öyleyimdirr tişekkürlerr
evet çok tatlııı , bir şekerlik gibi bir şey getirdii kv yle ablası kendi evlerine alırken beni unutmamışlarrrr
neeeeeeahhh ben nerelere gitsemmm
bazen olur öyle yegen göründüğü gibi değildirbirdaha şaşır
neden boşandınız ki cocuğun var mı canım:26::26::26:
gel gel yamacıma gelbak sana cukulota verecem diyetini bozduracam senin
anlaşamadık. zaten zar zor sürüne sürüne 2.5 yılı bitirebilmiştik ben bir dönem yurtdışına gittim falan öyle yani. çocuk yok. hep erteledim. işe başlayayım, özel sgortam dolsun, doğumgünü yaza gelsin derken say say 1 kere denemiştik son ay oda olmadı iyiki de olmamış.neden boşandınız ki cocuğun var mı canım:26::26::26:
bende bu aralar anne-babamı kaybetmekten çok korkuyorum. başka şehirdeler. ama babamın yanına her gittiğimde son görüşümmüş gitmezsem pişman olurmuşum gibi hissediyorum. neden oldu bu bilmiyorum. babamla aram çok sıkı fıkı da değil ama sadece olması bende güven uyandırıyor. ama çok babacı değilim babamda çok benci değil zatenbenim aile ilişkim biraz değişik sanırım. dün akşam 1 saat ağladım o yüzden bugün pek kendi ailemden bahsedesim yok heralde. özellikle işyerinde hiç yok çünkü hemen gözlerim doluyor.
rahatlamak içinse defter kalem alıp baya yazdım dün akşam. hem hıçkırararak ağladım hemde deftere döktüm. sabahta kağıdı yırtıp attım. sanki bişeyler eksildi gibi hissettim ama olsun.. üstümde taşıyınca daha ağır oluyor yükü.
yokk istemiyormmmbenimki bayramda gelene kadar forma girmiş oliciyimmmm bennnn :108::108:
hayırlısı olsun.
aramıza hoşgeldin.
hem bankada çalışp hem sürekli kk.da olmak zor değil mi?
anlaşamadık. zaten zar zor sürüne sürüne 2.5 yılı bitirebilmiştik ben bir dönem yurtdışına gittim falan öyle yani. çocuk yok. hep erteledim. işe başlayayım, özel sgortam dolsun, doğumgünü yaza gelsin derken say say 1 kere denemiştik son ay oda olmadı iyiki de olmamış.
bende sizi tanıyabilir miyim bu arada?
belli,seviyorlar seni
düzelttiniz mi aranızı
bende bu aralar anne-babamı kaybetmekten çok korkuyorum. başka şehirdeler. ama babamın yanına her gittiğimde son görüşümmüş gitmezsem pişman olurmuşum gibi hissediyorum. neden oldu bu bilmiyorum. babamla aram çok sıkı fıkı da değil ama sadece olması bende güven uyandırıyor. ama çok babacı değilim babamda çok benci değil zatenbenim aile ilişkim biraz değişik sanırım. dün akşam 1 saat ağladım o yüzden bugün pek kendi ailemden bahsedesim yok heralde. özellikle işyerinde hiç yok çünkü hemen gözlerim doluyor.
rahatlamak içinse defter kalem alıp baya yazdım dün akşam. hem hıçkırararak ağladım hemde deftere döktüm. sabahta kağıdı yırtıp attım. sanki bişeyler eksildi gibi hissettim ama olsun.. üstümde taşıyınca daha ağır oluyor yükü.
Canım benim kıyamam ya... belliki kötü bir dönemden geçiyorsun.. ve en sevdiğin 2 kişiyi kaybetmekden korkuyorsun..
Ama ölüm bu hepimizin başına gelecek bir gün..
Şimdilik bu düşüncelerinden sıyrıl..
Keşke annenin babanın yanına gitsen neden gitmiyorsun..
Ayrılmışsında eşinden:26::26:
gızamm sen nişanlımısın gızz:26::26::26::26::26:
ahh yok kuzumm 2 yıllık ilişkim varrrinşallah bu sene bir geçsin de bakıcaz artık nişan olaylarınaa Senin var mııı birileriii
ohh kekaaateşekkürler. genel müdürlükte olduğum için işim oldukça rahatç zaman zamn yoğun oluyorum o zmnda kapatır işimi yapar sonra bi an önce buraya gelirim yine
çok şükür umarım hep böyle olurbende dedim çeyizime koyayım da evimize koyarız jest olurr
yaniii işte dün otobuse bindi sonra pek konuşmadan uyuduk zaten kendine gelmişti ama , sabahta daha inmedi herhalde konuşmadık henüz arada geliyolar ona iştee
hayır istanbuldayım ben. ama ailem yurtdışında. babam 1 haftlığına geldi işlerimiz vardı ona önümüzdeki hafta dönecek. hsonu tekirdağa gideceğim. hem özledim seviniyorum hemde şu 2 gün orada nasıl geçer diye kara kara düşünüyorumşimdi yurtdışındamısın:26::26::26:
keşke bu yanlış evlilik hiç olmasaymışiyiki cocuk olmamış.
Bende sevgi.. 20 yaşındayım bekarım tatlım çalışıyorum. kısaca bu şekilde
zityaret durumunu anlattım işte. çalıştığım için yurtdışı olayı çok zor birde maddi olarak külfet.. izin sıkıntı olur..bu ara boşluktasın sanırım, aileni daha sık mı ziyaret etsen ki?
yazman bi bakıma iyi olmuş, dökmüşsün içinde ne var ne yoksa
öyle tabiiki ama ben kendimi çok yalnız hissederim. dünyada yalnız kalmış gibi hissederim. şimdi varlıkları bile çok iyi destek bana.
annem-babam emekli. bazen tekirdağda bzen yurtdışındalar sürekli kafalarına göre yer değiştiriyorlar. ben istanbulda çalışıyorum. onlar kadar aktif olmam mümkün değil. burada kurulu bir düzenim arkadaşlarım sosyal hayatım var. onların yanına gidersem maddi olarak psikolojim bozulur param yok anne-baba parası yiyorum diye.. zaten 3 günden sonra kavga etmeye başlıyoruz biz :26:
sende iki arada bir deredesin kız ne onlarsız oluyo nede onlarlahayır istanbuldayım ben. ama ailem yurtdışında. babam 1 haftlığına geldi işlerimiz vardı ona önümüzdeki hafta dönecek. hsonu tekirdağa gideceğim. hem özledim seviniyorum hemde şu 2 gün orada nasıl geçer diye kara kara düşünüyorum
zityaret durumunu anlattım işte. çalıştığım için yurtdışı olayı çok zor birde maddi olarak külfet.. izin sıkıntı olur..
yazıyorum evet günlüğümde var aslında ama ben haftalık olarak kullanıyorum işte..
aynen öyle. kk olmasa zaman mı geçerohh kekaaa
burda zaman akıp geçiyor dimi.
[/FONT]
hayır istanbuldayım ben. ama ailem yurtdışında. babam 1 haftlığına geldi işlerimiz vardı ona önümüzdeki hafta dönecek. hsonu tekirdağa gideceğim. hem özledim seviniyorum hemde şu 2 gün orada nasıl geçer diye kara kara düşünüyorum
zityaret durumunu anlattım işte. çalıştığım için yurtdışı olayı çok zor birde maddi olarak külfet.. izin sıkıntı olur..
yazıyorum evet günlüğümde var aslında ama ben haftalık olarak kullanıyorum işte..
merhaba. 27 yaşındayım. eşimden 8 ay önce boşandım. bankacıyım. istanbulda oturuyorum
kk da daha eski varım ama boşanırken nickim bilindiğinden iptal ettirip yeni almak durumunda kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?