Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Olur tabi tanisalim :)
23 yasinda,3 yildir evli ve frasada yasayan bir kizcagizim ben :44:
Aslen nevsehirliyim ama dogma buyume ankaraliyim
Buraya ayak uydurmayi basardim 2 yil sonunda ve son 1 yildirda kendi islerimi kendim yapiyorum :)
Ev isi yemek oyle geciyor gunlerim ha bir de bebek istiyorum ama Allah ne zaman verirse :)
Simdi sira sende

uyandımm daaa duruma uygun olsun didimmm

hoşbuldukkk nasılsınızzz gençlerrr

Valla ben çok acikmis bir vaziyetteyim canim da birsey istemiyo hic ama aclik hissestiriyo kendini
Useniyorum tabi birazda..
Esime ne kahvalti:44: hazirlasam diye dusunuyorum

Valla ben çok acikmis bir vaziyetteyim canim da birsey istemiyo hic ama aclik hissestiriyo kendini

anammmmm eşin kaçta işe gidiyo ki? niye benim kocam 8 de evden çıkıyo bende istiyorum 10 lara kadar uyuyalım öyle kahvaltılar yapalımm benim niyeee yok büskevittt püskevittt

iyidir yavrum kocama doğum günü süprayzı arayışındayım yaaa:18::18: romantik bi gece ooo yeahh diyeceği bi hediye ve <3 kalp kalp bi gece olsun istiyorum
hımmmmm şöyle hoş bir yere rezervasyon yaptır kuzum mikemmel bir akşam yemeği sonra evi de öneceden güzelce hazırlarsın özel bir şeyler tabiki , eve gelince de evde başbaşa özel bir kutlama yaparsınız evliyken ilk doğum günü için çok güzel olur bence

allah allahh eşinle birlikte atıştırırsın bişeyler tost yapp domatesli peynirliii

anammmmm eşin kaçta işe gidiyo ki? niye benim kocam 8 de evden çıkıyo bende istiyorum 10 lara kadar uyuyalım öyle kahvaltılar yapalımm benim niyeee yok büskevittt püskevittt
sabah 6 da gonderiyorum ise kahvalti yapmiyor cani istemediginden 12 ye dogru geliyor ve kahvalti yapiyor
Is yeri cok yakin yiyince hemen gidiyo geri :)

Son düzenleme:

dışarı çıkma fikrine biraz uzağım yeni geldim istanbula canım daha anca kv.lere babaannelere bostancı köprüsüne ve evin civarlarına gidebiliyorum o yemek mevzusunu evde hallederim diye düşünüyorum güzel bi masa hazırlarım hem daha rahat olabiliriz beğendiği bi saat vardı onu alabilrim aslında ama daha manevi bi şeyde olsun istiyorum pastasını da yaparım geçen yaptığım pasta vardı ya ondan istiyo kaç gündür zaten yaş pasta gibi ondan yaparım uğraştırıcı ama uğraşırımmmmmmmmmm değişik güzellikler peşindeyim buliciğimmmm

Ayyy çok sevindim canım. teyzoş oldun, darısı bana

Allah analı babalı büyütsün
2. teyzoşluğum daha göremedim meraktan çatlıyoreeee amin kuzum hem ablandan hem benden teyzoş olmana

sabah 6 da gonderiyorum ise kahvalti yapmiyor cani istemediginden 12 ye dogru geliyor ve kahvalti yapiyor
Is yeri cok yakin yiyince hemen gidiyo geri :)

vazgeçtim 6 da erken gidiyomuş. benimkide bugün sessizce uyanmış duşa girmiş güya beni uyandırmadan kahvaltısız işe gidicek ama benden kaçar mı hemen yakaladım kalktım kahvaltıyı hazırladım öyle gönderdim işe gece biraz kızmıştım şimdi botaniğe merak salmış erken uyandırma beni dedim yazık yavrum uyanmıyım diye kahvaltısız çıkıcaktı:26:

bayramda görürsün artık

sen daha çabık doğrursun ablam yapmıcak hemen

Günaydın topişimizin insanlarııııııııııııı

Eki Görüntüle 820210
ihihihi şu ifadeye bitiyorumm hello

yakın bir yerlere gidebilirsiniz canım o zaman resimli pasta yaptır resminizi bastır pastaya evi süsleyebilirsin hani böyle kalpli postitlere yazılar yazıp ok yönünde yatak odasına doğru yağıştırıyolar ya öyle değişik şeyler yapabilirsin , dediğin gibi çok romaantik bir masa hazırlarsın mumlar felan sevdiği yemekleri yaparsın tatlın da benim dersin

hediye olarak istedği saati alırsın dediğin gibi , çokta özel olur ki böyle

Son düzenleyen: Moderatör:

Valla ben kendimden once hep onu dusunurum o bunu yer bunu aliyim bunu sever bunu yapiyim :)
Ben nasil olsa doyarim evde diyorum o cok calisiyor diyorum ama bi yerden yine bi yerden bi sorun cikiyo yaranamiyoruz
Hiç küs kalamam ilk gunden gider sarilirim hic yuz vermez oysaki suclu olan o

Selam tıtlıımmm, naber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…