Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Valla ben çok acikmis bir vaziyetteyim canim da birsey istemiyo hic ama aclik hissestiriyo kendini
Useniyorum tabi birazda..
Esime ne kahvalti:44: hazirlasam diye dusunuyorum

ruzgargulu gunaydın sen calısmıyordun degıl mı bu saatte neden ayaktasın yavrucum

çokkk tırsıyorummmm :18::18::18::18::18::18::18:

Ne halt işledin kiii
ne yaptıııııııııııınnnnnnnnnnnnn :26:

uyyyyy ne ballıyım bugün laaa

bizim gen. müdür yardımcısına hediye gelmişti teee 1 ay oldu belki de o zaman izindeydi diye dolabımda bekliyoo bugün gördüm eyvah dedim soracak şimdi daha önce niye vermedinnn :18::18::18: tırsa tırsa odasına girdim misafirleri vardıı masaya bırak dedi hiç soramadı ne zaman geldi felan diye bıraktım kaçtımm nihahaha

Son düzenleyen: Moderatör:
dün netim yoktu tatlım düğün telaşında unutmuşuz faturayı ödemeyi kredi kartından ödemeyi beceremedim akşam eşim gelince o halletti. ya abartması hoşuma gitmiyo canım yoksa bende seviyorum salonumuz çok güzel oldu çiçeklerle

Günaydın incim Eki Görüntüle 820253

Amaaan, buz gibi napcan dışarlarda, oturun sıcacık evinde

Moralmanlarına noooolduuuu bebişimmm :26:

.....

Son düzenleme:
kararmış gördüm ozaman seni bibiğiimm
Sayendeeee

Çakalll, bilerek misafrler varken gittin dimi ahahaha

hayırlı uğurlu olsun canımmmmmmmmmmmmmm
çok sevindim.. allah bir ömür analı babalı büyütsün
amin kuzum darısı isteyen herkese inşallah

tospaaaaaaaaam moraline ne olduuuuuu :26:
cevap ileriki sayfalarda bebeğim birazdan okucaksın

ballı bıdık seni daha sonra sormasa bari

Oyy, size çok büyük kazık attılar yani :26:

taşınacakları söz konusu bile değildi dimi.. evet eğer çalışırsan sürekli gel-git yapamaz. akşamdan akşama gidicen eve, ondada rahatsız edeceğini sanmam ama evde olursan zırt pırt çağrırr dediğin gibi.

niye taşınıyolar ki ?

yokk bilmiyodum şansıma oldu bilmiyorum inşallah getiren kişiyi arayıpta teşekkür neyin etmez yoksaaaa :18::18::18:

Tüm gün bunu stresiyle yaşarsın şimdi.

At kafandan. eğer bişi derse gerçeği söylersin, boşver.

deli

yokk bilmiyodum şansıma oldu bilmiyorum inşallah getiren kişiyi arayıpta teşekkür neyin etmez yoksaaaa :18::18::18:
kız yok teşekkür etse dahi ölmüş tavuğun davası olmaz mı ne öyle bi atasözü vardı galibaa

Son düzenleme:
Tüm gün bunu stresiyle yaşarsın şimdi.

At kafandan. eğer bişi derse gerçeği söylersin, boşver.
ihihhi öyle valla

evet mecbur
ahhh başıma gelmeyenelerr

öyle valla ne yapak :26: kv ler taşınacak diye böyle korkma kuzum belki düşündüğün kadar kötü olmaz tabiki dipdibe olacaksınız ama yapacak bişey yok gibi görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…