sacmalama. hiç sıkılmadım. anlat anlat ki rahatla içine atma.
annesininde bi bildiği var belkide canım,bide öyle düşün:26:
ayy düşünme böyle şeyler,araya şimdiden soğukluk girmesiiiinn
Makarna yemekten mi sayılıyor
Geçen gün pilav yaptım ama tadı falan çok gzel tutturmuşum fakaaattt:18: çook az lapamsı olmuş ya yine tane taneydi ama suyu birzcık fzla kaçmş bidakine tutturcam inşallah ama tadı falan süperdi etsulu yaptım hmmm ağzım sulandı baaak
Kokusu geldi birden burnumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaa canımsın valla. ne bileyim ben bile yazarken kendımden sıkılıyorum bakıyorum hoff diyorum.
girdi bile mi ne bilmiyorum artık
hayır kadını çok seviyorum
ama bu ne düşüncesizlik onuda anlamıyorum
neyse ben bunların hesabını sorarım
bugün sadece 8 sahife ilerlemişizzzzzz
azcık süründürürsün olur biter.
sakin misin şimdi
yok bea . kafadan hesaplayamadım barnağımla saydımonumu takip ediyordun sen
ama çok uzun uzuuuuuuuuuuuun yazdık bugun hep
onuda göz önünde bulundurman lazım kuzummm
öyle olcek artık
evet canımm sakinim... camı açıyorum milelt üşüdü burada ama napimmm nefesim daralıyo ölimmi yani ölim miiiiiiiii
pilavı yapan her yemeği yapar gibi bi söylem var
margayla konuşuyo musun.*
ya ben hala görmüyorum senin yazdıklarını net bi şekilde
neden acaba :26:
Aynenn pilavı bi tutturıyım gerisi bnde
Yokk hiç konuşmadım margayla :26:
Yaa neden kiii acebaaa :44:
yok bea . kafadan hesaplayamadım barnağımla saydım
vay kırmızı vayyy maşallah o da aşkitik olmuşkolay gelsiin bebişim, biz burdayız
başlamıştır o yüzden giremiyodur bnce.
kırmızıda vakit bulamıyo hiç
ay çok özlemişim seniii
babaanneye yavrum minik atom karıncam diye içimden öyle seviyorum onuvalla şu yazdıklarını böyle okuyorum :109: :109: :109: :109:
amanda aman misafirliğede gidermiiiiiiişşşşş
kime yemeğe davetlisiniz bakayım :))
bencede bol bol şükür edin maşallah maşallah nazardan gözden uzak
belirli bi marka değildi canım belkide ayağıma biraz vazelin sürdüğüm için vurmamıştırVALLA BİLMİYORUM HİÇ CANIM inşallah dediğin gibi olur :26:
hatırlamazsan bile mutlaka yeni face açmanı ısrarla şiddetle mutlaka kesinlikle istiyoruz. kocişinide ikna ettt ve bizi ekle jet hızıylaaa
cidden mi . tüm gelinlerin korkulu rüyası o yaaaa.nereden aldın ayakkabıyı peki belirli bir marka mı? aklımızda bulunsun
he tabi cınımmmm tabiiiiiiiiiiisii kesin açlıktandır o hehe tabi
bizim ordada adettir kv ilk gün gelin evine yiyecek birşeyler yapıp bırakır
kız sakın ilk gün ev işi yapmasaydın ilk gün yaptığın iş yakan yapışır tüm ev hayatıı o işle şikayet ederek geçirirsin derler
unutmam ki ben burayı sizi çok seviyorum buranın tadısı başkapiskonun bilgisayarının bataryası bozuk giremiyor cnm batarya sipariş etti onun gelmesini bekliyor...
inşallah iyi insanlar iyi arkadaşlar senin gibi yenii taze gelinler gelir binanıza
ama taze gelinler gelse bile bizi unutma sakın heeee
bebeğim kırmızı ilede bugun konuşabildik daha bugun kırmızının evine dönmüşler balayından kocişi ile beraber hemen yazzdı bize
perşembe günü fransaya gidecek
artık oraya gidince her gün sabah akşam bizimle olacak bebişimmm
hiiiç.
ellerini hoh yapıp ısınsınlar. senden önmli miğğğğ
heheh
muhasebecisin kızım beklerim senden
tosbaaam, turşuyu kurdun mu,içine sevgini kattın mııı
diğğğmi tabikide değil
hem ben onlardanda çok üşüyorum birşey diyor muyum kendime
heee salatalıkları öpe öpe koydum kavanoza yavrum
vay kırmızı vayyy maşallah o da aşkitik olmuşbende çok özledim valla kuzum turşumu yaptım yıkandım geldim yine insanın evinde rahatça bornozla dolaşması çohoşmuş
babaanneye yavrum minik atom karıncam diye içimden öyle seviyorum onukv ve eltide gelecek üç kuşak beraber olacaz bu akşam
belirli bi marka değildi canım belkide ayağıma biraz vazelin sürdüğüm için vurmamıştırkız yok ne işi sabah uyandım güzelce bi kahvaltı yaptık sonra hoppp gezmelereeeeee bizimkilerde de öyleymiş baklava bile yapmıştı kv tatlıda ne çok severim yedimm ohhh
unutmam ki ben burayı sizi çok seviyorum buranın tadısı başka
kız maşallah uzun bi balayı olmuş onlarınki gerçi kocası izinli tabi yurtdışında çalışıyor burda evlenecek adama nerde o kadar izino zamana bende düzenimi kurmuş olurum çalışırken oldğu gibi sabah kocamı gönderir gelirim buralara
çakma maaasebeci
bugün hiç iş yapmadım.
yaşasın boş boş oturmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?