Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Artık sana torun diyeceğim

şianda biz dedeyiz

Ocakta gidiiyor öyleyse?

torun
Dede ilişkisini anlayamadım ben la
Sanırım evet
Bende o arada çalışacağım işte neyse ki işim var kafayı yerdim.. inşallah bir aksilik olmaz da cıkmassam
Çeyizimi felan hazırlarım laa harbi evlilik gıdım gıdım yaklaşıyo ha

Şimdi biz en üst devreyiz ya, askre yeni gelenler bizim torunumuz oluyor, biz bitireceğimiz için.
ohoo sevgi meleesiiiiiiii senin daha çoooooook çalışman lazım çoookk.

Şimdi biz en üst devreyiz ya, askre yeni gelenler bizim torunumuz oluyor, biz bitireceğimiz için.
ohoo sevgi meleesiiiiiiii senin daha çoooooook çalışman lazım çoookk.

hıııııııııııı öylemi oluyomuşş iyiymiş birgün birde torun oluruz be yegn:ssz
benim için daha iyi boncuğum daha cok olgunlaşırım kendimi evliliğe alıştırırım..
Babam vefat ettikten sonra cok sinirli asabi biri oldum herkeze bağırıyorum çagırıyorum kırıyorum döküyorum şimdi biraz düzelsede işte aynı...
Özellikle annemi onu çok üzüyorum sanki o yapmış gibi.. nefretle kinle kusuyorum sanki bu halimde düzelir elbet.
Dün annem dedi yapma artık bunu teyzengil akrabaların senin sinir hastalı olduğunu düşünüyor. deli gibi mi olmak istiyorsun gözlerinde dedi.. olsam ne ki yani
Bu sinirliliğimi nasıl yenecem valla bilmiyorum

git bi eczanede tartıl. o kadarcıktan bişi olmaz , ye gitsin boşver, can boğazdan gelir

mafelesss

Sen babanı engellemediğin sürece foto koyamazsın bebişim.
yokk ne eczanesi öyle her yerde tartılmam bennn :18:
babamı engelleyınce benim whtsapım yokmuş gibi mi sanacakkk o koyduğum kızı da benimki getirdi bursa dannn
hoşbuldumm.............

napıyosun kuziii :13::13::13:

teşekkürler. alıntılar çıkmadığı için ancak görebildim. sizde alıntılar çıkıyor mu?
hoşbulduk bu arada. konu nedir, nereden kaynayabilirim araya :)

Alıntılardaki problem hala giderilmedi.

Ben sürekli burda olduğum için takip edebiliyorum, alıntılara bakmıyorum bile

Belirli bi konumuz yok, ben şuan sevgi meleeesine yükleniyorum

Aslında önce sizi tanısak hiç fena olmaz.

yokk ne eczanesi öyle her yerde tartılmam bennn :18:
babamı engelleyınce benim whtsapım yokmuş gibi mi sanacakkk o koyduğum kızı da benimki getirdi bursa dannn

napıyosun kuziii :13::13::13:

Evet engellersen, baban watsapp kullanmadğını sanacak çok zekiyesin yiğrum

gördüm, beğendim, seni özlemişmişşş.

yok canım tamammmm ben yanlış hatırladım daha uyanamadım sanırım..... ailesi ile sorunu olan bir arkidiş vardı sevgilisini ailesi istemiyordu falan biran onunla konuşuyorum zannettim:18:
Allah seni bende diyorumm ne oluyoo uyan bakım çabukk

teşekkürler. alıntılar çıkmadığı için ancak görebildim. sizde alıntılar çıkıyor mu?
hoşbulduk bu arada. konu nedir, nereden kaynayabilirim araya :)
çıkıyor tatlımm:26::26::26:
valla konu sabit değilki hertürlü girebilin aramıza

ben seni gayet neşeli biri olarak tanıyordum:44:

çok şaşırdım.

merhaba. 27 yaşındayım. eşimden 8 ay önce boşandım. bankacıyım. istanbulda oturuyorum
kk da daha eski varım ama boşanırken nickim bilindiğinden iptal ettirip yeni almak durumunda kaldım.

ben seni gayet neşeli biri olarak tanıyordum:44:

çok şaşırdım.

bazen olur öyle yegen göründüğü gibi değildir birdaha şaşır
merhaba. 27 yaşındayım. eşimden 8 ay önce boşandım. bankacıyım. istanbulda oturuyorum
kk da daha eski varım ama boşanırken nickim bilindiğinden iptal ettirip yeni almak durumunda kaldım.

neden boşandınız ki cocuğun var mı canım:26::26::26:

öyleyimdirr tişekkürlerr
evet çok tatlııı , bir şekerlik gibi bir şey getirdii kv yle ablası kendi evlerine alırken beni unutmamışlarrrr

neeeeee ahhh ben nerelere gitsemmm
gel gel yamacıma gel bak sana cukulota verecem diyetini bozduracam senin

hayırlısı olsun.

aramıza hoşgeldin.

hem bankada çalışp hem sürekli kk.da olmak zor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…