yuvarlanıyoruz hahahatişkr ederim
nasıl gidiyor evlilik
çok ayıp
yuvarlanıyoruz hahahanasıl gitsin şu bacını sabah işe gidiyor akşam eve dönüyor ev işi,yemek,servis derken pelt bir şekilde uyuyakalıor evlilik bu sanırım kocaya hizmet tabi şaka bir yana mutluyumda...
hiç yani morincimmm sorusuna bak arkadaşın
ama amaaaaa
evliler bizi aydınlatsııınnnnnnn
yuvarlanıyoruz hahahanasıl gitsin şu bacını sabah işe gidiyor akşam eve dönüyor ev işi,yemek,servis derken pelt bir şekilde uyuyakalıor evlilik bu sanırım kocaya hizmet tabi şaka bir yana mutluyumda...
hiç yani morincimmm sorusuna bak arkadaşın
hımm o zaman şöyle sorayım.yani tabi orası öyle ama . alıştıra alıştıra sor
evlenince erkeğin hayatı aynen devam ediyorda kadınınki pert oluyor sanırım yaaaa
hep ayyğğnı :26:
çok meraklıdır bizim kızımız
bilinçlenmek istiyor
hımm o zaman şöyle sorayım.
akşam ne yemek yaptın, ev işleri seni yoruyor mu, gece kaçta uyuyosun, hemen uyuyo musunuz napıyosunuzzzzzzzzz
ahahaha sadece ben miiiiiiiiiiiii
hahayy evlende görrr bebeğim :)))) seni de okuruz buradan artıkkk'' ayy ev işleri beni bekler kızlar birazdan gelirim der kaybolursun :))))''ne sorduğumu iyi biliyorsun bööbeğiim
Herkes susarsa biz nasıl öğrencez.
Pembişim gelsin anlattırcam ona da
evlenince erkeğin hayatı aynen devam ediyorda kadınınki pert oluyor sanırım yaaaa
hep ayyğğnı :26:
çok meraklıdır bizim kızımız
bilinçlenmek istiyor
ahahahahahhahahkdjwkhfequşfhşkhjfkn
deliiiiiiiiiiiiii yaaa
ya tabikde sadece sen değil
sen bizim iç sesimizsin
Sen bana mesaj atmıştın watsaptan engelimi kaldırmış diye, cevap atamadım o an, sonrada unuttum.
Konuştunuz mu , noldu?
hahayy evlende görrr bebeğim :)))) seni de okuruz buradan artıkkk'' ayy ev işleri beni bekler kızlar birazdan gelirim der kaybolursun :))))''
şaka bir yana o konu zor konu güzel konu sabır konusu :)) sen anla işte :))
kadınınki pert hemde nasıl pert ben şimdiden benden yattığı yerden çay falan istediğinde gözlerimi bereltiorum sen düşün :) çünkü o an ben artık elimde yeşilçayım keyif yapmak istiorumm ya da ilgi istiorum.arkadaş o anı buluyor bir şekilde ben cin,ifrit,cadımsı,çirkefimsi duygular içinde kendime geri gelmeye çalışıyorummm
heeee yok canım kaldırmış engeli 5 dk falan durdu sonra tekrar engelledi hiç anlamadım amacını :26: dikkat çekmek yada beni denemek için yapmış olabilir
bir de dün faceye ihanete uğramış yapmıştım onu görmüştür belki ablası demiştir ne biliyim :26:
hımm o zaman şöyle sorayım.
akşam ne yemek yaptın, ev işleri seni yoruyor mu, gece kaçta uyuyosun, hemen uyuyo musunuz napıyosunuzzzzzzzzz
ahahaha sadece ben miiiiiiiiiiiii
Seni kontrol etmek için kaldırmıştır engelini. keşke sen engellesydin bu seferde
hahayy evlende görrr bebeğim :)))) seni de okuruz buradan artıkkk'' ayy ev işleri beni bekler kızlar birazdan gelirim der kaybolursun :))))''
şaka bir yana o konu zor konu güzel konu sabır konusu :)) sen anla işte :))
kadınınki pert hemde nasıl pert ben şimdiden benden yattığı yerden çay falan istediğinde gözlerimi bereltiorum sen düşün :) çünkü o an ben artık elimde yeşilçayım keyif yapmak istiorumm ya da ilgi istiorum.arkadaş o anı buluyor bir şekilde ben cin,ifrit,cadımsı,çirkefimsi duygular içinde kendime geri gelmeye çalışıyorummm
'Yürü Bro arkandayız' gibi bişi hissettim
sıkıntı yok. her daiiiimmmm
sen düşün ben söylerim yevvvruuummm
heeee yok canım kaldırmış engeli 5 dk falan durdu sonra tekrar engelledi hiç anlamadım amacını :26: dikkat çekmek yada beni denemek için yapmış olabilir
bir de dün faceye ihanete uğramış yapmıştım onu görmüştür belki ablası demiştir ne biliyim :26:
QUOTE=Br0nZZ;32055887]
akşam dolma çorba salata yaptım..ev işleri benim cılgımı çıkartıor.belim mesela o artık benim değil o ayrı bir cumhuriyet kendi başına ağrılar çekiorr :)) hemen uyumuyoooooozzzzzz tabiside yeni evliyiz biz kızııımmmmm.. aşk-ı muhabbettt diyeyimm
Çok güzel anlatmışsııın.
galiba ben her cümlemin arkasınayaparım ama yinede anlatacaklarımı anlatırım.
bende engelli zatennn
resmi değişti ordan anladım açtığını baktım açık sonra yine engellemiş amaç neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?