Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

kuzucum benim eşim mimar babası da müteahhitlik yapıyor alışılmışın dışında yapıyolar binaları. betonarme değil. nevşehir tul taşını kullanıyorlar bu yüzden evler kışın sıcak yazın serin oluyo ve dış görünüş itibariyle daha farklı görünüyor diğerlerine göre. bi de ahşabı çok kullanıyorlar. ekstra ahşap işlerini yürüttükleri bi atölyeleri var binaların ahşap pencere kapı mutfak dolapları merdiven korkulukları aklına gelecek her şeyi yapıyolar. bi konuş bakalım düşünürlerse söylerim eşime irtibata geçerler.

Dur ben bi satmışım şu dünyanın anasını.. adlı parçayı dinliyim sonra size veda edeyim

ooo iyiymiş canım yaaaa..... hepsi bir arada yani

aramızdaki küslük geçsinde bunu bir konuşayım ben artık bir şekilde değerlendirsinler boş boş bi işe yaradığıda yok

kalkıyorum tabiki canım kalkmaz mıyım hatta oturuyorum eşlik bile ediyorum aslında o saatte canım pek istemiyo yemek ama yalnız başına bırakmıyorum hiç kahvaltımızı yapıyoruz bi sürü öpüyorum ceketini giydiriyorum gönderiyorum işe hatta balkona çıkıp ardından bakıyorum

Orası öylede ben tembelim biraz. Benim canım istemez kanımca.

Anneme çekmişsem eğer kalkarım
kız öyle demem valla gözümden uyku akıyo ama yine de gönlüm elvermiyo öylece gitmesine kalkıyorum hem düşünsene uyusam bi tek akşam görücem onu. böyle uyanınca sabah görmüş sevmiş oluyorum akşama kadar idare ediyorum sabahki tatlılığını hatırlayıp

Bende calismak istemiyorum evlenince desemm kafami kirarmisiniz acabaaa :18:

ooo iyiymiş canım yaaaa..... hepsi bir arada yani

aramızdaki küslük geçsinde bunu bir konuşayım ben artık bir şekilde değerlendirsinler boş boş bi işe yaradığıda yok
tamam kuzucum

Dur ben bi satmışım şu dünyanın anasını.. adlı parçayı dinliyim sonra size veda edeyim

hadi bi sat bakalım

ama ama sen çok tatlısın yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne güzel bir aşkkk

Bizim burda 'aferin kocan çalışsın sen ye ' derler hahaha şaka şaka. artık kv.ler bile gelin çalışsın istiyor

aynen yaaa
benım kv bile öylelerden

bizimkinin iki ağbisi var ikiside evli birinin eşi çalışmıyor kadın keşke oda çalışsa falan diyormuş evde boş oturmasa vs

amaaaağğğğnnnnnnnnnnnn

Saat 5:30

Mesai biter BronZZ giderrr.

Seviyorum sizi.

Hayırlı akşamlar pampişlerim.

Kafanıza tokadan başka bişi takmayıın

Bu şarkıda size gelsin....

Bendeniz Satmışım - YouTube

güle güle canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende toparlanıyorum yavaştan

çıkarım birazdannnnnnnnnnnnn
yarın haftanın en güzel günüğğğğ görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…