Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ahahah deli manyak
Geçmedi mi daha kuzum :26:
Hala mı devam ediyo hastalık

evet cınım hala
ama az az akıyor normalde benım deli gibi akar. sımdı bır ped bırgunde ancak doluyor işte
ama normalde gunde 4 ped falan kullanırım :26:
haftasonu gideceğim bi nöbetci doktora bakalım o derse önemli bişey var diye ozaman haftaiçin yine giderim

canım deli gibi tatlı istiyor

bugun sabah kahvaltıda bir simitle neredeyse 200gr balı bitirdim

öğlende şerbetli tatlı yedim

şuandada pasta krizim geldi

Kan şekerin düşmüş cidden herhalde
Git hemen kuzum bnce de erteleme artık

aynen bende bunu mailime kaydettim

bende aynı şeyi düşündüm onu yazmayı unutmuşum bak
göğüs bölgesine bir el atılacak aslında benım düşündüğüm dantel değilde aynı modelin göğüs kısmını yukarı aldıabilirim yada yine model aynı ama göğüs bölgesini kayık yapa yaptırırırm mesela ben gelinlikte kayık yaka cok severim
kolları falan eteği ay herşeyi çokkkkkkk hoşuma gitti ya tam hayalim böyle sade ve asil bir modeldi benim işte

Kan şekerin düşmüş cidden herhalde
Git hemen kuzum bnce de erteleme artık

yok gideceğim canım bir gün daha kaldı cumartesi sabahtan gdeceğim inşallah.....

bencede yaa düştü hani canım çekiyor değilde bir ihtiyaç gibi resmen tatlı olan herşeyi miğdeye indiresim var rahatlamak için ...:26:

Aaa yok mümkünatı yok ben kayık yaka falan uğraşamam aman açıldı mı aman etti mi rahat olması taraftarıyım göğsüm kapalı olsun sırttan açarm diye dşündüm
Bakalıım o da tabi eşlerimiz ne dicek bu duruma bnmki acayip kıskançtır da

kız nettin kayık yaka bu oluyor bak.... bunun neresi açıldımı derdi olacak tamamen kapalı oluyor yakası daha rahat

bende rahat olması taraftarıyım düğünde rahat rahat hareket edebilmem lazım yani

evet bnmkide acayip kıskanç nedir bu cektigmiz

hatta olmayan seyleri ya olursa diye kıskanıp benımle kavga edecek kadar

az önce bunu yasadık deli ediyor bazen beni

kız nettin kayık yaka bu oluyor bak.... bunun neresi açıldımı derdi olacak tamamen kapalı oluyor yakası daha rahat

bende rahat olması taraftarıyım düğünde rahat rahat hareket edebilmem lazım yani

evet bnmkide acayip kıskanç nedir bu cektigmiz

hatta olmayan seyleri ya olursa diye kıskanıp benımle kavga edecek kadar

az önce bunu yasadık deli ediyor bazen beni

Annamamm ben kayık yaka falan
Gemi yaka olcak benmki

Ne diye kavga ettiniz be nolcekmiş ki :44:

ceza sana

neredesin sen habersiz habersiz gittin kayboldun ortalıktan

Ay sormaaaaa, günlerdir genel muhasebeye gidicem 1 fatura yüzünden gidememştim, (bugün geldi faturam oflaya puflaya gittim. (muhasebeciyi pek sevmiyorum, gıcık bi tip)

bankaya falan gittim, bi 40 dk önce geldim yerime işlerimi toparladım, anca fırsat buldum kuzum.

Annamamm ben kayık yaka falan
Gemi yaka olcak benmki

Ne diye kavga ettiniz be nolcekmiş ki :44:

haahahhaahhahha manyakkkkkkkkkkk... ya eklediğim foto çıkmamış kayık yakaya bak ona göre fikrni söle deli etme beniiğğğğ

ya işte kimse muhabbet ediyormu snenle yok erkekler konuşuyormu sennle yok şaka yapan varmı

ya yok yok yokkkkkkkkkkkkkk diyorum adam '' ii'' diyor... kendi kendine triplere girmiş yine artık nolduysa

hayır konuşan var desem napcak acaba yok dediğim halde tribe bağlıyorsa.... hey allam bak sinir etti beni akşam akşam pasta getiriiiiğn bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…