Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Deli olucaaaaaaaaaaaaam
Pazartesi izne çıkıyorum ya patron deyip duruyo boşver çıkma, bu mevsimde nereye gidiceksin, evde oturmak için izin mi alıyosun, 1 hafta çok değil mi, kesin kararlı mısın???
Ayyy kafayı yiycem resmen bu ne ya
Nefretttt ediyorum burdan

bırak kuzum sakın yüz verme hiçte caını sıkma işte bu patronlar böyle demekki...
evet kesin kararlıyım de dahada konuşma ayıptır ya adama batıyor senin biraz rahat etmen galiba. alalala
hiç takma cnm sen çık iznine bir güzel kafanı dinlee

a-a ne münasebet.

izin senin hakkın sonuçta. ayrca iila bi yere gitmek için mi izine çıkılır.

densiz

a-a ne münasebet.

izin senin hakkın sonuçta. ayrca iila bi yere gitmek için mi izine çıkılır.

densiz
Ona mahsus burda olmycam İstanbul'a gidicem, Tekirdağ'a gidicem dedim. Sanki hakkım değil de o lütfedip izin veriyomuş gibi davranıyo bu ne böyle ya. Evlenince asla çalışmycam şu son zmnlarda yaptıkları iyice bezdirdi beni. Keşke kurumsal bi yerde çalışsam

İhtiyacın yoksa çıksana, biraz kafa dinler başka bi yere girersin.

Baksana huzur yok, isteyerek gitmiyosun işe :26:

evet cnm ya kurumsal yerde olsan kımse sormaz sana bunları
aslına bakarsan onunda sormaması lazım ne demek yanı hakkın sonucta bu senın. ıznını nerede nasıl kullanacagın onu hıc ama hıc ılgılendırmez ama bazıları buna hakkı var zannedıyor . terbıyesızler.. hıc sıkma canını canım...
ınsallah kısa zamanda evleneceksınız zaten

İhtiyacın yoksa çıksana, biraz kafa dinler başka bi yere girersin.

Baksana huzur yok, isteyerek gitmiyosun işe :26:

Aslında işim rahat, seviyorum bu işi ama son zmnlarda patron bi garip oldu büroda huzur bırakmadı Evlendikten sonra çalışmycam diye sabrediyorum tatlım. Bi de nişanlıma iş beğendirmekte zor. Onunla biraz zor iş bulurum. Yok çok erkek var, yok ortamı güzel değil
Üff ne kadar neşeliydim bütün keyfimi kaçırdı adam

Aynen öyle tatlım evlenip kurtulacağım inşallah

Hoşgeldin güzelim naber

kızlar bir kaç tunik beğendim de hangisi daha güzel sizcee :44::44:

evet bana da öyle geldi belden oturtma benim göbeğimi çıkartır ortada diğer ikisini de alsam mı :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…