Valla ben çok acikmis bir vaziyetteyim canim da birsey istemiyo hic ama aclik hissestiriyo kendini
Useniyorum tabi birazda..
Esime ne kahvalti:44:hazirlasam diye dusunuyorum
bende unuttun sanmıştım , olsun, her zaman bekleriz, uğra bize de
günaydınn şekerimmbiliyonuz mu ablam doğum yaptı dün minik nisamız geldiiiii sonundA
aaaaaaaaaaa
bronz da geçmişe cevap verdiiiiğğğ
körle yatan şaşı kalkar
çokkk tırsıyorummmm :18::18::18::18::18::18::18:
bende bi atasözüyle cevap vermek isterim, üzüm üzüme baka baka ....... ahaahhaahah
çokkk tırsıyorummmm :18::18::18::18::18::18::18:
Ne halt işledin kiii
ne yaptıııııııııııınnnnnnnnnnnnn :26:
dün netim yoktu tatlım düğün telaşında unutmuşuz faturayı ödemeyi kredi kartından ödemeyi beceremedim akşam eşim gelince o halletti. ya abartması hoşuma gitmiyo canım yoksa bende seviyorum salonumuz çok güzel oldu çiçeklerlemaşallah senın eşin emekli olunca tamamen bağ bahce işine girenlerden olacak belli
niye üzülüyorsun kuzum ne guzel işte birşeylerle uğraşmaı
sen dun neredeydın neden bı selam bıle vermeye gelmedın bakem
Günaydın incim Eki Görüntüle 820253
Amaaan, buz gibi napcan dışarlarda, oturun sıcacık evinde
Moralmanlarına noooolduuuu bebişimmm :26:
Sayendeeeekararmış gördüm ozaman seni bibiğiimm
uyyyyy ne ballıyım bugün laaa
bizim gen. müdür yardımcısına hediye gelmişti teee 1 ay oldu belki de o zaman izindeydi diye dolabımda bekliyoo bugün gördüm eyvah dedim soracak şimdi daha önce niye vermedinnn :18::18::18: tırsa tırsa odasına girdim misafirleri vardıı masaya bırak dedi hiç soramadı ne zaman geldi felan diye bıraktım kaçtımm nihahaha
amin kuzum darısı isteyen herkese inşallahhayırlı uğurlu olsun canımmmmmmmmmmmmmm
çok sevindim.. allah bir ömür analı babalı büyütsün
cevap ileriki sayfalarda bebeğimtospaaaaaaaaam moraline ne olduuuuuu :26:
bizim gen. müdür yardımcısına hediye gelmişti teee 1 ay oldu belki de o zaman izindeydi diye dolabımda bekliyoo bugün gördüm eyvah dedim soracak şimdi daha önce niye vermedinnn :18::18::18: tırsa tırsa odasına girdim misafirleri vardıı masaya bırak dedi hiç soramadı ne zaman geldi felan diye bıraktım kaçtımm nihahaha
Sayendeeee
Çakalll, bilerek misafrler varken gittin dimi ahahaha
amin kuzum darısı isteyen herkese inşallah
cevap ileriki sayfalarda bebeğimbirazdan okucaksın
ballı bıdık seni daha sonra sormasa bari
yokk bilmiyodum şansıma oldubilmiyorum inşallah getiren kişiyi arayıpta teşekkür neyin etmez yoksaaaa :18::18::18:
Oyy, size çok büyük kazık attılar yani :26:
taşınacakları söz konusu bile değildi dimi.. evet eğer çalışırsan sürekli gel-git yapamaz. akşamdan akşama gidicen eve, ondada rahatsız edeceğini sanmam ama evde olursan zırt pırt çağrırr dediğin gibi.
niye taşınıyolar ki ?
kız yok teşekkür etse dahi ölmüş tavuğun davası olmaz mı ne öyle bi atasözü vardı galibaayokk bilmiyodum şansıma oldubilmiyorum inşallah getiren kişiyi arayıpta teşekkür neyin etmez yoksaaaa :18::18::18:
ihihhi öyle vallaTüm gün bunu stresiyle yaşarsın şimdi.
At kafandan. eğer bişi derse gerçeği söylersin, boşver.
ahhh başıma gelmeyenelerr
aynen öyle oldu bi ara bu mevzu konuşuldu ama eşim ben istemeyince sanki kendi burda oturmak istemiyo gibi davranıp burda oturmamakta diretti sonra baktık ki onlar vazgeçti buraya gelmekten yani bize öyle gösterdiler sonra bizde yerleştik buraya. şimdiki evleri güya büyük geliyo dubleks işte temizliğini yapamıyomuş da bilmem ne hepsi yalan görmüyorum sanki valla benden güçlü kuvvetli ama ölüyorum ölüyorum halsizim triplerinde hep. amaç en baştan belliydi benim kocam hep onlara yakın olsun isiyolar. çalışmam lazım ama kocamı ikna etmem zor napıcam bilmiyorum. akşam bi tarıştık sonra baktım huzurumuz kaçtı mevzuyu kapattım ama içim içimi yiyo bi de diyo ki temizlikçiyi aradım perşembe günü gidip temizleyecek ama yalnız başına bitiremez bekledi ben çıkar yardım ederim diyim ama demedim demicem de
kız yok teşekkür etse dahi ölmüş tavuğun davası olmaz mı ne öyle bi atasözü vardı galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?