evet tabi hep öyle isterdim ama rüyam saçma olduuuinşallah hiç sanmıyorum ama
rüyalar genelse değişik olurlar zaten
bende bu gece rüyamda koooooooooooocaman bir gemi kullanıyordum. sonra başka bir gemiyle çarpıştık o gemi battı benım gemime birşey olmadı falan ... değişik garip şeyler
hahah gemi haaa sürme bi daha gemi falannn
çok garip duygular içindeyimmmmm :26::26:
nasıl duygular canım
bence yavaş yaval artık alışıyorsun onsuzluğaaa :26:
üzme kendini lütfenn. çok daha mutlu olacaksınnnnnnnnnnnn inann
ya üzgün müyüm mutlu muyum bilmiyorum bi yanım çok özlerken bir yanım çok rahat ; hem çok kırgınım hemde benden yana bi şey olmadığı için vicdanım rahat :44:
hiç bişyi düşünmüyorum kiii yalnız kalmamaya çalışıyorum falan
EN ÖNEMLiside bu zaten canım
vicdanının rahat olması............ boşver vicdanın rahatsa kalan herşey mutlaka geçecektir emin ol.... sen güçlüsün. eminim istesen öylede güzel siler atarsınki.... hayatına öyle güzel devam edersinki o pişman olsada dönmezsin bence..............
inşallahhhhhhhhhh
evet öyle ama o kadar yaşanmışlık var kiii en çok ağırıma giden bu durumda olmasııı
silerim tabi bir mecburiyetim yok sonuçtaa ama madem böyle olucaktı neden 2 yıl sürdürdük madem bu saçmalıklar olucaktı başlamasaydık hiçç :44::44:
rahatsız eden sen ol mavişimmmm.heee. olsun sen burada olmadığındada o özel günlerinde falanda ben seni whatsaptan rahatsız ederimkiii hep
geçsin geçsinnnnnnn tabikideeee.... azıcık kaldı hiçbirşey ya şaka gibi iki ay bile değil nekihemen gececek..
evet tribal mribal haketti o ... ve o yanaşmadığı sürene benden zor yüz bulur ..... hatta yanaşsada bulamazz
ay kız şu umutsuz ev kadınlarında sinan varya yaseminin kocasıydı dün akşam biraz izledim de ondan herhalde ; rüyamda onla evlenmişim ama biraz daha genç hali onun , bana o kadar ilgili o kadar çok üzerime düşüyo o kadar olgun anlayışlı ki anlatamam bende nasıl mutluyum nasıl seviniyorum
:18::18: :44::44:
Evet o benim şekerim
bi ben aynıyım bide şafağımızzzBnde profilde görünce bu kim ya bnde ekli değildi ama niye çkıyo dedim :44:
Sonradan şafaktan anladım hahaha
amanda aman kim gelmiş
rahatsız eden sen ol mavişimmmm.
ebet. 60 gün değil 55
1 ay 25 gün
yanaşırsa sen yımışarsın bnce
daha neleeerrrr
bi ben aynıyım bide şafağımızzz
prfil,rütbe,herşeyi yeniledimm
kim gelmiş
bi ben aynıyım bide şafağımızzz
prfil,rütbe,herşeyi yeniledimm
kim gelmiş
yok be
aradığında ara ara espri yapıyor bakıyor ben gülmüyorum anında buzlaşıyor yine sesi...... bi gülsem hemen uğraşacakta gururuna yediremiyor kendini hatasız olarak göerdüğü için dayaklık işte tammm dayaklık:104:
evetttttt resmen çok çok az bir süre kaldıkiiiiiiiiiiiii
gelsinde önce bol bol hasret giderin sonrada hemen tanışma söz nişan falan artık bakalım
nazarlıktan sıkıldımcınımmm cınımmm nazarım boncuğum yeni bronzum gelmiş
ayyyy nazarıma boncuğuma alışmışım ya şimdi böyle bronzum yazınca başkasına yazıyormuş gibi oluyor ...
İyi yapmışsın kendime yeni bir ben lazım bende değiştircem avatarı falan da üşeniyorum
Bana slm yokmu inci hanıığğmmm
nazarlıktan sıkıldım
bronzluktan sıkılmam inş
kendini yeni baanaağğğğ alıştır.
üşencek ne var, ben avatar klasörü yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?