Çok güzel anlatmışsııın.
galiba ben her cümlemin arkasınayaparım ama yinede anlatacaklarımı anlatırım.
:))) anlat tabi tatlım,paylaş
huhuuuu fıstıkkk slm yokmu
bende engelli zatennn
resmi değişti ordan anladım açtığını baktım açık sonra yine engellemiş amaç neyse
diğmi yaaa benım arkadaşımda evlendi oda öyle diyor morinci o hayatına aynen devam ediyor ev iş okadar diyor ama ben işe git eve gel yemeği temizliği kıyafeti herşey bana bakıyor ölüm çıkıyor diyor evlilik ona yaradı ben resmen köle oldum evlenince diyor
ay çok üzülüyorum vede korkuyorum hepmi aynı diye
ama yinede mutlu oda değişik bir durum tabi
engeli kaldırdığını sen nereden anlıyorsunki :44:
yani yaşam şekli evli bayanların 3 aşağı 5 yukarı aynı..ama korkma tabiside güzelliklerde var.istediğin an sevdiğine sarılıyorsun,öpüyorsun,boğuşuyorsun haha :) bir de sana evde yardım etmeye gönüllüde olursa herşey daha kolay oluyor.benimki daha o safhada değil tabi
bundan hiççççççççççççç şüphem yok zaten benim şahsen
yani yaşam şekli evli bayanların 3 aşağı 5 yukarı aynı..ama korkma tabiside güzelliklerde var.istediğin an sevdiğine sarılıyorsun,öpüyorsun,boğuşuyorsun haha :) bir de sana evde yardım etmeye gönüllüde olursa herşey daha kolay oluyor.benimki daha o safhada değil tabi
tam whatsapa girdim resmi değişti ordan anladım baktım ç.içi
Seni deveriiim.
Ay o günler gelsin bea
Dün akşam barıştık, gerçi ben 8 de bi vurdum kafayı 11 de uyandım. baktım kaç kez aramış, mesajlar atmış.:18:
küstü bana, konuşamıyoruz aramız ssoğuk hadi sarıl artık barışalıııımmmm yazmııış.
sarıldım ve barıştııkk
sorma ev işi anıları ve yorgunluk cnmmmmolmaz mı canımmm maşallah ne güzel anılarını anlatıyosunnn:13:
valla zamane erkeklerinden yardımın y sini ummuyorum
sğaolsun anneler prens gibi yetiştiriyorlar oğullarını
hoş benımkısı annesi ile yalnız yaşıyor ara ara annesine yardım eder ütü yapar perde takar falan ama, banada edermi hiç bilemem tabi :26:
tek güzel yanıda o sanırım kadınlar için
sevdiğin heran yanında
aman hep böyle mutlu olun heeeee....
siz istanbulda mısınız cnm
allahalla
nasıl sarıldın kı
sen zaten o günler geldin bir iki hafta girmezsin topiğe bizde meraktan catlarız burada
barışın tabiiisiiiiiiiiiiii
bizde hala aynıyız
ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yabancııııııııııııııı iiikiii yabancıııı birlikte ama yaaaaaalnıııızz ikiiiiğğğ yabanncıııı
takmıyorum zaten canım hiç bişey yapmadım , rüyamda çook saçma tuhaf bişey gördümmmmm :18::18::18:heeeeeeeeeeee anladım cnm
boşver hiç yakma sen onu hatta numarasını bile sil bence hiç çıkmasın karşına senin
sorma ev işi anıları ve yorgunluk cnmmmm
aynen benimkininde annesi öyle yetiştirmiş.inşallah sana da yardım eder ama birazda senin elinde tatlı sert yaptırıcaksın bazı şeyleri :)) sağol güzel dileklerin için.Rabbim herkese hayırlı şekilde tattırsın kalbindekini versin inşallah..biz Ankaradayız cnmm ..
ayrı yataklardan birbirimize sarıldık böhüü
mesai saatlerinde hep burdayım cicimsaat 5:30 dedi mi BronZ kaçar
55 gün çabucak geçsin dimii, geçsin geççççsiiiiinnnnn
sizin kulaklarınızı çekicem.ya ne güzel kararlar vermişken şu günleri küs geçirmesenizeeee
iki tribal bunlar ya
takmıyorum zaten canım hiç bişey yapmadım , rüyamda çook saçma tuhaf bişey gördümmmmm :18::18::18:
olsun olsunnnn evde yattığın günlere sayy
ne gördün cnm hayır olsun anlat
tabirine baktın mı
sorma ev işi anıları ve yorgunluk cnmmmm
aynen benimkininde annesi öyle yetiştirmiş.inşallah sana da yardım eder ama birazda senin elinde tatlı sert yaptırıcaksın bazı şeyleri :)) sağol güzel dileklerin için.Rabbim herkese hayırlı şekilde tattırsın kalbindekini versin inşallah..biz Ankaradayız cnmm ..
vergi dairesine gidiyorum, geldiğimde görüşürüüüzzz
valla deneyeceğiz bakalım işe yarar mı
tabi evlenirsek kader kısmet herşey.... rabbim hayırlısını versin...
siz kaç yıl sevgili kaldınız .?
hadi yaa benim aklımda istanbul gibi kalmış nedenseee....:44:
ay kız şu umutsuz ev kadınlarında sinan varya yaseminin kocasıydı dün akşam biraz izledim de ondan herhalde ; rüyamda onla evlenmişim ama biraz daha genç hali onun , bana o kadar ilgili o kadar çok üzerime düşüyo o kadar olgun anlayışlı ki anlatamam bende nasıl mutluyum nasıl seviniyorum
:18::18: :44::44:
1.5 yıl toplamında kaldık cnm..nasibinde varsa eni-sonu olucaktır cnm.amin Rabbim hayırlısını versin.okudukalrıma bakılırsa biraz sıkıntı var sanırım ilşkinde ..inşallah hemen geçer..bu arada siz kaç yıldı birliktesiniz eniştemiz ne iş yapıor falan filan :))
canım benımmmmmmmmm
demekkı oyle bı es hayalın var bılıncaltında belkıde onu gormussundur ınsallahta ruyandakı gıbı olur cnm mtlu musmutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?