Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Canim telefondan baya agir oluyo kusura bakmayasan gormemisem :))Nasil keyiflerr bakalimmSarjimi tamir etmislerr sonundaa hafta sonu gidip alcamm pazar aksamdan itibarende damlucam yine buraya insallah

Kaçırmışım orayı, niye kavga ettiniz ki :26: nasıl aranız şimdi?

Şarkı güzelmiş. cuk oturmuş dur aklıma getirdin dinliyim. habire firuzeyi dön başa dinliip duruyodum

kaybolma İstanbooollllarda
gittim geldim bile kız ama paketi açmayı unuttum bi güzelde kuruldum üşeniyorum kalkmaya kocam bu sıra tarıma merak salmış durumda bi sürü bilmedğim onun da bilmediği internette gördüğü sebze meyve tohumları toprak ıvır zıvır sipariş etmiş dün de geldi bi koli apartmanımızın her dairesine ayrılmış belli bi m2 bahçe alanı var oraya ekecekmiş dün çilek ekti kara lahana ıspanak kıvırcık pırasa ekti adam mimar binalardan sıkıldı toprağa verdi kendini çok anlarmış gibi

gelmek istiyoruz canımmm evet sen nerde oturuyosun semt

hımmm demek öyle neden salonu kullanıyosunuzzz bakiyimmmm
tv miz şu an salonda kız tv hep açık ama hıç izlemiyorum gündüzleri sorunlu muyum neyim oturma odamıza küçük bi tane alıcaz kışa doğru sonra kullanırız artık. kuzum ümraniyede oturuyoruz biz adresi verince bulmanız kolay diğer apartmanlardan çok farklı dış görünüşü hemen seçiliyo

Yaaa ben geldim hepiniz dagildiniz
Nereye gittinizzzz....
Bende resim istiyomm amaa (

kız pazar gününü bekle maille uğraştırma beni şimdi buraya yuklemedim iki saat uğraşıyom diye ama bi tane gönderirim istersen pazar günüde bakarsın hepsine

Pazar aksami sarjimi alicam canimm...Oyle canimm sen bir kere bir sans verdin...degerini bilemedi kendi etti kendi bulduu...Ooo canim uzun hikaye valla ama ben geceler boyu 1 hafta hep agladim fln o gitti kendini icki masalarinda dagitti...Allaha sukur simdi cok iyiyiz bulusmak icin tarih alarliyoruzzz

ay ne güzel bişilerle uğraşıyo adamceeğiz. sana ne zararı var. bahçen bomboş olacağına bi kaç bitki yetişsin fena mı. hep senle mi ilgilenceeeek aaaaa

biraz uzakkkk tamam gelicez inşallah bir gün biraz daha zaman geçsinn deee

tv ye vakit yok tabiiiiii
aaaa neden ama şarjını al da detaylıca anlatırsın ne olduğunu canımmm

neyseki şimdi düzelmişsiniz iyi bari bir daha böyle şeyler yaşamayın inşallahhh

evet canım kendi kaybettii yazık oldu 2 yılımaaa kısmet işteee

ay ne güzel bişilerle uğraşıyo adamceeğiz. sana ne zararı var. bahçen bomboş olacağına bi kaç bitki yetişsin fena mı. hep senle mi ilgilenceeeek aaaaa

kız uğraşsın da balkonumu işgal etmesin küçük küçük fideler için saksılar almış ben dün hürremi izlerken o tohumları ekmiş hemde balkonda ben de zannediyorum ki bana çay hazırlıyo baktım geç kaldı bi bakıyim dedim elleri toprak içinde sabah hepsi indirttim bahçede yapsın ne yapacaksa evde fide yetiştirmek de neymiş

tamam canım inşallah beklicem kız gündüz izleyemiyorum diyorum yalnız başıma ne yapıcam

tamam canım inşallah beklicem kız gündüz izleyemiyorum diyorum yalnız başıma ne yapıcam

kız gündüz de ev işlerinden vakit olmaz diyorum yaniii

inşallah canımm bizi bekle ama öyle hemen bebek yapma önce evin hayırlı olsuna sonra bebeğe gelicez ikisini birden yaptırtma bize

hahahah bide çay mı bekliyosun.

suratımda sana karşı hep ''bu ifade var ya neden kiiii

Kaçırmışım orayı, niye kavga ettiniz ki :26: nasıl aranız şimdi?
Ozet geceyim ozm hemencik...Askim bana supriz hazirliyomus yanima gelcekmis benden habersiz pasaport cikarttirmis vize icinde davet gerekiyo bana caktirmicak tabi olayi burda okuyan bi arkadasina davet ettirip kendini pat diye onume cikacakmiss...Neyse iste bi gun ben tripliydim azcik buna hastaydimda ilgi bekledim iste..Askimda bana suprizi soylicekmis ama ne oldugun caktirmadi..Bana dedi sana birsey soylim mi soyle dedim yok vazgectim dedi flnsonra tekrar sor soylim ozm dedi...bendede film koptu benim ustumden ego tatmini mi yapiyon sen diye vee benimde agzimdan cikiverdii soylemiyosan eger Allahta beni degil sacimin telini bile gormeyi nasip etmesin dedim... Vaayyy sen misin bunu soyleyen adam cikti whattan yaziyom ediyom cvp yok ariyorum yok bende kizdim bitti boyle iliski istemiyorum ben dedim..ertesi gun kalkmis sabahtan beri butun gun icmiss ben aradim hala cvp yok abisine yazdim artik son care...sobra konusmaya basladik ama 1 hafta sogukluk vardi hep...Boyle iste canimm

azcık sana şımarmak istemiş aslında canım, keşke öyle demeseydin :26:

neyse barışmışsınız, unutun gitsin, hep iyi olun, gülün, sizeeee hepimizde mutluluk yakışırrr

Nihahah ikisininde azmine hayranım.

hatta seninde.

geriden gelip herkesi alıntılaman yok mu delisinizzzzz

maaşşallah pskom tel.den bile upuzun yazar , maaşşallah. devam pisko

ahahah evet morinciminde geçmişe cevap vermesi varrr ben çok üşeniyorum kız geçmiş sayfaya cevap yazmaya

moriii evet ümraniyeymiş gideriz inşallah

bina eşinin eseri mi yoksa kuzum

kız gündüz de ev işlerinden vakit olmaz diyorum yaniii

inşallah canımm bizi bekle ama öyle hemen bebek yapma önce evin hayırlı olsuna sonra bebeğe gelicez ikisini birden yaptırtma bize
kız bebiş olsun da beş on kez gelin nolcek bak mesela bugun uyumadım kocişim gittikten sonra işlerimi yaptım erkenden bitti geldim size ama uyuyunca zaman kalmıyo cidden. şimdi esra erol başladı atv deyken daha eğlenceliydi sanki iş dönüşü sonuna denk gelirdim bakardım biraz şimdi biraz soğuk geliyo ama bende evde ses olsun diye açıyorum işte

hahahah bide çay mı bekliyosun.

suratımda sana karşı hep ''bu ifade var ya neden kiiii

beklerim anacım niye beklemiyim benimki sever mutfağa girmeyi. bak mesela bi hafta izinliydi ya evimize gelince beraber yaptık yemekleri hatta bi sebze çorbası yapmışız dehşetül vahşet oldu doyamadım hafif acı da oldu ohh canım çekti bi daha sonra uyanamadım ben bi ara sabah baktım o hazırlamış kahvaltıyı uyandırıyo beni bazende bi üşengeçiği tutar masadan tabğını bile kaldırmaz

belki de ben bu çirkin şeyi çok kullandığımdandır en sevdiğim smiley bu daaaa

ahahah evet morinciminde geçmişe cevap vermesi varrr ben çok üşeniyorum kız geçmiş sayfaya cevap yazmaya

moriii evet ümraniyeymiş gideriz inşallah

Aslında en doğrusunu yapıyo biliyo musun?

Öbür türlü kendini kaale alınmamış hissedebilir yani insan

Üşengeçlikten değil benim ki, konu başka yere kayınca tekrar aynı konuyu gündeme getirmemek için yazmıyorum bazen

Bi uste yazdim canimm kusuruma bakma...

o zaman bundan sonra erkenden kalk gelll bizeee

inşallah olur canımm ama biraz evliliğin tadını çıkar kızz ne acele ediyosunnn

esra erol a uyuz oluyorummmm , ama evet fox a hiç uymadı atv de daha iyiydiii

bende bu ifadeyi pek sevmem çirkin evettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…