Günaydınnnn kızlarrrrrr
Günaydınnnn kızlarrrrrr
günaydın yavrimmm hayırdır uyanamadın mı daha
Gunaydin canim hosgeldin :)
uyandımm daaa duruma uygun olsun didimmm
hoşbuldukkk nasılsınızzz gençlerrr
uyandımm daaa duruma uygun olsun didimmm
hoşbuldukkk nasılsınızzz gençlerrr
öyle desene:)))) tamam canım.
benimde az öncesinde dikkatimi çekmişti bu topik nazarboncuğunun değilmiydi diye:)
Valla ben çok acikmis bir vaziyetteyim canim da birsey istemiyo hic ama aclik hissestiriyo kendini
Useniyorum tabi birazda..
Esime ne kahvalti:44:hazirlasam diye dusunuyorum
hımmmmm şöyle hoş bir yere rezervasyon yaptır kuzum mikemmel bir akşam yemeği sonra evi de öneceden güzelce hazırlarsın özel bir şeyler tabiki , eve gelince de evde başbaşa özel bir kutlama yaparsınıziyidir yavrum kocama doğum günü süprayzı arayışındayım yaaa:18::18: romantik bi gece ooo yeahh diyeceği bi hediye ve <3 kalp kalpbi gece olsun istiyorum
Valla ben çok acikmis bir vaziyetteyim canim da birsey istemiyo hic ama aclik hissestiriyo kendini
Useniyorum tabi birazda..
Esime ne kahvalti:44:hazirlasam diye dusunuyorum
Günaydın topişimizin insanlarııııııııııııı
Eki Görüntüle 820210
günaydınn şekerimmbiliyonuz mu ablam doğum yaptı dün minik nisamız geldiiiii sonundA
sabah 6 da gonderiyorum ise kahvalti yapmiyor cani istemediginden 12 ye dogru geliyor ve kahvalti yapiyoranammmmmeşin kaçta işe gidiyo ki? niye benim kocam 8 de evden çıkıyo bende istiyorum 10 lara kadar uyuyalım öyle kahvaltılar yapalımm benim niyeee yok büskevittt püskevittt
hımmmmm şöyle hoş bir yere rezervasyon yaptır kuzum mikemmel bir akşam yemeği sonra evi de öneceden güzelce hazırlarsın özel bir şeyler tabiki , eve gelince de evde başbaşa özel bir kutlama yaparsınızevliyken ilk doğum günü için çok güzel olur bence
allah allahheşinle birlikte atıştırırsın bişeyler tost yapp domatesli peynirliii
2. teyzoşluğum daha göremedim meraktan çatlıyoreeeeAyyy çok sevindim canım. teyzoş oldun, darısı bana
Allah analı babalı büyütsün
sabah 6 da gonderiyorum ise kahvalti yapmiyor cani istemediginden 12 ye dogru geliyor ve kahvalti yapiyor
Is yeri cok yakin yiyince hemen gidiyo geri :)
2. teyzoşluğum daha göremedim meraktan çatlıyoreeeeamin kuzum hem ablandan hem benden teyzoş olmana
vazgeçtim6 da erken gidiyomuş. benimkide bugün sessizce uyanmış duşa girmiş güya beni uyandırmadan kahvaltısız işe gidicek ama benden kaçar mı hemen yakaladım kalktım kahvaltıyı hazırladım öyle gönderdim işe gece biraz kızmıştım şimdi botaniğe merak salmış erken uyandırma beni dedim yazık yavrum uyanmıyım diye kahvaltısız çıkıcaktı:26:
ihihihi şu ifadeye bitiyorummGünaydın topişimizin insanlarııııııııııııı
Eki Görüntüle 820210
dışarı çıkma fikrine biraz uzağım yeni geldim istanbula canım daha anca kv.lere babaannelere bostancı köprüsüne ve evin civarlarına gidebiliyorumo yemek mevzusunu evde hallederim diye düşünüyorum güzel bi masa hazırlarım hem daha rahat olabiliriz beğendiği bi saat vardı onu alabilrim aslında ama daha manevi bi şeyde olsun istiyorum pastasını da yaparım geçen yaptığım pasta vardı ya ondan istiyo kaç gündür zaten yaş pasta gibi ondan yaparım uğraştırıcı ama uğraşırımmmmmmmmmm değişik güzellikler peşindeyim buliciğimmmm
2. teyzoşluğum daha göremedim meraktan çatlıyoreeeeamin kuzum hem ablandan hem benden teyzoş olmana
vazgeçtim6 da erken gidiyomuş. benimkide bugün sessizce uyanmış duşa girmiş güya beni uyandırmadan kahvaltısız işe gidicek ama benden kaçar mı hemen yakaladım kalktım kahvaltıyı hazırladım öyle gönderdim işe gece biraz kızmıştım şimdi botaniğe merak salmış erken uyandırma beni dedim yazık yavrum uyanmıyım diye kahvaltısız çıkıcaktı:26:
ihihihi şu ifadeye bitiyorummhello
yakın bir yerlere gidebilirsiniz canım o zaman resimli pasta yaptır resminizi bastır pastayaevi süsleyebilirsin hani böyle kalpli postitlere yazılar yazıp ok yönünde yatak odasına doğru yağıştırıyolar ya öyle değişik şeyler yapabilirsin , dediğin gibi çok romaantik bir masa hazırlarsın mumlar felan sevdiği yemekleri yaparsın tatlın da benim dersin
hediye olarak istedği saati alırsın dediğin gibi , çokta özel olur ki böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?