Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Çok güzel anlatmışsııın.

galiba ben her cümlemin arkasına yaparım ama yinede anlatacaklarımı anlatırım.

:))) anlat tabi tatlım,paylaş

bende engelli zatennn

resmi değişti ordan anladım açtığını baktım açık sonra yine engellemiş amaç neyse
huhuuuu fıstıkkk slm yokmu

yani yaşam şekli evli bayanların 3 aşağı 5 yukarı aynı..ama korkma tabiside güzelliklerde var.istediğin an sevdiğine sarılıyorsun,öpüyorsun,boğuşuyorsun haha :) bir de sana evde yardım etmeye gönüllüde olursa herşey daha kolay oluyor.benimki daha o safhada değil tabi

olmaz mı canımmm maşallah ne güzel anılarını anlatıyosunnn :13:

bundan hiççççççççççççç şüphem yok zaten benim şahsen

Seni deveriiim.

Ay o günler gelsin bea

Dün akşam barıştık, gerçi ben 8 de bi vurdum kafayı 11 de uyandım. baktım kaç kez aramış, mesajlar atmış.:18:

küstü bana, konuşamıyoruz aramız ssoğuk hadi sarıl artık barışalıııımmmm yazmııış.

sarıldım ve barıştııkk

valla zamane erkeklerinden yardımın y sini ummuyorum

sğaolsun anneler prens gibi yetiştiriyorlar oğullarını

hoş benımkısı annesi ile yalnız yaşıyor ara ara annesine yardım eder ütü yapar perde takar falan ama, banada edermi hiç bilemem tabi :26:

tek güzel yanıda o sanırım kadınlar için
sevdiğin heran yanında
aman hep böyle mutlu olun heeeee....
siz istanbulda mısınız cnm

allahalla

nasıl sarıldın kı

sen zaten o günler geldin bir iki hafta girmezsin topiğe bizde meraktan catlarız burada

barışın tabiiisiiiiiiiiiiii

bizde hala aynıyız

ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yabancııııııııııııııı iiikiii yabancıııı birlikte ama yaaaaaalnıııızz ikiiiiğğğ yabanncıııı

olmaz mı canımmm maşallah ne güzel anılarını anlatıyosunnn :13:
sorma ev işi anıları ve yorgunluk cnmmmm

aynen benimkininde annesi öyle yetiştirmiş.inşallah sana da yardım eder ama birazda senin elinde tatlı sert yaptırıcaksın bazı şeyleri :)) sağol güzel dileklerin için.Rabbim herkese hayırlı şekilde tattırsın kalbindekini versin inşallah..biz Ankaradayız cnmm ..

ayrı yataklardan birbirimize sarıldık böhüü

mesai saatlerinde hep burdayım cicim saat 5:30 dedi mi BronZ kaçar

55 gün çabucak geçsin dimii, geçsin geççççsiiiiinnnnn

sizin kulaklarınızı çekicem. ya ne güzel kararlar vermişken şu günleri küs geçirmesenizeeee
iki tribal bunlar ya

heeeeeeeeeeee anladım cnm
boşver hiç yakma sen onu hatta numarasını bile sil bence hiç çıkmasın karşına senin
takmıyorum zaten canım hiç bişey yapmadım , rüyamda çook saçma tuhaf bişey gördümmmmm :18::18::18:

olsun olsunnnn evde yattığın günlere sayy

heee. olsun sen burada olmadığındada o özel günlerinde falanda ben seni whatsaptan rahatsız ederimkiii hep

geçsin geçsinnnnnnn tabikideeee.... azıcık kaldı hiçbirşey ya şaka gibi iki ay bile değil neki hemen gececek..

evet tribal mribal haketti o ... ve o yanaşmadığı sürene benden zor yüz bulur ..... hatta yanaşsada bulamazz

ne gördün cnm hayır olsun anlat

tabirine baktın mı

ay kız şu umutsuz ev kadınlarında sinan varya yaseminin kocasıydı dün akşam biraz izledim de ondan herhalde ; rüyamda onla evlenmişim ama biraz daha genç hali onun , bana o kadar ilgili o kadar çok üzerime düşüyo o kadar olgun anlayışlı ki anlatamam bende nasıl mutluyum nasıl seviniyorum

:18::18: :44::44:

valla deneyeceğiz bakalım işe yarar mı
tabi evlenirsek kader kısmet herşey.... rabbim hayırlısını versin...

siz kaç yıl sevgili kaldınız .?

hadi yaa benim aklımda istanbul gibi kalmış nedenseee....:44:

1.5 yıl toplamında kaldık cnm..nasibinde varsa eni-sonu olucaktır cnm.amin Rabbim hayırlısını versin.okudukalrıma bakılırsa biraz sıkıntı var sanırım ilşkinde ..inşallah hemen geçer..bu arada siz kaç yıldı birliktesiniz eniştemiz ne iş yapıor falan filan :))

canım benımmmmmmmmm
demekkı oyle bı es hayalın var bılıncaltında belkıde onu gormussundur ınsallahta ruyandakı gıbı olur cnm mtlu musmutlu olursun

hmm kısaymış sizinkisi cnm
benımde hayalim hep sevgililik dönemini kısa tutmaktı ama kısmet bu işler ya planladığın gibi olmuyor hiçbirşey..
biz 2 yıl 1 aydır birlikteyiz cnm.istanbuldayız. ve o teknoloji alanında çalışıyor ama kendisi iş kurmaya calısıyor bi cesaret edip adam gibi bir yer bulabilirse hersey hazır ınsallah bakalım kısmet.. plan kurmak sacma gelıyor artık bana nasıl olsa kısmet neyse o oluyor planlanan hıcbırsey olmuyor :/

canım benımmmmmmmmm
demekkı oyle bı es hayalın var bılıncaltında belkıde onu gormussundur ınsallahta ruyandakı gıbı olur cnm mtlu musmutlu olursun

evet tabi hep öyle isterdim ama rüyam saçma olduuu inşallah hiç sanmıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…