aa, hastalıkda var işin ucunda ama :26:
iyide istemeye gelmicekler hemen ,gelsinler bu hfta sonu işte. onların yapacağı bi hazırlık yokki. altı üstü duracakları 2-3 saat. bayramdan sonrada istemeye gelirler.
ya da sen hiç ısrar etme bayram sonu sıraysıyla hepsi olsun.
seninkide orta yolu bulmaya calışıyo işte napsın. sende durumu babana anlatırsın uygun bi dille.. ne diyebilir ki :26:
yeter ki senle kalayım bebeğimmmmm
üşenmiyorsun da maaşallah.
senden giizli bişi yazılmaz topicde, altını üstünü getiriyosun
Ben niye böyle sıkılırım ki ya bi iş yaparken
Kendi evimde de sıkılır mıyım acabaaa
işte sorun orada bebeğim zaten nişan biz taşınınca yeni evimizde olsun istiyoruz.. nişana daha çok var bari tanışma olsun diyorlardı onuda geçtim eylülde olacak diye anlaşılmıştı benım sinirim ondan
benim en nefret ettiğim şey karar değiştirmek.
ya ne karar verildiyse o olur hanı bu değil her konuda böyleyim çokkkkk kararlarımın sözlerimin arkasında duran birisiyim ve mecbur bir durum olmadıkça kaldıramıyorum belirlenen bir planın bozulmasını . ve bu mecbur bir durum değilki annesi ayağa kalkamıyor değil
of inan bilmiyorum kalbim öyle daralıyorki hık diye gideceğim şimdi buhranlar geliyor bana
bitmeyen adetiminde etkisi var hissediyorum inan sürekli camın yanına gidip nefes alıyorum rsmen nefesim daralıyor yaaaa.. ya bana noluyorrr..çok sinirlerim bozuk kiii :26:
Ben niye böyle sıkılırım ki ya bi iş yaparken
Kendi evimde de sıkılır mıyım acabaaa
ahahaha
öyle kuzummmm... birkeresinde tam 3 günlük konuyu baştan okuyup cevaplaya cevaplaya güncele gelmiştimdelimiyim neyim
benım müdür diyor bazen senden iyi müdür olur diye.. iş anlamında her yeri sürekli kontrolum altında tutuyorum birde benden bi ihracat ithalat kaçarsaoluyorum işlem bitmiş kapanmış yinede gidip onu açıp inceliyorum nereden nereye ne gitmiş nekadar komisyon allmışız vs diye
evet bence biraz deliyim
olsun oda olur cınımmmm
valla sıkılma lüksün olmaz bence pis evde oturamayacağın için
ay birkere burada bir konu açılmıştı evimi temizlemiyorum pislik içinde yaşıyorum vs diye. o geldi aklıma böyle deyince
Sanmam, çünkü o zaman arkanı toplayan olmayacak.
tüm işler ellerinden öper güzelliğim
İnşallahhhh
Bence de bi de benm evim olcak özene özene yaparım kesin
Yaa ben çok kalabalık yapmıcam evimi ıncık cıncık çok doldurmıcam
Bizim ev çok kalabalık bi de ondan bir türlü aralanmıyor yaaa :26:
Oyy aşkımm kıyamam sanaaa
eminim ki bu yazdıklarını onada söylemişsindir. o da farkındadır ama ailesinde iş bitiyor belli ki.
nolur sıkma canını. bak, sonuçta tanışacaklar , ailen onay verdi , bunu düşün.
çok stres yapıyosun onunda etkisi var. kendine yüklenme bu kadar.
Ev senin eşya senin, kafana göre takıl bebeğim
( kan beniiim damar beniimmm, size neeeebiliyo musun o videoyu ))
bizim evde çok büyük değil, konsol ve oturma gurubu dolduruyo odayı
tıkış tıkış. çok gereksiz
ahahahahaha
ya zaten tüm gün forumda baştan sonra arkadaşların yazılarını alıntılıyosun bu senin tüm gününü alır be.
bide iş yapıyosun
bide bideeeeee kapanmış dosya inceliyosun
PES !
aynen söyledim canım....hayır o biliyor benım bu konuda neler hissedeceğimi nasıl bunalacağımı. nasıl bunu önemsemez anlamıyorum anlamıyorum
babamdanda utanıyorum ya nasıl derim bayramdan sonra gelmek istiyorlar diye.. allahım annesini evire çevire............... var. anla ya söylemek istemedim saygım bozulmasın.. yani bi kadın bi anne hiçmi demek oğlum eylül dedik söz verdik ailesi ne düşünür.
neyse bebeğim ben daha çok uzatırım sıkmyıım seni daha fazla.. şu lanet hastalık bir bitse zaten iyice sıkmaya başladı artık
bencede. ailesinde iş bitiyor.ailesi dediğimiz bi annesi ya . anlamıyorum.iş ciddiye iyice binince yanmı çiziyor diye bile dünşündüm artık yaa daha neler neler
Biliyorum aynen valla tıkış tıkış insanın ruhu darlanıyo dmi
İnciiim yaaaa
Halolur bir şekilde kuşum çok düşünüp de kendni bunalımlara sokma
kız sen yemek yapamıyor musun?
makarna yapıyodun hani
Makarna yemekten mi sayılıyor
Geçen gün pilav yaptım ama tadı falan çok gzel tutturmuşum fakaaattt:18: çook az lapamsı olmuş ya yine tane taneydi ama suyu birzcık fzla kaçmş bidakine tutturcam inşallah ama tadı falan süperdi etsulu yaptım hmmm ağzım sulandı baaak
Kokusu geldi birden burnumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Biliyorum aynen valla tıkış tıkış insanın ruhu darlanıyo dmi
İnciiim yaaaa
Halolur bir şekilde kuşum çok düşünüp de kendni bunalımlara sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?