kız bebiş olsun da beş on kez gelin nolcekbak mesela bugun uyumadım kocişim gittikten sonra işlerimi yaptım erkenden bitti geldim size ama uyuyunca zaman kalmıy o cidden. şimdi esra erol başladı atv deyken daha eğlenceliydi sanki iş dönüşü sonuna denk gelirdim bakardım biraz şimdi biraz soğuk geliyo ama bende evde ses olsun diye açıyorum işte
beklerim anacım niye beklemiyimbenimki sever mutfağa girmeyi. bak mesela bi hafta izinliydi ya evimize gelince beraber yaptık yemekleri hatta bi sebze çorbası yapmışız dehşetül vahşet oldu doyamadım hafif acı da oldu ohh canım çekti bi daha sonra uyanamadım ben bi ara sabah baktım o hazırlamış kahvaltıyı uyandırıyo beni bazende bi üşengeçiği tutar masadan tabğını bile kaldırmaz
belki de ben bu çirkin şeyi çok kullandığımdandıren sevdiğim smiley bu daaaa
bina eşinin eseri mi yoksa kuzum
biliyorumAslında en doğrusunu yapıyo biliyo musun?
Öbür türlü kendini kaale alınmamış hissedebilir yani insan
Üşengeçlikten değil benim ki, konu başka yere kayınca tekrar aynı konuyu gündeme getirmemek için yazmıyorum bazen
Bi uste yazdim canimm kusuruma bakma...
Oyleymis canim ama gec fark ettimm :))Neyseki simdi simartiyorumm napalimmGec olsun guc olmasinn :)))azcık sana şımarmak istemiş aslında canım, keşke öyle demeseydin :26:neyse barışmışsınız, unutun gitsin, hep iyi olun, gülün, sizeeee hepimizde mutluluk yakışırrr
Cıks. biraz cin fikirli olduğumuzdan ve kafa aynı şeylere çalıştığından dolayı ciciiimmm
vayysss, demek kahvaltılarda hazılanıyor he.
cicim aylarından mı ki
aynen
biliyorumsanki öyle oluyo gibi ama senin dediğinde doğru bakıyosun konunun üstünden 50 konu geçmiş cevap yazsam ne olacak gibi bişey oluyo
okudum canımmm o da öyle bir tepki beklemiyodu demek olsun en azındn şimdi düzellttiniz arayııısert çıkma sende öyle bi dahaaa
aynen öyle bebeğim , olsun, arada olur öyle eyler :):):)Oyleymis canim ama gec fark ettimm :))Neyseki simdi simartiyorumm napalimmGec olsun guc olmasinn :)))
aşkınız hep böyle devam etsinolabilerhazırlıyo valla canımcım belki şimdi tazeciğiz diyedir ama diyo inşallah hep böyle ilk günkü gibi kalırız bu birazcık da bizim elimizde
o zaman hayırlı olsun
Ben ne çok topiğe yazdım bugün böyle
o zaman hayırlı olsun
Ben ne çok topiğe yazdım bugün böyle
birde pisko
Hehehe:)))) Ozlediiimmm kiii sizleriiii Birde incime yazdigimm mailler vaaaarr :))))Paragraff paragrafff :)) diyom bu kiz bikmadi mi acabaaNihahahikisininde azmine hayranım.hatta seninde.geriden gelip herkesi alıntılaman yok mu delisinizzzzz maaşşallah pskom tel.den bile upuzun yazar , maaşşallah. devam pisko
Nihahahikisininde azmine hayranım.
hatta seninde.
geriden gelip herkesi alıntılaman yok mudelisinizzzzz
maaşşallah pskom tel.den bile upuzun yazar , maaşşallah. devam pisko
ahahah evet morinciminde geçmişe cevap vermesi varrr ben çok üşeniyorum kız geçmiş sayfaya cevap yazmaya
moriii evet ümraniyeymiş gideriz inşallah
görüşürüzzzz, yine bekleriiizzzBen gidiyorummmm görüşürüzzzz
Sende özletmiştin kendini bitabenem, uzun uzun yorumlarını özlemiştiikkkHehehe:)))) Ozlediiimmm kiii sizleriiii Birde incime yazdigimm mailler vaaaarr :))))Paragraff paragrafff :)) diyom bu kiz bikmadi mi acabaaSeviyorumm sizlerii coooookkkk ... Tospamaa sira gelemedi bi turlu yazcam yazcam diyom baska bi yoruma cvp veriyorum pek...Tatlimm ben sana mailimi verimm bitanecik at barii catlarim kiii meraktann yoksa pazara kadarrr:/...Mende gelmek istiyom amaaaaa evinee ( nasil olcak kiii
evet benım piskopatlığım uzun yazmak değil geriden gelmek
şimdi degil zaten yavrum bikaç ay daha bebişe beklicez
o zaman bundan sonra erkenden kalk gelll bizeee
inşallah olur canımm ama biraz evliliğin tadını çıkar kızz ne acele ediyosunnn
esra erol a uyuz oluyorummmm, ama evet fox a hiç uymadı atv de daha iyiydiii
bende bu ifadeyi pek sevmem çirkin evettt
ivettttt aynen öyleeşim diye demiyorum çok güzel bina yapar varsa boş arsanız kat karşılığı değerlendiririz kocama iş paslıyım burdanda
biliyorumsanki öyle oluyo gibi ama senin dediğinde doğru bakıyosun konunun üstünden 50 konu geçmiş cevap yazsam ne olacak gibi bişey oluyo
okudum canımmm o da öyle bir tepki beklemiyodu demek olsun en azındn şimdi düzellttiniz arayııısert çıkma sende öyle bi dahaaa
Hehehe:)))Bekle bizi pazartesiiiiii :))Gorusuruzz eylulcan :) iyi bak kendinegörüşürüzzzz, yine bekleriiizzzSende özletmiştin kendini bitabenem, uzun uzun yorumlarını özlemiştiikkk pazartesiden itibaren dahada güzell olacak buralar, hissediyorum hepimizin var bişeyleri işte.benim yok ki yok yok yokkkk
olabilerhazırlıyo valla canımcım belki şimdi tazeciğiz diyedir ama diyo inşallah hep böyle ilk günkü gibi kalırız bu birazcık da bizim elimizde
bencede bu sizin elinizde canım
ay ne güzel yaaaaaaaa. maşallah size.... hep böyle kalınnnn işallaaaa
sen herrr sabah işe gitmeden kahvaltı hazırlıyor musun eşine....
uff bende çalışmak istemem sadece evimle meşkul olmak isterim evlenince yaaa :26:
aynenneyse olsun morincimide böyle kabul edelim
aynen öyle bebeğim , olsun, arada olur öyle eyler :):):)
aşkınız hep böyle devam etsin
Aleyküm selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?