Olay o zaten piskom , pastanın tadını alınca 1 dilim kesmiyo
sajkdgjhsgdhagsdhgsad onlar oluuuuuuuuuuuuuuuuurrrrr kiiiiiii yemeli içmeli olmasın , çok içmek istiyosanız su içelim
ahaahahahaahahaohooooooooooooo biz bunu tartışana kadar 1001 sayfa oldu
arada kaynattın 1000 sayfayı bronzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben altın künye isterim
benim bitane vaarr
S3 mini patronum kullanıyo tatlım ona öğreticem diye sık sık kullanma şansım oldu o yüzden merakım kalmadı onda. Şimdi büyük daha büyük dahada büyüüük bi telefon istiyorumyok bebeğim daha büyük daha kaba hem ben s3 ü bile çok büyük buluyorum s3 mini kullanıyorum .bence s3 mini al tam baaağyan telefonu
tabi yine sen bilirsin ben kullanırım büyüklüğü sorun değil diyorsan al özellikleri süpermmiş duyduguma göre
GÜzel geçti tatlım çoook mutlu oldu hele o hazırladığım fotoğrafa bayıldı çok duygulandılunnaammm doğum günü nasıl geçtii tatlıımmmm
Hahahh delibenim bitane vaarr
şimdi iki olduu
ahaha ne oldiiiteker teker geliiiiiiin aloooo
S3 mini patronum kullanıyo tatlım ona öğreticem diye sık sık kullanma şansım oldu o yüzden merakım kalmadı onda. Şimdi büyük daha büyük dahada büyüüük bi telefon istiyorum
GÜzel geçti tatlım çoook mutlu oldu hele o hazırladığım fotoğrafa bayıldı çok duygulandı
Hahahh delibende ayı değil öküz var ayı benim tarzım değil
hmmm sevindim canımmm ben sana demiştim bayılacak diyeeS3 mini patronum kullanıyo tatlım ona öğreticem diye sık sık kullanma şansım oldu o yüzden merakım kalmadı onda. Şimdi büyük daha büyük dahada büyüüük bi telefon istiyorum
GÜzel geçti tatlım çoook mutlu oldu hele o hazırladığım fotoğrafa bayıldı çok duygulandı
Hahahh delibende ayı değil öküz var ayı benim tarzım değil
anaaaaaa
anaaaaaa
bunlardan bende istiyooommm o zamaaannnn banada banadaaaa
bnm pasta güme gitti size acı biberli pasta yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?