Kknın güzel hatunları günaydıııııın
aynen gün sayıyorumbayramda görürsün artık
sen daha çabık doğrursun ablam yapmıcak hemen
o ok ve yatak odası mevzusu olabilerrrrihihihi şu ifadeye bitiyorummhello
yakın bir yerlere gidebilirsiniz canım o zaman resimli pasta yaptır resminizi bastır pastayaevi süsleyebilirsin hani böyle kalpli postitlere yazılar yazıp ok yönünde yatak odasına doğru yağıştırıyolar ya öyle değişik şeyler yapabilirsin , dediğin gibi çok romaantik bir masa hazırlarsın mumlar felan sevdiği yemekleri yaparsın tatlın da benim dersin
hediye olarak istedği saati alırsın dediğin gibi , çokta özel olur ki böyle
bizde de tam tersidir 6 yıldır beraberiz hatalı ben olsam da ilk adımı hep o atar küs kalmak istemez ben daha sertim bu konuda konuşmam trip yaparımValla ben kendimden once hep onu dusunurum o bunu yer bunu aliyim bunu sever bunu yapiyim :)
Ben nasil olsa doyarim evde diyorum o cok calisiyor diyorum ama bi yerden yine bi yerden bi sorun cikiyo yaranamiyoruz
Hiç küs kalamam ilk gunden gider sarilirim hic yuz vermez oysaki suclu olan o
iyiyimmm cınımmm sen napıyosunnnnSelam tıtlıımmm, naber?
Kknın güzel hatunları günaydıııııın
Patron geldi bitanem giremedim o burdayken önceden rahattım bişey demiyodu ama artık göze batar olduGünaydın eeennn şekerliim
Dün kayboldun bi anda, bilezikler havada uçtu
Günaydın bebeğim bende çok üşüdüm ya incecik giyindim bi de ayağımda babetler dondummm bugün:18:
iyiyimmm cınımmm sen napıyosunnnnüşüyommm
günaydınnnn lunniyuuummmm
aynen gün sayıyorumkız yok bende hemen yapmıcam şöyle 3-5 ay geçsin ama kazayla olursa bilemem hep gülmüşümdür kazayla oldu diyenlere bi de ben kazayla yapıyomusum
o ok ve yatak odası mevzusu olabilerrrrbi de güzel bi yemek aslında yakınlarda bi balık restaurantı gördüm sanki hava iyi olursa bi çıkıp bakınayım doğru mu görmüşüm canım balık çekiyo zaten saati de alırım ohhh misss
bizde de tam tersidir 6 yıldır beraberiz hatalı ben olsam da ilk adımı hep o atar küs kalmak istemez ben daha sertim bu konuda konuşmam trip yaparımgerçi sonra pişman oluyorum ama ne biliyim özür dileme özürlüsüyüm galiba:26: bazen özür dilerim o da özür diler sen niye özür diliyosun derim ne biliyim sen özür dileyince benimde dileyesim geliyo der ayhhh ne çok özür didimmm böyle ama o yemek mevzusunda bende öyleyimdir mesela gözümden uyku aksa da bi şey istedimi kalkar yaparım. evlilikte tazeciğiz ama sevgiliykende öyleydim
kaza kurşunuaynen gün sayıyorumkız yok bende hemen yapmıcam şöyle 3-5 ay geçsin ama kazayla olursa bilemem hep gülmüşümdür kazayla oldu diyenlere bi de ben kazayla yapıyomusum
iyiyimmm cınımmm sen napıyosunnnnüşüyommm
Patron geldi bitanem giremedim o burdayken önceden rahattım bişey demiyodu ama artık göze batar oldu
Günaydın bebeğim bende çok üşüdüm ya incecik giyindim bi de ayağımda babetler dondummm bugün:18:
Tospiğimmmmmm bitanem çok özledim seni hoşgeldin fotoğraflarını gördüm maşallah sana güzelim benim
Patron geldi bitanem giremedim o burdayken önceden rahattım bişey demiyodu ama artık göze batar oldu
Tospiğimmmmmm bitanem çok özledim seni hoşgeldin fotoğraflarını gördüm maşallah sana güzelim benim
Tatlım benim direk ekranımı gördüğü için pembe sayfa üzerinde ekran klavyesinden yazsamda bişey değişmiyoPatron varken lavyeden yazarsan çok dikkat çeker tabi.
ekran klavyesinden yazıyorum bende gelince.
Hayır hayır hayır bot giymek istmiyorum henüz hazır hissetmiyorum kendimikaza kurşunu
Allah yokluğunu hissettirmesinde zamanında gelsin bebiş.
Ayy evet iki gün önce sandalet giymiştim.
Bugün bot giydimyağmur yağıyo .
Hoooofff. kış geldi yae
Tatlım benim direk ekranımı gördüğü için pembe sayfa üzerinde ekran klavyesinden yazsamda bişey değişmiyo
Hayır hayır hayır bot giymek istmiyorum henüz hazır hissetmiyorum kendimi
günaydın tatlımmmm özledim seniKknın güzel hatunları günaydıııııın
tesekkur ederim bebeğim allah sizinkini de tamamına erdirsin kuzumPatron geldi bitanem giremedim o burdayken önceden rahattım bişey demiyodu ama artık göze batar oldu
ayhhh inşallah şöyle yumuk yumuk bebişler gelsin inşallahevettt odanızı güzelce süsleyebilersinnhımmm evet bak balık restaurantı varsa oraya gidebilirsiniz değişik olur hem oldu bittiii sonra gelsin bebişlerr
amin amin kuzum inşallah allah isteyen herkese nasip etsinkaza kurşunu
Allah yokluğunu hissettirmesinde zamanında gelsin bebiş.
Ayy evet iki gün önce sandalet giymiştim.
Bugün bot giydimyağmur yağıyo .
Hoooofff. kış geldi yae
günaydın tatlımmmm özledim seni
amin amin kuzum inşallah allah isteyen herkese nasip etsinoff ayaklarım üşüdü benimde giydim çoraplarımı bakalım istanbuldaki karlı ilk kışım olacak
günaydın tatlımmmm özledim seni
tesekkur ederim bebeğim allah sizinkini de tamamına erdirsin kuzumbak gecti gitti işte bi bakıcaz seni de evermişiz
ayhhh inşallah şöyle yumuk yumuk bebişler gelsin inşallah
amin amin kuzum inşallah allah isteyen herkese nasip etsinoff ayaklarım üşüdü benimde giydim çoraplarımı bakalım istanbuldaki karlı ilk kışım olacak
Biraz gec oldu cvp ama kusura bakma canim
Kirmiziyi taniyorum galiba fransa topigine geliyordu Allah mesut etsin gelmiyomu artik peki ?
O baska bi yerine gidecekti fransanin
kışında tadısı baska yavrum gezerim ben yineVatana millete hayırlı olsun.
Kışında dışarı çıkılmıyo hiç, yazın gezersinz İstanbul u didik didik edersiniz
beimki havadan değil önce annemle konuştum sonra ablamı aradım bebiş ağlayınca kapattıkHavadan mıdır nedir, bugün durgunsunuzzz
inşallah inşallah ama hemen gelmesiin kuz dur azıcık daha
yevrimm pazar günleri tabikisi çalışmıyor. ekip biçiyo halatohumdan fideye fideden ağaca ağaçtan ormanaaaaa şaka bi yana iyice kafayı bozdu bi sürü saksı, bi sürü fide yetiştirmek için minik adı her neyse göz göz saksılar aldı adını bile duymadığım bitkileri almış hatta gördüğü her şeye potansiyel saksı olarak bakmaya başladı. bildiğin cappy meyve suyunun kutusunu sabah çöpe atıyorum aldı elimden durdu baktı şöyle ben bunu keser içinde tohum yetiştiririm dedi bonsai diye bi şey aldı minyatür ağaç gibi görüntüsü var saksıda çok hoş bi başka çiçek daha aldık o gün ama adını hatırlayamadım şimcik:44::44:
açtım açtım boşver tükkanı biz senle tanışmadık sanırım ben yokken gelmiş olmalısın hadi tanışalım mı
Günaydın incim Eki Görüntüle 820253günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
kışında tadısı baska yavrum gezerim ben yine
beimki havadan değil önce annemle konuştum sonra ablamı aradım bebiş ağlayınca kapattıkama moralim fena bozuk ondan da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?