Amaaaan alışıyosun kızım biz anamızın karnında öğrenmedik ya
ıyhh ben çokkk sağlam bir kahvaltı yaptım bu öğlen acıkmam çok zor akşama doğru anca
Heeeyyy biraz yoğunlaştımmmm niye böyle oldiii :126::93::93:
Bende nişanlanınca öğrenirim artık
ben hiç kahvaltı yapamıyorum yaa 1 simidi bilr zor yiyorummmmm:26::26::26:
vay delü vayy
sitede beni ikidebir dışarı atıyorrrgiriş yapıyorum sürekli hey allamm
Bende nişanlanınca öğrenirim artık
ben hiç kahvaltı yapamıyorum yaa 1 simidi bilr zor yiyorummmmm:26::26::26:
vay delü vayy
sitede beni ikidebir dışarı atıyorrrgiriş yapıyorum sürekli hey allamm
Selamlar hürmetler
aa kahvaltı yap ama günün en önemli öğünüüü :/
ben kahvaltıyı çok severim hatta bazen yada sıklıkla akşamlarıda kahvaltı yapıyorum
ve benim sevgilim beni hiç akşam yemeğine götürmedi 2,5 yıllık sevgiliyiz o beni özel günlerde kahvaltıya götürüro derece yani
aa kahvaltı yap ama günün en önemli öğünüüü :/
ben kahvaltıyı çok severim hatta bazen yada sıklıkla akşamlarıda kahvaltı yapıyorum
ve benim sevgilim beni hiç akşam yemeğine götürmedi 2,5 yıllık sevgiliyiz o beni özel günlerde kahvaltıya götürüro derece yani
beni hatırla mı ne öyle bir kutucuk var orada onu işaretle ozaman saatlercede kalsan dışarı atmaz
ben öyle yaptım rahatladım
beni hatırla mı ne öyle bir kutucuk var orada onu işaretle ozaman saatlercede kalsan dışarı atmaz
ben öyle yaptım rahatladım
selam hoşgeldiiiin
laynnnn cizgisiz averelimm nerdesin olummmm sennnnn
hadi canım ciddimisinyok artık lenn Allahım Yarabbim ya manyak bu gacııı
öyle vallaaaaa :)
doğum günümde beni boğazda kahvaltıya götürdü...... ama çokkkkk seviyorummmmmmmm kiii napim
oda senin gibi hiç yapmazmış kahvaltı. evlerinde doğru düzgün kahvaltılık bile yoktu:18:.. ama beni tanıdıktan sonra kahvaltısız yaşayamaz oldu
şimdi sıra sende, dermişim
nazar nerelere kayboldu bu arada..............
Buralardayım melekesen nerlerdesin hiç slm sabah yok
hoşbuldumtanışmadık seninle hemen tanışalım 23 yaşındayım devamıda gelecek
vayyy ben aşka bak :))) BEnim erkek arkadaşım da ben kelimeleri uzatarak konuşurum biliyon mu o da artık benim gibi konuşuyo gızarkadaşları dalga geçiomuşşş Bilmem ki iş çıktı herhalde sonuçta çalışıyoz biz
bende artık buralardaım olum sor kızlara taham mı asıl sen yoksunnNasılsın neler yapıyorsun pattim nasıl gidiyor hayat ?
Nankörlük etmesene kızım yıldönümünüzde götürdü ya
hiç bunu düşünmediydim
Bildiğin gibi işte yuvarlanıyorum... senin nasıl gidiyo. bu aralar iyi değilim yabu sene benim için bi tuhaf geçiyo yani... hayrolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?