Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ya neden sevmiyorsun kız....

hee anladım enişteyi... bende bazen benımkıne derim ağzını aramak için evlenince iki soy ismim olsa eski soy ismimi kaldırmasan nufus cuzdanımdan dıye ama yok asla olmaz falan der hemen. ne olacaksa sankı...
he ımm sey benım o konuda pembe hayallerım var ya . dugunden hemen sonra yola cıkalım gelınlıgımle gıdeyım balayına gerdege balayı odamızda gırelım falan dıye:26:
artık bılemem nekadar makul nekadar mantıklı nekadar gerceklesebılır. ama ıstıyorum yanı oyle ıstıyorum

aa çok üzüldüm hayırlısı evet :26:

kv ni mi pek sevmiyosun kızz görüşme tabi boşver beni de çağırıyolar ama ben sık gitmiyorum şimideden yüz göz olmıyak diye

hehe bizimkilerde sık sık çağırıyorlar
yemeğe gel çaya gel vs ben birkaç kere gittimde zaten açıkçası çok şirin çok hanım çok iyi bir kadın ben çok sevdim ama yinede çok fazla gitmiyorum. bende yüzgöz olmanın iyi geleceğine inanmıyorum. mesafe herzaman iyidir

aa çok üzüldüm hayırlısı evet :26:

kv ni mi pek sevmiyosun kızz görüşme tabi boşver beni de çağırıyolar ama ben sık gitmiyorum şimideden yüz göz olmıyak diye
evet pek sevmiyorum. çok konuşuyo
inşallah anlaşırız.
bencede hiç gerek yok. zamanı gelince mecbur görüşücen zaten.

ya of, çok üzüldüm ama.. her iki tarafta istiyo mu boşanmayı?

tabi tabi, moral bozukluğuyla nişan olmz ki, hevesin kursağında kalır.

bencedee biraz dinlenmek gerekirr bende düğünün ertesi günü akşam üstü gidebilirim daha iyi sabah güzelce uyuruzz

ben 2-3 gün evde kalma taraftarıyım

pembişlere sorarız bakalım, kaç gün evde durcaklarmış

ne bileyim. benimkiyle arkadaşken bile kadını sevmiyodum:26: sert mizacı var kadının. annemde pek hoşlanmıyo kendilerinden.. İnşallah tanışınca severim diye düşünüyorum . önyargılyım kadına karşı. :26:

ahahhaa. gelinlikle balayına mı gitcen, ay hiç tarzım değil.
gelinliğimle evime gitmek isterim

ama hayalin buysa cidden inşşallah gercekleşir bebişim.

halbuki innsanın karaketeriyle alakalı ama bilemeyiz işte evlendikten sonra değişirler diye çok korkuyorum kv ler :18: aynı şehirde olsak belki arada giderdim ama :26: sohbetine birlikte gideridikk

hadi yaaa bizimkilerde biraz şey annesi ablaları birbirine çok düşkün sürekli dipdibeler benimde bu durum canımı sıkıyo biraz hele aynı apartmanda olursak o kadar sıkı fıkılık istemem benn

yok kızz 2-3 ne yapıcann zaten evde olucaz hep hemen balayına gidelim işteee evet sorarız bakalım bizim gelinlereee

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıyamamm ladyy im beğeniyo sadece siteye girebiliyo o zaman dimekk

evet canım daha öncede ikidefa boşanmaya kalktılar ama vzgeçirmiştik artık bizde karışmıyoruz kendi hallerine bıraktık ailecek.. ikiside istiyor aslında seviyorlar birbirlerini hemde çok ama anlaşamadıkları çok nokta var.karşılıklı anlayış ve sabır ile çözülmeyecek sorunlar değil ama olmayınca olmuyor demekki :26:

aynen cnm hevesim kursağımda kalsın istemiyorum.. o sebepten şu dönemi bir atlatalım zaten iki tarafta istediği için kısa sürer heralde

ne farketcek ki. 5 gün dursan diyelim evde 2 günü gecirdikten sonra yine 5 günlüğüne gidicen. an azından evinde dinlenmiş bi şekilde gidicen bence cok mantıklı

aile apartmanında mı otırcaksınız siz.

bizimkinin bi abisi var tam caprazında oturuyo. kv üst kat. biz alt katta olcaz. babamın evide 10 dklık uzaklıkta

hadi yaa:) ne güzel ama bak bizimki şöyle bişey babam veririm diyor ama benm gönlüm olmadan gidersen bu eve bdaha gelmezsin diyo nasıl bir anlayışsa

bunu sevmiyorum işte..

iki tarafta seviyor ama anlaşamıyolar ayrılmak zorunda kalıyolar. Allahım ne acıı

hmm anladım cnm ... önyargıysa yıkılması çok zor ama yinede tanışınca seversin inşallah cnm . sevemezsende mesafe olur arada ne olacak. seninki nasıl çok düşkün mü annesine
evetttt öyle istiyorummmmm ama bakalım inşallah öylede oluuuuuurrrr
yalnız varya şaka maka biz tanışalı bile neredeyse bir yıl olacak heee
ne alakaysa şimdi bu geldi aklıma:26:

huuu olabilerr mantıklıı

eğer orda oturursak onların aprtmanda oturucaz denizde çalışırsa kuzum eğer istnbula gelirsekte bende benim ailemin olduğu semtte otururum bananeee

sizde aile apartmanı yani inşallah iyi olur bizim için yaa korkuyorum biraz da bu bir derdim vardaki kv konularından dolayıı :18: bak tek arkideşim sen olucan oralardaaa :13::13:

Son düzenleyen: Moderatör:

hahaha biz tanışalı ne kadar oldu ki acepp :26: acaba ilk o topiğe geldiğimde ne yazmıştım kiii

Kıyamamm ladyy im beğeniyo sadece siteye girebiliyo o zaman dimekk

ya evetttttttttttt az önce o benımde dikaktimi çekti ama bi yanlışlıkmı var acaba dedim. lady siteye girebiliyor sadece yorum mu yapamıyorrrrrr....yavrum yaaaaa sıkılır ki şimdi ooo:26:

Ay inşallah. aramızın limoni olmasıda hiç çekilmez çünkü.

dimi dimii

baştan biz senle pek konuşmuyorduk, sonradan kaynaştık e iyi de oldu.

kırmızı da evlenmiş. ay gelinliğiyle görmeyi çok istiyoruum. merak ediyorum . balayına nereye gitmiş ki.

ev garısı olursak gün yaparız kanka

hayırlısı neyse ol olsun, Allah şaşırtmasın, inşallah bu konutuklarımız hayallerde kalmaz, tek tek gerçekleşir.

hadi yaa:) ne güzel ama bak bizimki şöyle bişey babam veririm diyor ama benm gönlüm olmadan gidersen bu eve bdaha gelmezsin diyo nasıl bir anlayışsa

hehe bizim babalarda hep böyle o versiyon o kafa demekki hep aynı.... sende gönlünü yapmaya bak ozaman babanın
sevsin damadı bir şekilde canım

bunu sevmiyorum işte..

iki tarafta seviyor ama anlaşamıyolar ayrılmak zorunda kalıyolar. Allahım ne acıı

aynen öyle canım
üstelik birde 4 yaşında kızları var görsen dünya tatlısı

insan önce ona üzülüyor artık... kolay mı yuva yıkmak.şimdi ev eşyaları ne olacak vs onlar konuşuluyor cidden çok zor bir durum rabbim kimseye yaatmasın...

Son düzenleme:
ev garısı olursak gün yaparız kanka

hayırlısı neyse ol olsun, Allah şaşırtmasın, inşallah bu konutuklarımız hayallerde kalmaz, tek tek gerçekleşir.

hahaha yaparız valla panpaaa benimkine diyorum zaten oraya gelirsek ortamı kurarım ben arkideş edinirim hemen

aminn inşallah rabbim tek tek yüzümüzü güldürsün hayaller gerçek olsunnn

hahaha biz tanışalı ne kadar oldu ki acepp :26: acaba ilk o topiğe geldiğimde ne yazmıştım kiii

evet yaa neydi acep

ben onu hatırlamıyorum... ama bir yıl olacak neredeyse ve inşallah birbirimizin çocuklarınıda göreceğimiz günlere kadar hep iletişim halinde oluruz
ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…