
evet pek sevmiyorum. çok konuşuyo
aa çok üzüldüm hayırlısı evet :26:
kv ni mi pek sevmiyosun kızzgörüşme tabi boşver beni de çağırıyolar ama ben sık gitmiyorum şimideden yüz göz olmıyak diye
ya of, çok üzüldüm ama..evet canım o zaten birtane ağbim var...
aynen canım artık onun aileside benım ailemde evet bu iş olacak diye kabullendiler zaten onu ailesi çok istiyor bizimkilerde artık istiyorlar. ama şu sıralar biraz zaman geçmesi lazım. bizim ailede bir bayram havası esecek durum yok şuanda . bende herkes bu haldeyken nişanlanmak istemem zaten..
aynen öyle canım doğru diyorsun herşey olacağına varır .. hayırlısıyla olur inşallah
bencedee biraz dinlenmek gerekirr bende düğünün ertesi günü akşam üstü gidebilirim daha iyi sabah güzelce uyuruzz
ya neden sevmiyorsun kız....
hee anladım enişteyi... bende bazen benımkıne derim ağzını aramak için evlenince iki soy ismim olsa eski soy ismimi kaldırmasan nufus cuzdanımdan dıye ama yok asla olmaz falan der hemen. ne olacaksa sankı...
he ımm sey benım o konuda pembe hayallerım var ya . dugunden hemen sonra yola cıkalım gelınlıgımle gıdeyım balayına gerdege balayı odamızda gırelım falan dıye:26:
artık bılemem nekadar makul nekadar mantıklı nekadar gerceklesebılır. ama ıstıyorum yanı oyle ıstıyorum
halbuki innsanın karaketeriyle alakalı ama bilemeyiz işte evlendikten sonra değişirler diye çok korkuyorum kv ler :18: aynı şehirde olsak belki arada giderdim ama :26: sohbetine birlikte gideridikkhehe bizimkilerde sık sık çağırıyorlar
yemeğe gel çaya gel vs ben birkaç kere gittimde zaten açıkçası çok şirin çok hanım çok iyi bir kadın ben çok sevdim ama yinede çok fazla gitmiyorum. bende yüzgöz olmanın iyi geleceğine inanmıyorum. mesafe herzaman iyidir
inşallah anlaşırız.
bencede hiç gerek yok. zamanı gelince mecbur görüşücen zaten.
ben 2-3 gün evde kalma taraftarıyım
pembişlere sorarız bakalım, kaç gün evde durcaklarmış
inşallah anlaşırız.
bencede hiç gerek yok. zamanı gelince mecbur görüşücen zaten.
ya of, çok üzüldüm ama..her iki tarafta istiyo mu boşanmayı?
tabi tabi, moral bozukluğuyla nişan olmz ki, hevesin kursağında kalır.
ben 2-3 gün evde kalma taraftarıyım
pembişlere sorarız bakalım, kaç gün evde durcaklarmış
halbuki innsanın karaketeriyle alakalı ama bilemeyiz işte evlendikten sonra değişirler diye çok korkuyorum kv ler :18: aynı şehirde olsak belki arada giderdim ama :26: sohbetine birlikte gideridikk
hadi yaaabizimkilerde biraz şey annesi ablaları birbirine çok düşkün sürekli dipdibeler benimde bu durum canımı sıkıyo biraz hele aynı apartmanda olursak o kadar sıkı fıkılık istemem benn
yok kızz 2-3 ne yapıcann zaten evde olucaz hep hemen balayına gidelim işteeeevet sorarız bakalım bizim gelinlereee
zamanla herşey olur canım
bizim burada lunna dye bir arkadaşımız var onuda ailesi asla istemiyordu daha gecen ay ayrılıyorlardı teselli veriyorduk ne olacak böyle diye üzülüyorduk ama şuanda nişanlılar gecen hafta nişan yaptılar jet hızı ile...
gerçekten iki kişi birbirini çok fazla seviyorsa herşey oluyor herkeste ikna oluyor mutlaka
evet canım daha öncede ikidefa boşanmaya kalktılar ama vzgeçirmiştik artık bizde karışmıyoruz kendi hallerine bıraktık ailecek.. ikiside istiyor aslında seviyorlar birbirlerini hemde çok ama anlaşamadıkları çok nokta var.karşılıklı anlayış ve sabır ile çözülmeyecek sorunlar değil ama olmayınca olmuyor demekki :26:
aynen cnm hevesim kursağımda kalsın istemiyorum.. o sebepten şu dönemi bir atlatalım zaten iki tarafta istediği için kısa sürer heralde
ne bileyim. benimkiyle arkadaşken bile kadını sevmiyodum:26: sert mizacı var kadının. annemde pek hoşlanmıyo kendilerinden.. İnşallah tanışınca severim diye düşünüyorum . önyargılyım kadına karşı. :26:
ahahhaa.gelinlikle balayına mı gitcen, ay hiç tarzım değil.
gelinliğimle evime gitmek isterim
ama hayalin buysa cidden inşşallah gercekleşir bebişim.
ne farketcek ki. 5 gün dursan diyelim evde 2 günü gecirdikten sonra yine 5 günlüğüne gidicen. an azından evinde dinlenmiş bi şekilde gidicenbence cok mantıklı
aile apartmanında mı otırcaksınız siz.
bizimkinin bi abisi var tam caprazında oturuyo. kv üst kat. biz alt katta olcaz. babamın evide 10 dklık uzaklıkta
hmm anladım cnm ... önyargıysa yıkılması çok zor ama yinede tanışınca seversin inşallah cnm . sevemezsende mesafe olur arada ne olacak. seninki nasıl çok düşkün mü annesine
evetttt öyle istiyorummmmm ama bakalım inşallah öylede oluuuuuurrrr
yalnız varya şaka maka biz tanışalı bile neredeyse bir yıl olacak heee
ne alakaysa şimdi bu geldi aklıma:26:
Kıyamamm ladyy im beğeniyo sadecesiteye girebiliyo o zaman dimekk
hmm anladım cnm ... önyargıysa yıkılması çok zor ama yinede tanışınca seversin inşallah cnm . sevemezsende mesafe olur arada ne olacak. seninki nasıl çok düşkün mü annesine
evetttt öyle istiyorummmmm ama bakalım inşallah öylede oluuuuuurrrr
yalnız varya şaka maka biz tanışalı bile neredeyse bir yıl olacak heee
ne alakaysa şimdi bu geldi aklıma:26:
huuu olabilerr mantıklıı
eğer orda oturursak onların aprtmanda oturucaz denizde çalışırsa kuzum eğer istnbula gelirsekte bende benim ailemin olduğu semtte otururum bananeee
sizde aile apartmanı yani inşallah iyi olur bizim için yaa korkuyorum biraz da bu bir derdim vardaki kv konularından dolayıı :18: bak tek arkideşim sen olucan oralardaaa :13::13:
hadi yaa:) ne güzel ama bak bizimki şöyle bişey babam veririm diyor ama benm gönlüm olmadan gidersen bu eve bdaha gelmezsin diyo nasıl bir anlayışsa
bunu sevmiyorum işte..
iki tarafta seviyor ama anlaşamıyolar ayrılmak zorunda kalıyolar. Allahım ne acıı
ev garısı olursak gün yaparız kanka
hayırlısı neyse ol olsun, Allah şaşırtmasın, inşallah bu konutuklarımız hayallerde kalmaz, tek tek gerçekleşir.
hahahabiz tanışalı ne kadar oldu ki acepp :26: acaba ilk o topiğe geldiğimde ne yazmıştım kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?