Saat 5:30
Mesai biter BronZZ giderrr.
Seviyorum sizi.
Hayırlı akşamlar pampişlerim.
Kafanıza tokadan başka bişi takmayıın
Bu şarkıda size gelsin....
Bendeniz Satmışım - YouTube[/QUOlokunTE]
güle güle lokum yarın görüşmek üzerebi gün daha bitti bak eridi şafakkkkkkkkkk
yok tatlım hiç bakmadım bi sürü bildirim geliyo ama mesaj alıntısı sandıydım dur bakam:26:Tospaaaammm mesajimi gordun mu tatlimmm??
sevince böyle oluyormuş bebeğim sen de öyle olacaksındır muhtemelenama ama sen çok tatlısın yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne güzel bir aşkkk
İviittt :))) duvara asip tozlandikca ustunu silivercem nihahadeli bu çocuk valla deli niye o kadar kafa patlaıyosun doktor diplomasını alıp duvara asmak için mi
Psikopatim beeeeennnn :))))hepinizzz gidiyosunuzz mesai bitti benimki hala bankadaaa poffff...aksam diyorumm sana guvenmesem dicem ki kesin bu adam bi kizla fingirdiyo o da diyo bankayla fingirdiyomm :)))) hep gec geliyoo yaaa ne yapiyosa bukadarrrsen doktor olacaksın..................... olurmu hiç öyle şeyyy
Saat 5:30
Mesai biter BronZZ giderrr.
Seviyorum sizi.
Hayırlı akşamlar pampişlerim.
Kafanıza tokadan başka bişi takmayıın
Bu şarkıda size gelsin....
Bendeniz Satmışım - YouTube[/QUOlokunTE]
güle güle lokum yarın görüşmek üzerebi gün daha bitti bak eridi şafakkkkkkkkkk
yok tatlım hiç bakmadım bi sürü bildirim geliyo ama mesaj alıntısı sandıydım dur bakam:26:
sevince böyle oluyormuş bebeğim sen de öyle olacaksındır muhtemelen
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Psikopatim beeeeennnn :))))hepinizzz gidiyosunuzz mesai bitti benimki hala bankadaaa poffff...aksam diyorumm sana guvenmesem dicem ki kesin bu adam bi kizla fingirdiyo o da diyo bankayla fingirdiyomm :)))) hep gec geliyoo yaaa ne yapiyosa bukadarrr
İviittt :))) duvara asip tozlandikca ustunu silivercem nihahakizzz kv bile kucuk oglun ne zaman evlenecek dediklerinde onun sevgilisi var doktorluk okuyo diyomus sagda soldaa ahaha :))Daha vakit var diyomusss
cnm garantiydi değilmı onun bankası
o lanet banka deli gibi çalıştırır benımde arklarım vardı orada dayanamayıp çıktılar herrrrgün mesaiye kalıyorlardı bıkmışlardı
İsterse almasinnyavrum kadın seni almaya kararlı baksana alışmış bu fikre ne güzelgönderdim fotoyu bebek
İsterse almasinntinnnnn :)))oglu 3 sene oldu alali Yavruuuummm gorduuummm gorduuuuuummmm Allah mutlulugunuzu daim etsin bir yastikta kocatsin insAllahhmasallah masallahh cooookk guzelsiniz ikinizdee ve cooookk yakisiyosunuzzzz diger resimleri gormek icin coooookkkk sabirsizlaniyorummm
dimi ya oğlu istedikten sonra o kv seve seve kabul etmek zorunda kalıyo
teşekkür ederim kuzucum darısı artık senin başına inşallahben şimdi çıkıyorum bebeğim yemeği yepmaya başlıcam öpüyorum seni çok
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr
ve herkese hayırlı cumalarrr
sanada kuzummm
napıyosunnnnn
Allahımm sana geliyoruuuuuuuuuuuuuummmmm
Face i bi açtım .
A' ile yıldönümüz yazıyo. Aynenoldum.
Ve ben gene unutttummm.
Mesaj attım aşkım bugün bizim yıldönümümüzmüüüşşşşş
Onunda haberi yoktur eminim .
9 yıldır berabriz ve kutladığımız zamanlar sınırlıdır. Genelde kavgalı oluyorduk. Bu kez ayrı değiliz ama unutttuuuukkk
Allahımm sana geliyoruuuuuuuuuuuuuummmmm
Face i bi açtım .
A' ile yıldönümüz yazıyo. Aynenoldum.
Ve ben gene unutttummm.
Mesaj attım aşkım bugün bizim yıldönümümüzmüüüşşşşş
Onunda haberi yoktur eminim .
9 yıldır berabriz ve kutladığımız zamanlar sınırlıdır. Genelde kavgalı oluyorduk. Bu kez ayrı değiliz ama unutttuuuukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?