aminnn, kızdırma yaa
uff size de oluyo mu yaa sanki ben hiç evlenemiycekmişim çocuklarım olamıycakmış gibi geliyo niye böyleee :44:
valla evlerinin fotolarını bile isteriz dimi morincim
hey gelinler, sesimizi duyun
anaa, demek frns. şartmış. kzın başına o çıktı şimdide
zamanla öğrenirdi yahu, sıkılıyo mu acaba derslerde. bana Fransızca sevimsiz gelmiştir her zaman. Ama italyanca öğrenmek isterdim.
gidiyore geliyoreeee, sinyoreeee
ahahaahhahahahahahahahaha
sevgilinin sorumsuz oluşundan dolayı öyle hissediyo olabilirsin:26:
tabikisideeeeeeeeeeee herşeyin herşeyin fotosunu isteriz kiiii
evini görmüştüm bu arada kırmızının fransadaki evi muhteşemmmm.. dublex ve çok çok güzel bir yeşillik manzarası var balkonunun tam huzur mekanı yani
evet tüm gelinlerr sesimizi duyunnn evinizi ve düğün fotolarınızı merakla ve heyecanla bekliyoruuuuuuuuuuuuuuzzzz
evet canım zaten bir aydır falan gidiyordu kursa yok yok çokkkkk sevdi kursu harıl harıl ders çalışıyordu kısa süredede bayağı öğrendi ya zeki bizim kızımız
az kaldı yani...akşamları falan hep ödev yaptı ders çalıştı deli gibi...
ahahahahahahhahah
sen italyanca öğren kuzum italyancana bayıldım
Aslında ben balık hafızalıyım biliyo musun?
Böyle abuk sabuk , gereksiz , önemsiz, ve ayrıntıları unutmam hiç.
ama unutulmıcak ne varsa unutrum
sorumsuz mu:26: bilmem ki ben o günleri göremiycekmişim gibi :44: bir şeyi çok istersen olmazmış ya ondan mı acaba
Geç olsun güç olmasın .
ama yaş 26 olmadan olsun dermişim, morinciyi kızdırırmışım
aminnn, kızdırma yaa
uff size de oluyo mu yaa sanki ben hiç evlenemiycekmişim çocuklarım olamıycakmış gibi geliyo niye böyleee :44:
hehe
sende bugun amma pot kırdın heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şimdi bizim kaynaşma hikayemiz için abuk sabuk önemsiz gereksiz mi diyorsun yani
heheheheheheh:76:
yok yoooook sen bugün kaşınıyorsun nazar hanım boncuk hanımmmmmmm.... 27de evlenirsin işalla taaağammı :120:
ay gözümde canlandıçok mutlu olsun yariyle.
en olmadık şeylerin bile fotosunu isteyelim bence ahaha
aferin valla. helal olsun bizim geline
kız italyanca'da bişi yok ki. her keilmenin sonuna RE ekliyoreeee.
ay bayıldım bayıldım , bende italyalara mı gitsem napsam
seninki bana biraz sorumsuz duyarsız gibi geliyo canım, anlattıklarından dolayı yani.
bazen öyle bi anlatıyosun ki. bu cocukla niye beraberki dediğim bile oluyo cidden. :26:
o yüzden sorumsuz dedim, sen daha iiyi bilirsin tabi, ben senin anlattıklarına dayanarak öyle dedim,yanlış anlama .
yok bana olmuyor....... sende şu olumsuz düşüncelerden kurtar artık kendini yavrucum ya. kendi kendinin felaket tellalı gibisin
ahahahaa çok güldüm çoookkaynen valla helal olsun bizim geline kaptırdı öğrendi kısa sürede fransızcayı
aynen ya tuvaletteki çöp kovasının dahi resmini isteyelim
hahahahah... tabi tabi seninkide öyle diyordu aşkım sen italyancayı çok svedin bırak beni git bir italyalıya ben çok seviniyooooore
yok kız bazen sorumsuz oluyo evet benimde öyle dediğim oluyo ama işte şeytan kulağına kurşun iyi artık yaa
o yüzden mi böyle hissediyorum acaba çok tuhaf sanki hiç olmıycak gibi ben evlenemezmişim gibi :26::26:
cınım cınım, bak o cmleyi iyi oku en sonunda ayrıntı demişim, yani seninle tanışmamız bi ayrıntı
evet ben biraz patavatsızım bunu kabul ediyorum :18:
hakkaten yaa niye böyleyimm :18: niye bir tek bana oluyo size de olsunkendi kendimi stresten bitirdim heeee
he onca gereksiz abuk sabuk bilmemne lafından sonra oradaki ayrıntıyı ben
gereksiz ayrıntı ,abuk sabuk ayrıntı ,önemsiz ayrıntı ,vs... gibisinden algıladım
neyse tamam bunu sennin temiz kalpliliğine içi dışı bir liğine veriyorum
ya bak sen bana giydiriyorsun sabahtan beri ben hala seni ne çok seviyorum. ayıp ama ya
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18:
ay deme öyle deme demeee
senin duan kabul olur şimdi.
ahahahaa çok güldüm çoookk
bana klırsa o yüzden. ama düşünme böyle şeyler. bak aranız cok iyiymiş, kendi kendini böyle üzersen ona da yansıtır durup dururken aranızı bozarsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?