Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

işte sorun orada bebeğim zaten nişan biz taşınınca yeni evimizde olsun istiyoruz.. nişana daha çok var bari tanışma olsun diyorlardı onuda geçtim eylülde olacak diye anlaşılmıştı benım sinirim ondan

benim en nefret ettiğim şey karar değiştirmek.
ya ne karar verildiyse o olur hanı bu değil her konuda böyleyim çokkkkk kararlarımın sözlerimin arkasında duran birisiyim ve mecbur bir durum olmadıkça kaldıramıyorum belirlenen bir planın bozulmasını . ve bu mecbur bir durum değilki annesi ayağa kalkamıyor değil

of inan bilmiyorum kalbim öyle daralıyorki hık diye gideceğim şimdi buhranlar geliyor bana
bitmeyen adetiminde etkisi var hissediyorum inan sürekli camın yanına gidip nefes alıyorum rsmen nefesim daralıyor yaaaa.. ya bana noluyorrr..çok sinirlerim bozuk kiii :26:

üşenmiyorsun da maaşallah.

senden giizli bişi yazılmaz topicde, altını üstünü getiriyosun

ahahaha

öyle kuzummmm... birkeresinde tam 3 günlük konuyu baştan okuyup cevaplaya cevaplaya güncele gelmiştim delimiyim neyim

benım müdür diyor bazen senden iyi müdür olur diye.. iş anlamında her yeri sürekli kontrolum altında tutuyorum birde benden bi ihracat ithalat kaçarsa oluyorum işlem bitmiş kapanmış yinede gidip onu açıp inceliyorum nereden nereye ne gitmiş nekadar komisyon allmışız vs diye

evet bence biraz deliyim

Ben niye böyle sıkılırım ki ya bi iş yaparken

Kendi evimde de sıkılır mıyım acabaaa

valla sıkılma lüksün olmaz bence pis evde oturamayacağın için

ay birkere burada bir konu açılmıştı evimi temizlemiyorum pislik içinde yaşıyorum vs diye. o geldi aklıma böyle deyince

Oyy aşkımm kıyamam sanaaa

eminim ki bu yazdıklarını onada söylemişsindir. o da farkındadır ama ailesinde iş bitiyor belli ki.

nolur sıkma canını. bak, sonuçta tanışacaklar , ailen onay verdi , bunu düşün.
çok stres yapıyosun onunda etkisi var. kendine yüklenme bu kadar.

ahahahahaha
ya zaten tüm gün forumda baştan sonra arkadaşların yazılarını alıntılıyosun bu senin tüm gününü alır be.

bide iş yapıyosun

bide bideeeeee kapanmış dosya inceliyosun

PES !

olsun oda olur cınımmmm

İnşallahhhh

valla sıkılma lüksün olmaz bence pis evde oturamayacağın için

ay birkere burada bir konu açılmıştı evimi temizlemiyorum pislik içinde yaşıyorum vs diye. o geldi aklıma böyle deyince

Ayyy hatırladım hatta fake mi diye herkez çok şaşırmıştı
Allah korusun hastalık işte o da bunalım

Sanmam, çünkü o zaman arkanı toplayan olmayacak.

tüm işler ellerinden öper güzelliğim

Bence de bi de benm evim olcak özene özene yaparım kesin
Yaa ben çok kalabalık yapmıcam evimi ıncık cıncık çok doldurmıcam
Bizim ev çok kalabalık bi de ondan bir türlü aralanmıyor yaaa :26:

Ev senin eşya senin, kafana göre takıl bebeğim

( kan beniiim damar beniimmm, size neeee biliyo musun o videoyu ))

bizim evde çok büyük değil, konsol ve oturma gurubu dolduruyo odayı
tıkış tıkış. çok gereksiz

aynen söyledim canım....hayır o biliyor benım bu konuda neler hissedeceğimi nasıl bunalacağımı. nasıl bunu önemsemez anlamıyorum anlamıyorum
babamdanda utanıyorum ya nasıl derim bayramdan sonra gelmek istiyorlar diye.. allahım annesini evire çevire............... var. anla ya söylemek istemedim saygım bozulmasın.. yani bi kadın bi anne hiçmi demek oğlum eylül dedik söz verdik ailesi ne düşünür.
neyse bebeğim ben daha çok uzatırım sıkmyıım seni daha fazla.. şu lanet hastalık bir bitse zaten iyice sıkmaya başladı artık
bencede. ailesinde iş bitiyor.ailesi dediğimiz bi annesi ya . anlamıyorum.iş ciddiye iyice binince yanmı çiziyor diye bile dünşündüm artık yaa daha neler neler

Biliyorum aynen valla tıkış tıkış insanın ruhu darlanıyo dmi

İnciiim yaaaa
Halolur bir şekilde kuşum çok düşünüp de kendni bunalımlara sokma

önümde açık birrrsürü sayfa var işte kuzum.. gözlerim fıldır fıldır :111:

sacmalama. hiç sıkılmadım. anlat anlat ki rahatla içine atma.

annesininde bi bildiği var belkide canım,bide öyle düşün:26:

ayy düşünme böyle şeyler,araya şimdiden soğukluk girmesiiiinn

kız sen yemek yapamıyor musun?

makarna yapıyodun hani

Makarna yemekten mi sayılıyor
Geçen gün pilav yaptım ama tadı falan çok gzel tutturmuşum fakaaattt:18: çook az lapamsı olmuş ya yine tane taneydi ama suyu birzcık fzla kaçmş bidakine tutturcam inşallah ama tadı falan süperdi etsulu yaptım hmmm ağzım sulandı baaak

Kokusu geldi birden burnumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pilavı yapan her yemeği yapar gibi bi söylem var

margayla konuşuyo musun.*

Biliyorum aynen valla tıkış tıkış insanın ruhu darlanıyo dmi

İnciiim yaaaa
Halolur bir şekilde kuşum çok düşünüp de kendni bunalımlara sokma

ya doğru canımmm bende diyorum ya kızım yete takma diye. sonra bir çöküyorlar üstüme. hey allam dövcem kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…