Canim telefondan baya agir oluyo kusura bakmayasan gormemisem :))Nasil keyiflerr bakalimmSarjimi tamir etmislerr sonundaa hafta sonu gidip alcamm pazar aksamdan itibarende damlucam yine buraya insallah
gittim geldim bile kız ama paketi açmayı unuttum bi güzelde kuruldum üşeniyorum kalkmayaŞarkı güzelmiş. cuk oturmuşdur aklıma getirdin dinliyim. habire firuzeyi dön başa dinliip duruyodum
kaybolma İstanbooollllarda
tv miz şu an salondagelmek istiyoruz canımmmevet sen nerde oturuyosun semt
hımmm demek öyle neden salonu kullanıyosunuzzz bakiyimmmm
Yaaa ben geldim hepiniz dagildiniz
Nereye gittinizzzz....
Bende resim istiyomm amaa(
Pazar aksami sarjimi alicam canimm...Oyle canimm sen bir kere bir sans verdin...degerini bilemedi kendi etti kendi bulduu...Ooo canim uzun hikaye valla ama ben geceler boyu 1 hafta hep agladim fln o gitti kendini icki masalarinda dagitti...Allaha sukur simdi cok iyiyiz bulusmak icin tarih alarliyoruzzzevet öyle kuzum hayırlısı dediğin gibi üzülüyorum ama yapacak bişey yok alnım ak benim o kaybetti tabi çok çabaladım ama olmadı işteböyle olması üzücü tabi ama ben bişey yapmadım sonuçta haketmedim de bunu , inşallah o da yaşar aynılarnı o zaman anlar kıymeyimi ama geç olurrrr siz neden büyük kavga ettiniz ne olduu :44:ne zaman gelicen ortamlaraaa
gittim geldim bile kız ama paketi açmayı unuttum bi güzelde kuruldum üşeniyorum kalkmayakocam bu sıra tarıma merak salmış durumda bi sürü bilmedğim onun da bilmediği internette gördüğü sebze meyve tohumları toprak ıvır zıvır sipariş etmiş dün de geldi bi koli apartmanımızın her dairesine ayrılmış belli bi m2 bahçe alanı var oraya ekecekmiş dün çilek ekti kara lahana ıspanak kıvırcık pırasa ekti adam mimar binalardan sıkıldı toprağa verdi kendini çok anlarmış gibi
biraz uzakkkkgittim geldim bile kız ama paketi açmayı unuttum bi güzelde kuruldum üşeniyorum kalkmayakocam bu sıra tarıma merak salmış durumda bi sürü bilmedğim onun da bilmediği internette gördüğü sebze meyve tohumları toprak ıvır zıvır sipariş etmiş dün de geldi bi koli apartmanımızın her dairesine ayrılmış belli bi m2 bahçe alanı var oraya ekecekmiş dün çilek ekti kara lahana ıspanak kıvırcık pırasa ekti adam mimar binalardan sıkıldı toprağa verdi kendini çok anlarmış gibi
tv miz şu an salondakız tv hep açık ama hıç izlemiyorum gündüzleri sorunlu muyum neyim oturma odamıza küçük bi tane alıcaz kışa doğru sonra kullanırız artık. kuzum ümraniyede oturuyoruz biz adresi verince bulmanız kolay diğer apartmanlardan çok farklı dış görünüşü hemen seçiliyo
kız pazar gününü bekle maille uğraştırma beni şimdi buraya yuklemedim iki saat uğraşıyom diyeama bi tane gönderirim istersen pazar günüde bakarsın hepsine
aaaa neden ama şarjını al da detaylıca anlatırsın ne olduğunu canımmmPazar aksami sarjimi alicam canimm...Oyle canimm sen bir kere bir sans verdin...degerini bilemedi kendi etti kendi bulduu...Ooo canim uzun hikaye valla ama ben geceler boyu 1 hafta hep agladim fln o gitti kendini icki masalarinda dagitti...Allaha sukur simdi cok iyiyiz bulusmak icin tarih alarliyoruzzz
ay ne güzel bişilerle uğraşıyo adamceeğiz. sana ne zararı var. bahçen bomboş olacağına bi kaç bitki yetişsin fena mı. hep senle mi ilgilenceeeek aaaaa
biraz uzakkkktamam gelicez inşallah bir gün biraz daha zaman geçsinn deee
tv ye vakit yok tabiiiiii
aaaa neden ama şarjını al da detaylıca anlatırsın ne olduğunu canımmm
neyseki şimdi düzelmişsiniz iyi bari bir daha böyle şeyler yaşamayın inşallahhh
evet canım kendi kaybettii yazık oldu 2 yılımaaa kısmet işteee
tamam canım inşallah beklicemkız gündüz izleyemiyorum diyorum yalnız başıma ne yapıcam
kız uğraşsın da balkonumu işgal etmesin küçük küçük fideler için saksılar almış ben dün hürremi izlerken o tohumları ekmiş hemde balkonda ben de zannediyorum ki bana çay hazırlıyobaktım geç kaldı bi bakıyim dedim elleri toprak içinde sabah hepsi indirttim bahçede yapsın ne yapacaksa evde fide yetiştirmek de neymiş
Ozet geceyim ozm hemencik...Askim bana supriz hazirliyomus yanima gelcekmis benden habersiz pasaport cikarttirmis vize icinde davet gerekiyo bana caktirmicak tabi olayi burda okuyan bi arkadasina davet ettirip kendini pat diye onume cikacakmiss...Neyse iste bi gun ben tripliydim azcik buna hastaydimda ilgi bekledim iste..Askimda bana suprizi soylicekmis ama ne oldugun caktirmadi..Bana dedi sana birsey soylim mi soyle dedim yok vazgectim dedi flnsonra tekrar sor soylim ozm dedi...bendede film koptu benim ustumden ego tatmini mi yapiyon sen diye vee benimde agzimdan cikiverdii soylemiyosan eger Allahta beni degil sacimin telini bile gormeyi nasip etmesin dedim... Vaayyy sen misin bunu soyleyen adam cikti whattan yaziyom ediyom cvp yok ariyorum yok bende kizdim bitti boyle iliski istemiyorum ben dedim..ertesi gun kalkmis sabahtan beri butun gun icmiss ben aradim hala cvp yok abisine yazdim artik son care...sobra konusmaya basladik ama 1 hafta sogukluk vardi hep...Boyle iste canimmKaçırmışım orayı, niye kavga ettiniz ki :26: nasıl aranız şimdi?
Ozet geceyim ozm hemencik...Askim bana supriz hazirliyomus yanima gelcekmis benden habersiz pasaport cikarttirmis vize icinde davet gerekiyo bana caktirmicak tabi olayi burda okuyan bi arkadasina davet ettirip kendini pat diye onume cikacakmiss...Neyse iste bi gun ben tripliydim azcik buna hastaydimda ilgi bekledim iste..Askimda bana suprizi soylicekmis ama ne oldugun caktirmadi..Bana dedi sana birsey soylim mi soyle dedim yok vazgectim dedi flnsonra tekrar sor soylim ozm dedi...bendede film koptu benim ustumden ego tatmini mi yapiyon sen diye vee benimde agzimdan cikiverdii soylemiyosan eger Allahta beni degil sacimin telini bile gormeyi nasip etmesin dedim... Vaayyy sen misin bunu soyleyen adam cikti whattan yaziyom ediyom cvp yok ariyorum yok bende kizdim bitti boyle iliski istemiyorum ben dedim..ertesi gun kalkmis sabahtan beri butun gun icmiss ben aradim hala cvp yok abisine yazdim artik son care...sobra konusmaya basladik ama 1 hafta sogukluk vardi hep...Boyle iste canimm
karşıda oturuyo sanırsam ama olsunn yaaa gidelimmmm
ahahaaha bencedeee öyle hissediyorum pişman edecek bni söyledğimie :18:
tosbağanın defalarca paragraf paragraf yazdığına şahit oldum. yapar valla
birde pisko
Nihahahikisininde azmine hayranım.
hatta seninde.
geriden gelip herkesi alıntılaman yok mudelisinizzzzz
maaşşallah pskom tel.den bile upuzun yazar , maaşşallah. devam pisko
gittim geldim bile kız ama paketi açmayı unuttum bi güzelde kuruldum üşeniyorum kalkmayakocam bu sıra tarıma merak salmış durumda bi sürü bilmedğim onun da bilmediği internette gördüğü sebze meyve tohumları toprak ıvır zıvır sipariş etmiş dün de geldi bi koli apartmanımızın her dairesine ayrılmış belli bi m2 bahçe alanı var oraya ekecekmiş dün çilek ekti kara lahana ıspanak kıvırcık pırasa ekti adam mimar binalardan sıkıldı toprağa verdi kendini çok anlarmış gibi
tv miz şu an salondakız tv hep açık ama hıç izlemiyorum gündüzleri sorunlu muyum neyim oturma odamıza küçük bi tane alıcaz kışa doğru sonra kullanırız artık. kuzum ümraniyede oturuyoruz biz adresi verince bulmanız kolay diğer apartmanlardan çok farklı dış görünüşü hemen seçiliyo
kız pazar gününü bekle maille uğraştırma beni şimdi buraya yuklemedim iki saat uğraşıyom diyeama bi tane gönderirim istersen pazar günüde bakarsın hepsine
kız bebiş olsun da beş on kez gelin nolcek
kız gündüz de ev işlerinden vakit olmaz diyorum yaniii
inşallah canımm bizi bekle ama öyle hemen bebek yapma önce evin hayırlı olsuna sonra bebeğe gelicez ikisini birden yaptırtma bize
hahahahbide çay mı bekliyosun.
suratımda sana karşı hep ''bu ifade var ya neden kiiii
ahahah evet morinciminde geçmişe cevap vermesi varrr ben çok üşeniyorum kız geçmiş sayfaya cevap yazmaya
moriii evet ümraniyeymiş gideriz inşallah
Bi uste yazdim canimm kusuruma bakma...biraz uzakkkktamam gelicez inşallah bir gün biraz daha zaman geçsinn deee tv ye vakit yok tabiiiiii aaaa neden ama şarjını al da detaylıca anlatırsın ne olduğunu canımmm Gneyseki şimdi düzelmişsiniz iyi bari bir daha böyle şeyler yaşamayın inşallahhh evet canım kendi kaybettii yazık oldu 2 yılımaaa kısmet işteee
kız bebiş olsun da beş on kez gelin nolcekbak mesela bugun uyumadım kocişim gittikten sonra işlerimi yaptım erkenden bitti geldim size ama uyuyunca zaman kalmıy o cidden. şimdi esra erol başladı atv deyken daha eğlenceliydi sanki iş dönüşü sonuna denk gelirdim bakardım biraz şimdi biraz soğuk geliyo ama bende evde ses olsun diye açıyorum işte
beklerim anacım niye beklemiyimbenimki sever mutfağa girmeyi. bak mesela bi hafta izinliydi ya evimize gelince beraber yaptık yemekleri hatta bi sebze çorbası yapmışız dehşetül vahşet oldu doyamadım hafif acı da oldu ohh canım çekti bi daha sonra uyanamadım ben bi ara sabah baktım o hazırlamış kahvaltıyı uyandırıyo beni bazende bi üşengeçiği tutar masadan tabğını bile kaldırmaz
belki de ben bu çirkin şeyi çok kullandığımdandıren sevdiğim smiley bu daaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?