Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

deli bu çocuk valla deli niye o kadar kafa patlaıyosun doktor diplomasını alıp duvara asmak için mi
İviittt :))) duvara asip tozlandikca ustunu silivercem nihaha kizzz kv bile kucuk oglun ne zaman evlenecek dediklerinde onun sevgilisi var doktorluk okuyo diyomus sagda soldaa ahaha :))Daha vakit var diyomusss

sen doktor olacaksın..................... olurmu hiç öyle şeyyy
Psikopatim beeeeennnn :))))hepinizzz gidiyosunuzz mesai bitti benimki hala bankadaaa poffff...aksam diyorumm sana guvenmesem dicem ki kesin bu adam bi kizla fingirdiyo o da diyo bankayla fingirdiyomm :)))) hep gec geliyoo yaaa ne yapiyosa bukadarrr

Psikopatim beeeeennnn :))))hepinizzz gidiyosunuzz mesai bitti benimki hala bankadaaa poffff...aksam diyorumm sana guvenmesem dicem ki kesin bu adam bi kizla fingirdiyo o da diyo bankayla fingirdiyomm :)))) hep gec geliyoo yaaa ne yapiyosa bukadarrr

cnm garantiydi değilmı onun bankası
o lanet banka deli gibi çalıştırır benımde arklarım vardı orada dayanamayıp çıktılar herrrrgün mesaiye kalıyorlardı bıkmışlardı

İviittt :))) duvara asip tozlandikca ustunu silivercem nihaha kizzz kv bile kucuk oglun ne zaman evlenecek dediklerinde onun sevgilisi var doktorluk okuyo diyomus sagda soldaa ahaha :))Daha vakit var diyomusss

yavrum kadın seni almaya kararlı baksana alışmış bu fikre ne güzel gönderdim fotoyu bebek

cnm garantiydi değilmı onun bankası
o lanet banka deli gibi çalıştırır benımde arklarım vardı orada dayanamayıp çıktılar herrrrgün mesaiye kalıyorlardı bıkmışlardı

Eveeeetttt canimm toplanti olsun olmasin hep en erken 7 de geliyooo..aksam hatta 8:30 du daha yeni geldim dedi bana
garantiyi cok istiyodu neden illede bunu tutturdu bilmiyorum bende cok destek verdim tabiki ama mesaileri bitmiyo..pazarlari sabahin korunde atm bozuldu diye apar topar arayip evden cikarmalarr cumartesi mesaiye gidip dekont duzenlemeleeerrr offfff

yavrum kadın seni almaya kararlı baksana alışmış bu fikre ne güzel gönderdim fotoyu bebek
İsterse almasinntinnnnn :)))oglu 3 sene oldu alaliYavruuuummm gorduuummm gorduuuuuummmm Allah mutlulugunuzu daim etsin bir yastikta kocatsin insAllahhmasallah masallahh cooookk guzelsiniz ikinizdee ve cooookk yakisiyosunuzzzz diger resimleri gormek icin coooookkkk sabirsizlaniyorummm

dimi ya oğlu istedikten sonra o kv seve seve kabul etmek zorunda kalıyo
teşekkür ederim kuzucum darısı artık senin başına inşallah ben şimdi çıkıyorum bebeğim yemeği yepmaya başlıcam öpüyorum seni çok

Kolay gelsin canimm gorusmek uzereee

Allahımm sana geliyoruuuuuuuuuuuuuummmmm

Face i bi açtım .

A' ile yıldönümüz yazıyo. Aynen oldum.

Ve ben gene unutttummm.

Mesaj attım aşkım bugün bizim yıldönümümüzmüüüşşşşş

Onunda haberi yoktur eminim .

9 yıldır berabriz ve kutladığımız zamanlar sınırlıdır. Genelde kavgalı oluyorduk. Bu kez ayrı değiliz ama unutttuuuukkk

Gene günaydın demeyi unuttum

Heyecanıma ve şapşikliğime verin . Günayyydıınnnnnnnnnnnn

eneeeeeemmmmm kız nasıl unuttunnn

alllah sizi napmasınn yaaa

aaa niye sınırlı kızzz bak bu sefer kavgalı değilsiniz güzel birr mesaj atarsın sevdiceğineee

hehehehe şaşkınnnn.....
olsun ikinizde unuttuysanız sıkıntı yok hem burada değilki zaten bir kutlama vsda yapamazsınız birşey olmaz.. seneye telafi edersiniz tabi unutmazsanız ve kavgalı olmazsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…