Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ben ertelemiyorum direk kapatıyorum bazen dalıyorum bir dk durayım derken bakıyorum 10 dk geçmişş

evettt onu soracaktım iyi hatırlattın nasıl yanii engelleyince resmini göremiyo muuu

benim genelde o durumlarda 20 dak geçiyoo ne rüyalar görülüyo bee o 10 dak. da dimi

ahahahahahahaha benim taktik o işte. ben öyle diye diye yarmagül gibin oldum
hahahah napıyım yaa o da ödül olsun bana iyi yol katettim ama kilo verdim mi acep merak ediyorumm :26:

kaç kilosun canım diyet yapıyorsun benimde bir 4 kilo felan fazlam var ya

62 kiloyum canım ama karın bölgemde sorun var sadece göbeğim varrr diyet değil de baya bir kısıtlama getirdim yediklerime

benimde göbegim var ya birde gıdığımm

ben ertelemiyorum direk kapatıyorum bazen dalıyorum bir dk durayım derken bakıyorum 10 dk geçmişş

evettt onu soracaktım iyi hatırlattın nasıl yanii engelleyince resmini göremiyo muuu

Tek resmimi koymuştum, o şekilde engelledim. bir daha göremezzzz

Evetttt hemde neler nelerrrrr hep rüya görürken ortasında alarm çalıyooo

aynı duyguları paylaşıyoz yegen

baya azaldı yaa bitki çayları , yeşil çaylar felan içiyorum ondan herhaldeee ama çğle yemeğini bayaa kestim akşam da çok az yiyorumm , abur cuburu da bıraktım

aynen bende 56 dım şimdi 54 üm az kaldı bazen dayanmyrım yiyiyorum valla o kdar da olacak artık

aynı duyguları paylaşıyoz yegen

aynen bende 56 dım şimdi 54 üm az kaldı bazen dayanmyrım yiyiyorum valla o kdar da olacak artık
genelde herkess böyledir ahbapp
,
bende bir 57-58 olmayı hedefliyorummm olurum inşallah yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
git bi eczanede tartıl. o kadarcıktan bişi olmaz , ye gitsin boşver, can boğazdan gelir
o kadar mı kötü durumumm laa
mafelesss
nasıl yanii detaylı anlatsana kızzz bende babam var işte bir tekk o yüzden koyamıyorummm saçma sapan şeyler koyuyorumm
Sen babanı engellemediğin sürece foto koyamazsın bebişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…