Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

OOoOooo Gerci onca telaştan balayına mı fırsat kalıyoo değil mi ???

çok geçmeden onuda ayarlayın

gözlükçünün yanında artistik hareketlerde bulunamadı tamam dedi gözlükleri gösterdi. yalnız sanırım bi gözlüğe aşık oldum ben de alıcam bi tane hem belki kullanırım kör gibi dolanmam
heee anladımmm al kızz al yakışır sanaa :82::82:
Erkek arkadaşın sorun çıkartırmı ki ailenle gidilecek yerlereeeee ????

başka yerler olsa neysede izmir falan böyle yerlere o da gitse bende sorun çıkartırım oda hoşlanmaz herahlde bu durumdan

Evet şekerim senin herşey belli zaman belli :)

Balayında nerdesin bakalım ????

senin varmı tatil programınnnnnnnnn

benim hiçbi programın yok
sevgilimle vardııııı. antalyaya gidicektikkk ama ayrıldııık
bu arada yanlış anlaşılma olmasın o radaki bi arkadaşında kalacaktı ben dayımda kalacaktım gündüzleri beraber olacaktıkkk

hoş ben belki yine giderim dayıma ama kalbim dayanırsa buna :18:

hııııhııı anladım okudum varmış onun topiği bebeğimm sağolll açıklaman içinn

balayına nereye

henüz karar veremedik be canım ikimizde kayak yapabileceğimiz bi yer olsun istiyoruz ama eylülde nerde karı bulucaz. sonra diyoruz yurt dışı turlarına gidelim diyoruz vizesiz olanları var fiyatlarda uygun bütçemize. ama ben pek sıcak bakmıyorum yurtdışına ingilizcem 5. sınıf terk düşünüyoruz bakalım öyle deniz kum güneş istemiyorum uygun b yer ayarlıcak nişanlıcığım o da diyo eğlence olur bize dil bilmemen aslında avantaj senin için oldu canım çocuk kandırıyo sanki kendi biliyo ya benle eğlenicek

ladyy bana ingilizce öğret sen turizmci olucaksın biliyosundur

hehe kıyamammm
kuzum yurt dışına eğlenceli turlar vardır onlara katılın ya ayyy ne kaaaaa güzel olur kiiiiiii
iyi bari vaktiniz az kaldı elini çabık tutsun sonra çok kazıklanmayın erken rezv daha kazıksız olıyor

Son düzenleme:

dur kz daha yeni yeni çözüyorum ayarlıcam hepsini

tabisi canım,iyi ettin.
kürklü arkadaşım yoktu

kürklü arkidişimiz var bizimde havamız var

ohhh yandan yandannn :13::13:

aynen aynennnn
ben şuanda lady buradaymış gibi hissediyorum meselaaa
bundan sonra ladyyyyyyyyyyyyyyy buradaysan ses veeeeeeeeeeeer diyeceğiz

demek ki amacıma ulaştım heyooooooooo

hehehehhh

ben gelnce geldim giderken gidiyorum derm kuzum merk etme

evett öyle tabiii en azından bazı dersler dışında zorunluluk yoktuu canın istemeyince girmiyodunn

bizim üni. orda bir cafe vardı hep orda Jenga oynardık heyy gidiii çokta fazla takılmazdım ama güzeldii

Ohh ne güzel

Bakalim beni neler bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…