Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sacmalama. hiç sıkılmadım. anlat anlat ki rahatla içine atma.

annesininde bi bildiği var belkide canım,bide öyle düşün:26:

ayy düşünme böyle şeyler,araya şimdiden soğukluk girmesiiiinn

yaa canımsın valla. ne bileyim ben bile yazarken kendımden sıkılıyorum bakıyorum hoff diyorum.

girdi bile mi ne bilmiyorum artık
hayır kadını çok seviyorum
ama bu ne düşüncesizlik onuda anlamıyorum

neyse ben bunların hesabını sorarım

ya ben hala görmüyorum senin yazdıklarını net bi şekilde

neden acaba :26:

azcık süründürürsün olur biter.

sakin misin şimdi

kolay gelsiin bebişim, biz burdayız

başlamıştır o yüzden giremiyodur bnce.

kırmızıda vakit bulamıyo hiç

ay çok özlemişim seniii

vay kırmızı vayyy maşallah o da aşkitik olmuş bende çok özledim valla kuzum turşumu yaptım yıkandım geldim yine insanın evinde rahatça bornozla dolaşması çohoşmuş

babaanneye yavrum minik atom karıncam diye içimden öyle seviyorum onu kv ve eltide gelecek üç kuşak beraber olacaz bu akşam

belirli bi marka değildi canım belkide ayağıma biraz vazelin sürdüğüm için vurmamıştır kız yok ne işi sabah uyandım güzelce bi kahvaltı yaptık sonra hoppp gezmelereeeeee bizimkilerde de öyleymiş baklava bile yapmıştı kv tatlıda ne çok severim yedimm ohhh

unutmam ki ben burayı sizi çok seviyorum buranın tadısı başka

kız maşallah uzun bi balayı olmuş onlarınki gerçi kocası izinli tabi yurtdışında çalışıyor burda evlenecek adama nerde o kadar izin o zamana bende düzenimi kurmuş olurum çalışırken oldğu gibi sabah kocamı gönderir gelirim buralara

ya bende kendi evimde bornozla dolaşmak istiyooorum
ay maşallah ne güzel iyi valla yemeğe alıyor sizi dinç galiba babaanne....
he iyi ozaman bizde vazelin sürelim
unutma tabikide bebişim bak biz hiç unutmadık hemen hemen hergün kulaklarını çınlattık
en çokta nazarrr çınlattı ama hep seni düşündü durdu
evet canım onlar bayağııııı uzun bi balayı yaptılar ama 2 düğün oldu biri ist da birisi köyde köydeki düğünden sonra bir süre köydede kaldılar falan
ooh hayat onlara güzel şuanda
aynen türkiyede neredeeeeeeeee okadar uzun süre evlilik izni :26:
evet inşallah kısa bir süre sonra bütün topik toplanmış olacağızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…