Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Cıks. biraz cin fikirli olduğumuzdan ve kafa aynı şeylere çalıştığından dolayı ciciiimmm

vayysss, demek kahvaltılarda hazılanıyor he.

cicim aylarından mı ki

biliyorum sanki öyle oluyo gibi ama senin dediğinde doğru bakıyosun konunun üstünden 50 konu geçmiş cevap yazsam ne olacak gibi bişey oluyo
Bi uste yazdim canimm kusuruma bakma...

okudum canımmm o da öyle bir tepki beklemiyodu demek olsun en azındn şimdi düzellttiniz arayııı sert çıkma sende öyle bi dahaaa

azcık sana şımarmak istemiş aslında canım, keşke öyle demeseydin :26:neyse barışmışsınız, unutun gitsin, hep iyi olun, gülün, sizeeee hepimizde mutluluk yakışırrr
Oyleymis canim ama gec fark ettimm :))Neyseki simdi simartiyorumm napalimmGec olsun guc olmasinn :)))

Cıks. biraz cin fikirli olduğumuzdan ve kafa aynı şeylere çalıştığından dolayı ciciiimmm

vayysss, demek kahvaltılarda hazılanıyor he.

cicim aylarından mı ki

olabiler hazırlıyo valla canımcım belki şimdi tazeciğiz diyedir ama diyo inşallah hep böyle ilk günkü gibi kalırız bu birazcık da bizim elimizde

o zaman hayırlı olsun
Ben ne çok topiğe yazdım bugün böyle

aynen neyse olsun morincimide böyle kabul edelim
Oyleymis canim ama gec fark ettimm :))Neyseki simdi simartiyorumm napalimmGec olsun guc olmasinn :)))
aynen öyle bebeğim , olsun, arada olur öyle eyler :):):)
olabiler hazırlıyo valla canımcım belki şimdi tazeciğiz diyedir ama diyo inşallah hep böyle ilk günkü gibi kalırız bu birazcık da bizim elimizde
aşkınız hep böyle devam etsin
o zaman hayırlı olsun
Ben ne çok topiğe yazdım bugün böyle

Aleyküm selam

Nihahah ikisininde azmine hayranım.hatta seninde.geriden gelip herkesi alıntılaman yok mu delisinizzzzz maaşşallah pskom tel.den bile upuzun yazar , maaşşallah. devam pisko
Hehehe:)))) Ozlediiimmm kiii sizleriiii Birde incime yazdigimm mailler vaaaarr :))))Paragraff paragrafff :)) diyom bu kiz bikmadi mi acabaa Seviyorumm sizlerii coooookkkk... Tospamaa sira gelemedi bi turlu yazcam yazcam diyom baska bi yoruma cvp veriyorum pek...Tatlimm ben sana mailimi verimm bitanecik at barii catlarim kiii meraktann yoksa pazara kadarrr:/...Mende gelmek istiyom amaaaaa evinee ( nasil olcak kiii

Nihahah ikisininde azmine hayranım.

hatta seninde.

geriden gelip herkesi alıntılaman yok mu delisinizzzzz

maaşşallah pskom tel.den bile upuzun yazar , maaşşallah. devam pisko

evet benım piskopatlığım uzun yazmak değil geriden gelmek

ahahah evet morinciminde geçmişe cevap vermesi varrr ben çok üşeniyorum kız geçmiş sayfaya cevap yazmaya

moriii evet ümraniyeymiş gideriz inşallah

niye üşenecekmişim ............. üşenmek diye bir kelime benım lügatıma ayda yılda bir girer oda keyiften. canım üşenmek isterse

bencede gidelim kuzum çok merak ediyorum bırak fotoyu falan canlı canlı görelim davetimizide aldık

Ben gidiyorummmm görüşürüzzzz
görüşürüzzzz, yine bekleriiizzz
Sende özletmiştin kendini bitabenem, uzun uzun yorumlarını özlemiştiikkk

pazartesiden itibaren dahada güzell olacak buralar, hissediyorum

evet benım piskopatlığım uzun yazmak değil geriden gelmek

hepimizin var bişeyleri işte.

benim yok ki yok yok yokkkk

şimdi degil zaten yavrum bikaç ay daha bebişe beklicez çirkin mirkin ama seviyorum valla ben can sıkıntısı benimkisi kuzum
aynen öyle bebeğim , olsun, arada olur öyle eyler :):):)

aşkınız hep böyle devam etsin

Aleyküm selam [/QUOTE]

inş balum

ivettttt aynen öyle eşim diye demiyorum çok güzel bina yapar varsa boş arsanız kat karşılığı değerlendiririz kocama iş paslıyım burdanda

hadi cınımmmmmmmmm

bizim değilde benimkinin bir arsası var küçükçekmecede göle karşı kocaman çok güzel bir arsa ama nasıl değerlendireceklerini bilemiyorlar birtürlü :/
etrafına çok güzel villalar yapılmış diye satmayada kıyamıyorlar boş boş duruyor öyle.
söyliyimde bizimkiler bir görüşsünler bu konuyu

olsun ya ben yınede söyleyecek sözüm varsa yazarım sizene alalalala

Hehehe:)))Bekle bizi pazartesiiiiii :))Gorusuruzz eylulcan :) iyi bak kendine

bencede bu sizin elinizde canım
ay ne güzel yaaaaaaaa. maşallah size.... hep böyle kalınnnn işallaaaa

sen herrr sabah işe gitmeden kahvaltı hazırlıyor musun eşine....

uff bende çalışmak istemem sadece evimle meşkul olmak isterim evlenince yaaa :26:

hoooofff bende!

ama o işe giderken uyanmak istemem heralde, beneeneee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…