ben ertelemiyorum direk kapatıyorum bazen dalıyorum bir dk durayım derken bakıyorum 10 dk geçmişş
evettt onu soracaktım iyi hatırlattınnasıl yanii engelleyince resmini göremiyo muuu
hahahahahahahahahahaha benim taktik o işte. ben öyle diye diye yarmagül gibin oldum
kaç kilosun canım diyet yapıyorsun benimde bir 4 kilo felan fazlam var ya
Allah seni davul etsinetsin etsiin bananeee
mimkinse sen esprik yapmaa
hahahahnapıyım yaa o da ödül olsun bana iyi yol katettim ama kilo verdim mi acep merak ediyorumm :26:
62 kiloyum canım ama karın bölgemde sorun var sadece göbeğim varrrdiyet değil de baya bir kısıtlama getirdim yediklerime
benim genelde o durumlarda 20 dak geçiyoone rüyalar görülüyo bee o 10 dak. da dimi
ben ertelemiyorum direk kapatıyorum bazen dalıyorum bir dk durayım derken bakıyorum 10 dk geçmişş
evettt onu soracaktım iyi hatırlattınnasıl yanii engelleyince resmini göremiyo muuu
benimde göbegim var ya birde gıdığımm
Evetttt hemde neler nelerrrrrhep rüya görürken ortasında alarm çalıyooo
baya azaldı yaa bitki çayları , yeşil çaylar felan içiyorum ondan herhaldeee ama çğle yemeğini bayaa kestim akşam da çok az yiyorumm , abur cuburu da bıraktım
Tek resmimi koymuştum, o şekilde engelledim.bir daha göremezzzz
genelde herkess böyledir ahbappaynı duyguları paylaşıyoz yegen
aynen bende56 dım şimdi 54 üm az kaldı bazen dayanmyrım yiyiyorum valla o kdar da olacak artık
git bi eczanede tartıl. o kadarcıktan bişi olmaz , ye gitsin boşver, can boğazdan gelir
hahahahnapıyım yaa o da ödül olsun bana iyi yol katettim ama kilo verdim mi acep merak ediyorumm :26:
62 kiloyum canım ama karın bölgemde sorun var sadece göbeğim varrrdiyet değil de baya bir kısıtlama getirdim yediklerime
mafelessso kadar mı kötü durumumm laa
Sen babanı engellemediğin sürece foto koyamazsın bebişim.nasıl yanii detaylı anlatsana kızzzbende babam var işte bir tekk o yüzden koyamıyorummm saçma sapan şeyler koyuyorumm
git bi eczanede tartıl. o kadarcıktan bişi olmaz , ye gitsin boşver, can boğazdan gelir
mafelesss
Sen babanı engellemediğin sürece foto koyamazsın bebişim.
o ne demek la hakkaten
kek yiyorum yiceen miii
sevgi melesiiiiii, kuzu kuzu meeeeeeeeeeeeeee
cnımssss hoşgeldııııınnnnn
valla sorun bende:26::26::26: durumum cok mu kötü ki:26::26:
Gül gız valla gülbende gülüyom kendime
ağlak. hemen ağlama. ben sana böyle mi öğrettim.tammmaam yapmam birdakiii
hoş bulduk cınımmmmmm bugün hareketli gördüm topiği maşallah
cınımmmmm sen ne yaptın ilişki durumunda olumlu bi gelişme var mı
siz şafağı bitirmissiniz biz nasıl bitirecez vallla of ofdaha başlamadan bir acaibim
ağlak. hemen ağlama. ben sana böyle mi öğrettim.
evet, niyetim dizi izlemekti ama kopamadım burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?