Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bende nişanlanınca öğrenirim artık

ben hiç kahvaltı yapamıyorum yaa 1 simidi bilr zor yiyorummmmm:26::26::26:

vay delü vayy

aa kahvaltı yap ama günün en önemli öğünüüü :/
ben kahvaltıyı çok severim hatta bazen yada sıklıkla akşamlarıda kahvaltı yapıyorum
ve benim sevgilim beni hiç akşam yemeğine götürmedi 2,5 yıllık sevgiliyiz o beni özel günlerde kahvaltıya götürür o derece yani

Selamlar hürmetler

laynnnn cizgisiz averelimm nerdesin olummmm sennnnn

hadi canım ciddimisin yok artık lenn Allahım Yarabbim ya manyak bu gacııı

Nankörlük etmesene kızım yıldönümünüzde götürdü ya

laynnnn cizgisiz averelimm nerdesin olummmm sennnnn

hadi canım ciddimisin yok artık lenn Allahım Yarabbim ya manyak bu gacııı

öyle vallaaaaa :)
doğum günümde beni boğazda kahvaltıya götürdü ...... ama çokkkkk seviyorummmmmmmm kiii napim
oda senin gibi hiç yapmazmış kahvaltı. evlerinde doğru düzgün kahvaltılık bile yoktu :18:.. ama beni tanıdıktan sonra kahvaltısız yaşayamaz oldu
şimdi sıra sende, dermişim

nazar nerelere kayboldu bu arada..............

Buralardayım meleke sen nerlerdesin hiç slm sabah yok

vayyy ben aşka bak :))) BEnim erkek arkadaşım da ben kelimeleri uzatarak konuşurum biliyon mu o da artık benim gibi konuşuyo gız arkadaşları dalga geçiomuşşşBilmem ki iş çıktı herhalde sonuçta çalışıyoz biz

Buralardayım meleke sen nerlerdesin hiç slm sabah yok

bende artık buralardaım olum sor kızlara taham mı asıl sen yoksunn Nasılsın neler yapıyorsun pattim nasıl gidiyor hayat ?

Bildiğin gibi işte yuvarlanıyorum... senin nasıl gidiyo. bu aralar iyi değilim ya bu sene benim için bi tuhaf geçiyo yani... hayrolsun

Nankörlük etmesene kızım yıldönümünüzde götürdü ya

aha öyleydi dimi :18:

kuzum orda normal cafe gibi oturduk falan biz hani öyle özel bir akşam yemeği değildi
ama pasta falan kestiydik tabi ay ne güzeldi bak aklıma geldi
olsun ben kahvaltyı herşeye tercih ederim yinede

Bildiğin gibi işte yuvarlanıyorum... senin nasıl gidiyo. bu aralar iyi değilim ya bu sene benim için bi tuhaf geçiyo yani... hayrolsun

benimde nasıl gitsin işte.. aynı yuvarlanıyoruz bakalım iş güç koşuştrmaca.
niyeki acaba ya:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…