Aaa gidiyor mu askere? :26: ne zaman?
canım kasım da tecili bitiyor sanırım 94/1 gidecek ya
Artık sana torun diyeceğim
şianda biz dedeyiz
Ocakta gidiiyor öyleyse?
günaydınn
torun
Dede ilişkisini anlayamadım ben la
Sanırım evet
Bende o arada çalışacağım işte neyse ki işim var kafayı yerdim.. inşallah bir aksilik olmaz da cıkmassam
Çeyizimi felan hazırlarım laa harbi evlilik gıdım gıdım yaklaşıyo ha
Şimdi biz en üst devreyiz ya, askre yeni gelenler bizim torunumuz oluyor, biz bitireceğimiz için.
ohoo sevgi meleesiiiiiiii senin daha çoooooook çalışman lazım çoookk.
İlişki durumuma ne olmuş tu ki tatlımmm:26::26:
Hoşgeldin piyoniist
günyadınnn:26::26:
yokk ne eczanesi öyle her yerde tartılmam bennn :18:git bi eczanede tartıl. o kadarcıktan bişi olmaz , ye gitsin boşver, can boğazdan gelir
mafelesss
Sen babanı engellemediğin sürece foto koyamazsın bebişim.
hoşbuldumm.............
teşekkürler. alıntılar çıkmadığı için ancak görebildim. sizde alıntılar çıkıyor mu?
hoşbulduk bu arada. konu nedir, nereden kaynayabilirim araya :)
yokk ne eczanesi öyle her yerde tartılmam bennn :18:
babamı engelleyınce benim whtsapım yokmuş gibi mi sanacakkko koyduğum kızı da benimki getirdi bursa dannn
napıyosun kuziii :13::13::13:
Allah seni bende diyorumm ne oluyooyok canım tamammmm ben yanlış hatırladım daha uyanamadım sanırım..... ailesi ile sorunu olan bir arkidiş vardı sevgilisini ailesi istemiyordu falan biran onunla konuşuyorum zannettim:18:
çıkıyor tatlımm:26::26::26:teşekkürler. alıntılar çıkmadığı için ancak görebildim. sizde alıntılar çıkıyor mu?
hoşbulduk bu arada. konu nedir, nereden kaynayabilirim araya :)
genelde herkess böyledir ahbapp
,
bende bir 57-58 olmayı hedefliyorummm olurum inşallah yaaa
hıııııııııııı öylemi oluyomuşşiyiymiş birgün birde torun oluruz be yegn :ssz
benim için daha iyi boncuğum daha cok olgunlaşırım kendimi evliliğe alıştırırım..
Babam vefat ettikten sonra cok sinirli asabi biri oldum herkeze bağırıyorum çagırıyorum kırıyorum döküyorum şimdi biraz düzelsede işte aynı...
Özellikle annemi onu çok üzüyorum sanki o yapmış gibi.. nefretle kinle kusuyorum sanki bu halimde düzelir elbet.
Dün annem dedi yapma artık bunu teyzengil akrabaların senin sinir hastalı olduğunu düşünüyor. deli gibi mi olmak istiyorsun gözlerinde dedi.. olsam ne ki yani
Bu sinirliliğimi nasıl yenecem valla bilmiyorum
merhaba. 27 yaşındayım. eşimden 8 ay önce boşandım. bankacıyım. istanbulda oturuyorumAlıntılardaki problem hala giderilmedi.
Ben sürekli burda olduğum için takip edebiliyorum, alıntılara bakmıyorum bile
Belirli bi konumuz yok, ben şuan sevgi meleeesine yükleniyorum
Aslında önce sizi tanısak hiç fena olmaz.
öyleyimdirr tişekkürlerrEvet engellersen, baban watsapp kullanmadğını sanacakçok zekiyesin yiğrum
gördüm, beğendim, seni özlemişmişşş.
olumm ben bu yazdıgını yeni gördmmm laaa
ben seni gayet neşeli biri olarak tanıyordum:44:
çok şaşırdım.
merhaba. 27 yaşındayım. eşimden 8 ay önce boşandım. bankacıyım. istanbulda oturuyorum
kk da daha eski varım ama boşanırken nickim bilindiğinden iptal ettirip yeni almak durumunda kaldım.
gel gel yamacıma gel
öyleyimdirr tişekkürlerr
evet çok tatlııı , bir şekerlik gibi bir şey getirdii kv yle ablası kendi evlerine alırken beni unutmamışlarrrr
neeeeeeahhh ben nerelere gitsemmm
merhaba. 27 yaşındayım. eşimden 8 ay önce boşandım. bankacıyım. istanbulda oturuyorum
kk da daha eski varım ama boşanırken nickim bilindiğinden iptal ettirip yeni almak durumunda kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?