Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ama ama amaa bende istiyom resimm amaa ((İncim mailimi versin ordan at bana tospaamm hii olmaz mi :/

2. kez teyzoş olcan

bayrama ne kaldı ki zten. artık memlketine gitmek için şafak sayarsın
öyle cankuşum zaten şükürler olsun kocam anlayışlı dün akşam yemek yerken dedi şimdi annenin ayağı alçıda ablan hamile nasıl idare edebiliyolar mı yardıma ihtiyaçları varsa gitmek istersen anlarım seni dedi ama zaten bayrama az kaldı gitmiim şimdi bi de düğünden sonraki ilk gidişimde kocam da yanımda olsun istiyorum bi sürü salak insan var aptal saptal yorum yaparlar şimdi tek gidersem

yaz kızzz sefan olsunnn

ohhh ohhh maşallah yapar tabi en mutlu gününüzzzz

evini de çekip koysaydın ya görürdükkkk

sana hayırlı olsuna gelelim bi gün morincimlee dimi kız moriii
çekerim onu da canım ama canlı canlı görmenizi de beklerim yani sen de mi avrupa tarafındasın kuzum? evimin salonu size bi ara gösterdiğim koltuk gibi avangarrt oldu yatak odam beyaz ağırlıklı oturma odamdan çok salonu kullanıyoruz akşamları

tosbağam, dans müziğiniz neydiiii
nilüfer- ta uzak yollardan KOŞTUM GELDİM SENİN KOLLARINA çok mıy mıy değil güzeldi

Galiba eylül e destan yazıyor :18::18::18:

yok kız ustumu değiştim dışarı çıkıyorum bi kargomuz vardı evde yoktum diye başka bi yere bıraktırmış aşkım ordan gidip alıcam eve yakın bi yer du bakalım bulabilecek miyim

Şarkı güzelmiş. cuk oturmuş dur aklıma getirdin dinliyim. habire firuzeyi dön başa dinliip duruyodum

kaybolma İstanbooollllarda

gelmek istiyoruz canımmm evet sen nerde oturuyosun semt

hımmm demek öyle neden salonu kullanıyosunuzzz bakiyimmmm

Yaaa ben geldim hepiniz dagildiniz
Nereye gittinizzzz....
Bende resim istiyomm amaa (

Kuzularimmmm alinti yapinca daha bi donuyo boyle cvp vereyimmmNazarima bronzluk gelmiiiiiisss :))Yakisirr arkadasimaa yepyenu bir sen olmussunnEylulummm aliyorum teker teker haberlerinizi canimm incim sagolsunnUnutmadimm sizleri haa sakin oyle dusunmeyinnKuzumm ne diyim valla coookk zor senin icin biliyorumm Bizde giremedigim zaman icerisinde butuk kavga ettik Nasil yipraniyo insan cok iyi biliyorumm ama uzulmemeye caliss sen cooookk seviyodun ama kiymetini bilemedi hic ne senin nede askinin..Kaybeden kendisi zaten senin alnin acik sakin seni suclasa bile kulak asma dediklerine kendisini anlatiyodur o sana...uzulne hic emi tatlimm

Teşekkür ederim canım, gelsin şu şarjın artık, aramıza dön, bak toplanıyoruz yavaş yavaş

Aşk olsun bizi görmüyor musuuuun
Canim telefondan baya agir oluyo kusura bakmayasan gormemisem :))Nasil keyiflerr bakalimmSarjimi tamir etmislerr sonundaa hafta sonu gidip alcamm pazar aksamdan itibarende damlucam yine buraya insallah

evet öyle kuzum hayırlısı dediğin gibi üzülüyorum ama yapacak bişey yok alnım ak benim o kaybetti tabi çok çabaladım ama olmadı işte böyle olması üzücü tabi ama ben bişey yapmadım sonuçta haketmedim de bunu , inşallah o da yaşar aynılarnı o zaman anlar kıymeyimi ama geç olurrrr

siz neden büyük kavga ettiniz ne olduu :44:

ne zaman gelicen ortamlaraaa

Teşekkür ederim canım, gelsin şu şarjın artık, aramıza dön, bak toplanıyoruz yavaş yavaş
Amaaaannn paragraf gibi alt alta yazdimm bole eklentili cikmiss pffff...Canim tamir etmisler pazar aksamindan itibaren bende olcak artikkİnsallah adam akilli yapmislardirda geri cevirme zorunda kalmamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…