Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ya valla bazen bi esiyorlar bana diyorum bırak işi mişi git evine ev hanımı ol
sonra geçiyor tabi
banada oluyo öyle aradaaa

hımmm evet kahvaltı ya zaman olmuyo ama yaa

açma poğça börek demeyinn 3 gündür elma yemekten elma ağacına döndümmm

Pamuk şekerlerim nasılsınız bakalım keyifler yerinde galiba bugün?
Ben Galaxy S4 istiyorum aranızda para toplayıp bi yardım yapsanıza şu arkadaşınıza duacınız olurum:26:

çooook buyuk o telefon kuzum yaaaa nasıl kullanacaksın :26:

Pamuk şekerlerim nasılsınız bakalım keyifler yerinde galiba bugün?
Ben Galaxy S4 istiyorum aranızda para toplayıp bi yardım yapsanıza şu arkadaşınıza duacınız olurum:26:
Telefonun bozulmuştu dimi :44:

Tüm kkdan 3-5 tl alsak, denkleşir sanırım

banada oluyo öyle aradaaa

hımmm evet kahvaltı ya zaman olmuyo ama yaa

ben 8:5 gece faan kalkıyorum , işe 5 dklık uzaklıktayım ama çok erken kalkıyorum yinede, kahvaltı yapma fırsatım var. Senin yok :26:

tekirdağdan geldim canlarım gerçi 5 yıldır buradayımda tanışmak kısmet olmadı :)
bende dietteyim malesef elma detoxundayız

Herkes 1 lira verse kurtarırsınız şu arkadaşınızı hatta kalan parayla da araba alırım

tekirdağdan geldim canlarım gerçi 5 yıldır buradayımda tanışmak kısmet olmadı :)
bende dietteyim malesef elma detoxundayız
Aaa biz komşuyuz o zmn bende Edirnedeyim
umarım boğazımı tutabilirim. 54

54 çok az kızım ya hatta hiç diyete girme sonra bi de kilo almaya çalışırsın inan o daha zor

eeee ne var ne yok görüşmeyeliiii
nolsun canım işte bildiğin gibi
sende bir gelişme var mıı

ooooo yerlerde yatak dolu olacak yanii kuzum sen o yatağı keşke alsaydın marketten.
birdaha gelirse sakın kaçırma
dimi yaa keşkeee
ne yapalım artık misafirlerin bahtınaa
gerçi benimki erkek kuzen fln dinlemez yatırtmaz evde bana diyor abimle bile tokalaşmanı istemiyorum
hoş geldin beş gittin okadaaarrr

aaaa bebeğimmmmm
bugun okul yok mu sanaaaaa
bugün herkes beni okula sepetlemek istiyorr yaaaaa

heee yazmışsın zaten

geçmiş olsun canımmmmmmm
neyin var niye uyuyamadın.... iyi ettin seni bu saatte buralarda görmek ne güzel
canımm üşütmüşüm biraz burnum akmak istiyor akamıyor:26:
sabah kalktığım gibi çay yaptımm kaşık kaşık bal yedim dahada ilerlemez inşAllah
uyanık olduğuma bakma valla daha yataktayımm kalkmaya gücüm yokk:2:

Herkes 1 lira verse kurtarırsınız şu arkadaşınızı hatta kalan parayla da araba alırım
jfhdjhfdhsf abaaarttsaydın
Aaa biz komşuyuz o zmn bende Edirnedeyim

54 çok az kızım ya hatta hiç diyete girme sonra bi de kilo almaya çalışırsın inan o daha zor

54 mü çok azzz deli misin gönül istedi 50 olmak amma o kadar yemez

58 im. 4 kilo vermeliyim, göbeğim var. hamile gibiyim :18::18:

S3le aynı değil mi boyutu tatlım

yok bebeğim daha büyük daha kaba hem ben s3 ü bile çok büyük buluyorum s3 mini kullanıyorum .bence s3 mini al tam baaağyan telefonu
tabi yine sen bilirsin ben kullanırım büyüklüğü sorun değil diyorsan al özellikleri süpermmiş duyduguma göre

oh yaaa işe bak :26: ben 09:00 da iş başı yapıyorum ama 06:15 te kalkıyorum. acıyorum kendime :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…