Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bayramda görürsün artık

sen daha çabık doğrursun ablam yapmıcak hemen
aynen gün sayıyorum kız yok bende hemen yapmıcam şöyle 3-5 ay geçsin ama kazayla olursa bilemem hep gülmüşümdür kazayla oldu diyenlere bi de ben kazayla yapıyomusum

o ok ve yatak odası mevzusu olabilerrrr bi de güzel bi yemek aslında yakınlarda bi balık restaurantı gördüm sanki hava iyi olursa bi çıkıp bakınayım doğru mu görmüşüm canım balık çekiyo zaten saati de alırım ohhh misss

bizde de tam tersidir 6 yıldır beraberiz hatalı ben olsam da ilk adımı hep o atar küs kalmak istemez ben daha sertim bu konuda konuşmam trip yaparım gerçi sonra pişman oluyorum ama ne biliyim özür dileme özürlüsüyüm galiba:26: bazen özür dilerim o da özür diler sen niye özür diliyosun derim ne biliyim sen özür dileyince benimde dileyesim geliyo der ayhhh ne çok özür didimmm böyle ama o yemek mevzusunda bende öyleyimdir mesela gözümden uyku aksa da bi şey istedimi kalkar yaparım. evlilikte tazeciğiz ama sevgiliykende öyleydim

Günaydın eeennn şekerliim

Dün kayboldun bi anda, bilezikler havada uçtu
Patron geldi bitanem giremedim o burdayken önceden rahattım bişey demiyodu ama artık göze batar oldu

iyiyimmm cınımmm sen napıyosunnnn üşüyommm

günaydınnnn lunniyuuummmm
Günaydın bebeğim bende çok üşüdüm ya incecik giyindim bi de ayağımda babetler dondummm bugün:18:

Tospiğimmmmmm bitanem çok özledim seni hoşgeldin fotoğraflarını gördüm maşallah sana güzelim benim

evettt odanızı güzelce süsleyebilersinn hımmm evet bak balık restaurantı varsa oraya gidebilirsiniz değişik olur hem oldu bittiii sonra gelsin bebişlerr

aynen gün sayıyorum kız yok bende hemen yapmıcam şöyle 3-5 ay geçsin ama kazayla olursa bilemem hep gülmüşümdür kazayla oldu diyenlere bi de ben kazayla yapıyomusum
kaza kurşunu

Allah yokluğunu hissettirmesinde zamanında gelsin bebiş.

iyiyimmm cınımmm sen napıyosunnnn üşüyommm

Ayy evet iki gün önce sandalet giymiştim.
Bugün bot giydim yağmur yağıyo .

Hoooofff. kış geldi yae

bende incecik giyindim şemsiye vardı ama biraz ıslandım yine de üşüdüm çok :2::2: kış geldi artıkk

Patron varken klavyeden yazarsan çok dikkat çeker tabi.

ekran klavyesinden yazıyorum bende gelince.

Son düzenleme:
Patron varken lavyeden yazarsan çok dikkat çeker tabi.

ekran klavyesinden yazıyorum bende gelince.
Tatlım benim direk ekranımı gördüğü için pembe sayfa üzerinde ekran klavyesinden yazsamda bişey değişmiyo
kaza kurşunu

Hoooofff. kış geldi yae
Hayır hayır hayır bot giymek istmiyorum henüz hazır hissetmiyorum kendimi

Tatlım benim direk ekranımı gördüğü için pembe sayfa üzerinde ekran klavyesinden yazsamda bişey değişmiyo

Hayır hayır hayır bot giymek istmiyorum henüz hazır hissetmiyorum kendimi

O zaman kaçarın yok

bende hiç sevmiyorum , sandaletlermle mutluydummm

Kknın güzel hatunları günaydıııııın
günaydın tatlımmmm özledim seni

tesekkur ederim bebeğim allah sizinkini de tamamına erdirsin kuzum bak gecti gitti işte bi bakıcaz seni de evermişiz

evettt odanızı güzelce süsleyebilersinn hımmm evet bak balık restaurantı varsa oraya gidebilirsiniz değişik olur hem oldu bittiii sonra gelsin bebişlerr
ayhhh inşallah şöyle yumuk yumuk bebişler gelsin inşallah

kaza kurşunu

Hoooofff. kış geldi yae
amin amin kuzum inşallah allah isteyen herkese nasip etsin off ayaklarım üşüdü benimde giydim çoraplarımı bakalım istanbuldaki karlı ilk kışım olacak

günaydın tatlımmmm özledim seni
amin amin kuzum inşallah allah isteyen herkese nasip etsin off ayaklarım üşüdü benimde giydim çoraplarımı bakalım istanbuldaki karlı ilk kışım olacak

Vatana millete hayırlı olsun.

Kışında dışarı çıkılmıyo hiç, yazın gezersinz İstanbul u didik didik edersiniz

inşallah inşallah ama hemen gelmesiin kuz dur azıcık daha

Vatana millete hayırlı olsun.

Kışında dışarı çıkılmıyo hiç, yazın gezersinz İstanbul u didik didik edersiniz
kışında tadısı baska yavrum gezerim ben yine

Havadan mıdır nedir, bugün durgunsunuzzz
beimki havadan değil önce annemle konuştum sonra ablamı aradım bebiş ağlayınca kapattık ama moralim fena bozuk ondan da olabilir
inşallah inşallah ama hemen gelmesiin kuz dur azıcık daha

yok zaten bikaç ay gecsın diye bekliyoruz ama hemen gecse iyi olur

maşallah senın eşin emekli olunca tamamen bağ bahce işine girenlerden olacak belli
niye üzülüyorsun kuzum ne guzel işte birşeylerle uğraşmaı

sen dun neredeydın neden bı selam bıle vermeye gelmedın bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…